12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dorinţa de retragere din prim-planul vieţii cotidiene este foarte evidentă astăzi. Bine ar fi să vă urmați vocea interioară şi să vă îndreptaţi atenţia doar către o analiză minuţioasă a ceea ce se petrece în jur. Există nemulţumiri legate de parteneriate, colaborări şi domeniu profesional, însă răbdarea vă poate ajuta să depăşiți totul cu bine.

Taur
Este bine să fiți cât mai discret astăzi în peisajul cotidian. Sunt posibile provocări majore din partea colegilor de muncă. Există conflicte umbrite care ar trebui luate în serios. În plan profesional, schimbările sunt în toi, chiar dacă nu le observați sau le ignorați cu bună ştiinţă. Priviți realist felul în care se desfăşoară lucrurile în jur şi acceptați schimbările.

Gemeni
Astrele vă susţin întâlnirile şi dialogurile cu prietenii. Sunt posibile neînţelegeri, discuţii purtate pe un ton ridicat, însă din toate aveți câte ceva de învăţat. Pe de altă parte ar fi bine dacă ați cere sfatul unui protector sau unei persoane cu experienţă vizavi de domeniul profesional.

Rac
Domeniul profesional este tema zilei. Sunt momente bune pentru a discuta cu un şef vizavi de progresul în domeniul muncii. Persoanele cu autoritate vă pot reproşa diverse, însă ascultați cu atenţie ce vi se spune şi explicați în cuvinte puţine, dar concise. Calmul, prudenţa şi respectul față de ceilalţi vă vor ajuta se depăşiți situaţiile delicate fără probleme.

Leu
Ţările străine şi culturile lor ar fi nişte subiecte minunate pentru azi. Pe cât posibil luați legătura cu cineva din străinătate, pentru a afla lucruri interesante ce vă vor fi de folos la un moment dat. Totodată, demersurile legate de călătorii pot avea succes. Cei implicaţi în diverse cursuri pot învăţa mai uşor sau se pot ocupa de planificarea unor examene şi probe specifice.

Fecioară
Energia vitală fluctuează astăzi, de aceea evitați activităţile ce presupun efort fizic şi mental deosebit. Sunt momente bune de a vă achita facturile, taxele şi impozitele sau pentru a da înapoi obiectele împrumutate. Totodată verificați bugetul de venituri şi cheltuieli.

Balanţă
Se anunţă multe şi mărunte de făcut la serviciu. Relaţiile colegiale sunt distorsionate, de aceea bazați-vă doar pe forţele proprii şi ocupați-vă numai de sarcinile care vă revin la capitolul loc de muncă. Sănătatea este vulnerabilă, însă vă puteți obloji şi singur cu puţin efort.

Scorpion
Persoana iubită sau, după caz copiii, vă pot crea neplăceri. Sunt posibile dialoguri aprinse şi una se spune şi alta se înţelege sau se face. Detaşați-vă de toate acestea, priviți realist ce vor ceilaţi de la dumneavoastră şi spuneţi-vă punctele de vedere cu calm şi prudenţă. Cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte, aşa încât cu puţin efort îi veți putea molipsi şi pe ceilalţi.

Săgetător
Ziua este excelentă la făcut curăţenii generale şi reparaţii curente. Sau măcar alcătuiți planuri în acest sens. Dorul de copilărie şi personajele ei va fi la cote înalte şi îl veți putea alina printr-o vizită în locurile natale, un dialog cu rudele sau pur şi simplu prin răsfoitul unui album cu fotografii vechi.

Capricorn
Se conturează drumuri pe distanţe scurte. Scopurile pot fi diverse: de la cele de agrement până la cele în interes profesional. Sunt posibile întâlniri şi dialoguri cu rudele sau cu cineva din anturajul apropiat. Informaţiile primite astăzi vă pot pune pe gânduri, însă nu luați de bun chiar tot ce auziți. Pe de altă parte, informați-vă cu ultimele ştiri cotidiene.

Vărsător
Capitolul financiar vă va preocupa întreaga zi. Sunt momente bune pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic, însă vă puteți orienta şi către un mic cadou pentru dumneavoastră. S-ar putea să primiți bani sau alte recompense de la autori necunoscuţi, de aceea fiți prudent şi verificați totul cu atenţie.

Peşti
Este o zi cu stări de spirit contradictorii. Doriți să vă implicați în multe şi mărunte, dar apar tot felul de piedici bizare. Detaşați-vă şi ocupați-vă de treburile care se ivesc. Îngrijiți-vă sănătatea, deoarece este vulnerabilă şi ar fi nevoie de sfaturi de specialiate. Dialogurile cu prietenii şi cu colegii din segmentul profesional vă vor oferi idei şi lămuriri deosebite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS