11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
S-ar putea să primiți cadouri, recompense sau veşti legate de salariul de la un loc de muncă. Se pare că este nevoie să vă revizuiți bugetul de venituri şi cheltuieli, orientându-vă eforturile doar către lucrurile de care aveți cu adevărat nevoie. Energia vitală este la cote joase, aşa încât fiți prudent şi odihniți-vă.

Taur
Dorinţa de a vă implica în toate sferele vieţii este accentuată, însă este dificil de îndeplinit la parametrii normali. Emotivitatea este crescută, de aceea fiți prudent şi nu lăsați să se vadă starea interioară. Mai ales că sunt momente pasagere, pe care bine este să le folosiți pentru îngrijirea propriei persoane.

Gemeni
Sunteți discret astăzi. Sufletul doreşte interiorizare şi dorinţa de a creiona noi planuri de viaţă. Sunt momente bune de a sta de vorbă doar cu dumneavoastră. Ocupați-vă de treburile de rutină şi evitați provocările celorlalţi. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea odihniți-vă. Se recomandă remedii naturiste, plimbări în aer liber şi meditaţii în locuri sfinte.

Rac
În urma discuţiilor cu un prieten sau cu cineva din segmentul profesional veți avea nevoie de retragere din forfota cotidiană pentru a vă gândi la cele aflate. Temele principale sunt legate de banii şi bunurile comune cu alţii şi de investiţiile pe care le aveți în plan. Evitați să povestiți prea multe detalii despre dumneavoastră şi acţiunile personale.

Leu
Tema principală a zilei este reprezentată de prieteni. Sunt posibile întâlniri şi dialoguri interesante, dar cu iz conflictual. Bine ar fi să evitaţi provocările şi implicarea în problemele altora. O persoană importantă vă poate da sfaturi utile sau soluţii bune la problemele care vă frământă în ultima vreme.

Fecioară
Domeniul profesional vă atrage atenţia în mod deosebit astăzi. Sunt posibile dialoguri aprinse cu şefii. Fiți prudent şi încercați să vă explicați în cuvinte puţine, dar concise. Imaginea dumneavoastră în ochii celorlalţi poate avea de suferit. Calm, detaşare şi încredere!

Balanţă
O zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor, facturilor sau pentru înapoierea obiectelor împrumutate. Verificaţi-vă situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli şi evitați speculaţiile financiare. În funcţie de caz, vor intra în discuţie aspectele privitoare la moşteniri şi partaje. Energia vitală este fluctuantă, astfel încât orientați-vă eforturile doar spre activităţile de rutină.

Scorpion
Recomandarea astrelor ar fi să vă îndreptaţi atenţia către relaţiile parteneriale şi către colaborările în care sunteți implicat sau vreți să vă implicați. Sunt posibile discuţii contradictorii, dar cu prudenţă şi discernământ veți depăşi momentele neplăcute. Partenerul de viaţă vă poate reproşa faptul că vă ocupați prea mult de alte capitole ale vieţii în dauna relaţiei voastre.

Săgetător
Se pare că aveți multă treabă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt distorsionate şi bine ar fi să vă bazați doar pe forţele proprii. Şefii vă au în vizor pe lista celor favoriţi. Totuşi, îndepliniți-vă sarcinile de lucru cu atenţie şi ascultați sfaturile celorlalţi în privinţa domeniului profesional. Sănătatea este vulnerabilă.

Capricorn
Cheful de distracţii şi aventuri este accentuat. Se pot isca neplăceri în relaţiile sentimentale, de aceea fiți prudent. Sunt momente bune pentru a vă îndrepta eforturile către un hobby. Fiți mai selectiv în privinţa prietenilor apropiaţi, pentru că discordia vă poate juca feste oricând. Spre seară adunați-vă împreună cu cei dragi la o petrecere surpriză.

Vărsător
Ziua este propice activităţilor gospodăreşti. Veți putea face mai uşor curăţeniile generale, reparaţiile curente sau reamenajările spaţiului locativ. Vă puteți gândi la planuri de schimbarea locuinţei sau de achiziţionare a unui teren. Relaţiile cu membrii familiei vă pot da bătăi de cap, însă tăcerea şi prudenţa pot face minuni.

Peşti
O zi cu multe drumuri în scopuri diverse. Întâlnirile şi dialogurile cu rudele şi prietenii apropiaţi pot fi frecvente. S-ar putea să aflați veşti alarmante legate de cineva drag, însă nu plecați urechea la tot ce auziți. Sunt momente favorabile studiului individual pentru îmbunătăţirea bagajului de cunoştinţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS