12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Simţiți nevoia să meditați un pic la viaţă, la destin, la misiunea personală pe acest pământ. Aveți ocazia să discutaţi cu cineva despre aceste subiecte extrem de serioase care vă pun pe gânduri. O vizită la biserică pentru a vă ruga, lectura unor cărţi spirituale, o excursie prin locuri sfinte au un astfel de efect asupra dumneavoastră, pentru că vă ajută să sondați adânc în interior şi să scoateți mai mult la iveală scânteia de divinitate.

Taur
Deşi nu vă place ceea ce primiți, nu aveți încotro şi trebuie să vă mulţumiți cu atât. E bine să aveți vise măreţe, să ridicați standardele cât mai sus, dar dacă nu ajungeți la ele, ați putea aluneca spre decepţie şi nu aveți nevoie de asta. E bine să acceptaţi ceea ce aveți, ceea ce vi se oferă, şi să luptaţi mai departe să obţineți ceea ce inima îşi doreşte atât de mult. Sunt sacrificii trecătoare, care vă ajută să treceți peste momente în care chiar nu puteți obţine ceva mai bun de atât.

Gemeni
Priviți la cei dragi cu mândrie pentru că vedeți în ei propriile investiţii făcute în timp. Sunteți conştient că tot ce vă leagă, amintirile frumoase, evenimentele fericite de care vă bucuraţi, atmosfera armonioasă de acasă, au avut la origine propriile eforturi, deci aveți cu ce să vă mândriți. Tot ce vedeți e rodul muncii personale, efectele iubirii dăruite, grija de zi cu zi canalizată spre ceea ce îndrăgiți cel mai mult, iar ceea ce oferă ei înapoi vă umple de fericire!

Rac
E vremea să vă eliberați de o zonă sumbră a amintirilor de odinioară, pentru că ceea ce ați trăit atunci nu mai are nici o legătură cu prezentul. Închideți acel capitol odată pentru totdeauna, iertați şi uitați ce s-a întâmplat, pentru că acum nu mai contează absolut deloc ce lăsați în urmă, ci doar concluziile folositoare extrase din experienţele respective. Concentrați-vă asupra viitorului, pentru că ceea ce ați învăţat cândva are efecte benefice asupra noilor sensuri pe care mergeți azi.

Leu
Nu scăpați de gafe, dar treceți peste efectele lor cu o atitudine de copil nevinovat care nu ştie ce face. Nu transformați o banală greşeală într-un dezastru, pentru că nu are rost, deoarece problema pe care ați generat-o, într-un moment de neatenţie, nu e deloc aşa de gravă cum aveți tendinţa s-o tratați. Cu o glumă, cu autoironie sau cu o figură de copil naiv puteți trece cu brio peste efectele acestui moment de neatenţie. Lumea va râde şi va înţelege că nu ați avut nici o intenţie negativă atunci când ați făcut o prostioară şi veți fi repede iertat.

Fecioară
Să nu vă lăsați învins de contradicţiile şi furtunile încinse în jur, pentru că şi ele au un rol! Vă obligă să vă implicați într-o competiţie cu mai mult curaj, cu mai multă încredere în resursele proprii, şi, chiar dacă lumea se aliază împotriva dumneavoastră, nu e un semn că ar avea ceva, ci că părerile sunt controversate şi analizate pe toate părţile.

Balanţă
Ceva vă spune să nu vă implicați deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu dețineți toate informaţiile de care aveți nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, aşadar, să mai aşteptaţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine. Şi aşa sunteți o fire indecisă, de fel, ca atare o astfel de situaţie vă încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunțaţi, ci doar să mai aşteptaţi o vreme până se limpezesc orizonturile.

Scorpion
Intrați într-un mediu de oameni care vă primesc cu multă bucurie. Dialogul se leagă extrem de uşor, ceilalţi sunt receptivi la propunerile făcute. Mai mare dragul să lucrați în asemenea mediu cooperant şi amical, ca atare faceți tot posibilul să vă adaptați în acest grup, poate chiar cu şansa de a şi rămâne aici pentru o vreme. Poate fi un colectiv de lucru în care veți da randament maxim sau un grup de prieteni cu care veți lega o relaţie frumoasă ori un anturaj creat ad-hoc.

Săgetător
Discuţiile pe care le aveți cu partenerul de viaţă au un efect pozitiv asupra voastră, în cuplu, iar respectul şi încrederea reciprocă se amplifică. La tot ce propuneți, din partea celuilalt vin doar cuvinte de încurajare şi intenţii sincere de a participa trup şi suflet, tot aşa cum spuneți imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reuşiţi să conlucraţi excelent, punând fiecare în joc calităţile care i se cer pentru o relaţie minunată: unul investeşte suflet, celălalt raţiune, unul deschide drumul, celălalt urmează.

Capricorn
Sunteți genul de om care crede doar atunci când vede, așa că veți primi atât de multe semnale clare ce vă alungă orice urmă de nesiguranţă încât ar fi culmea să le puneți şi pe ele la îndoială. Fiți atent la tot ce vedeți, tot ce auziți, tot ce apare în cale, pentru că toate aceste semne au ceva de transmis pentru dumneavoastră. Sunt mesaje cât se poate de limpezi că mergeți în sensul cel bun, deci nu mai are rost să vă îndoiți de succesul drumului ales.

Vărsător
Se încing dispute aprinse în mediul în care, de obicei, aveați relaţii armonioase cu toată lumea. De data aceasta sunteți cam nervos şi refuzați dialogul paşnic, pentru că aveți impresia că deţineți soluţii la problemele tuturor. Dacă ceilalţi nu vă dau dreptate, aveți tendinţa de a riposta agresiv, ceea ce tensionează atmosfera pe oriunde ați trece. Poate că această atitudine ofensivă este totuşi benefică, dar numai în acele spaţii în care trenează rutina şi plictiseala, pentru că mai veniți cu un dram de energie.

Peşti
Nu toate ies perfect din prima, semn că nu ați acumulat suficientă experienţă în problema cu care vă confruntaţi. Nu-i nimic, omul cât trăieşte învaţă, ca atare puneţi-vă ideile variate în aplicare, experimentați, pentru că numai aşa vă veți da seama care e soluţia cea mai bună. Nu vă cere nimeni să aplicați o singură soluţie şi aceea să fie şi perfectă, deci acceptați faptul că nu ştiți clar ce trebuie făcut şi puteți încerca diverse variante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS