7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sensibilitatea este crescută astăzi, prin urmare e bine să stați cât mai departe de zgomot, agitaţie şi contaminare cu convingerile altora. E timpul să meditați la propriile convingeri şi să înţelegeți că inclusiv slăbiciunile fizice sau anumite disfuncţii organice pleacă de la atitudine. Aşadar, poate a venit timpul să schimbați nişte puncte de vedere şi să aveți mai multă grijă.

Taur
Această zi conţine o energie vindecătoare specială, chiar dacă pare că aduce provocări şi dezamăgiri legate de mediul social şi anturaj. Acum înţelegeți cât de mari sunt aşteptările şi cum ajungeți mereu în acelaşi punct al dezamăgirii din acest motiv. Poate că e timpul să iertaţi sau să acceptaţi mai mult oamenii cu stângăciile lor cu tot.

Gemeni
Luna se află astăzi în Peşti şi creează un context destul de alunecos în zona carierei, semn că nu e momentul potrivit pentru decizii pe termen lung şi nici pentru schimbări făcute pe fond emoţional. Este mai curând un prilej pentru a reflecta la unele alegeri trecute, pentru a recunoaşte eventuale greşeli şi pentru a privi lucrurile dintr-un unghi diferit.

Rac
Nimeni nu deţine adevărul absolut sau toată lumea are dreptate. Aceasta este învăţătura zilei şi, pe de o parte, vă poate produce confuzie, dar pe de altă parte vă ajută să înţelegeți că există posibilităţi diferite de a privi o situaţie şi, cu siguranţă, multă înţelepciune la care puteți apela pentru a crea mai multă uşurinţă.

Leu
Luna în Peşti activează o zonă destul de misterioasă şi greu accesibilă pentru minţile rigide. Practic, ziua de astăzi e necesar să fie trăită dincolo de logică, cu intuiţie, ca o curgere fluidă, nestigherită de dorinţa de a înţelege. Nu sunt recomandate deciziile legate de bani şi nici investiţiile.

Fecioară
Dacă nu vă place ce vedeți în jur, dacă relaţia de cuplu sau alte relaţii importante de viaţă suferă, e momentul să vă reconfigurați nişte puncte de vedere, atitudinea şi convingerile. Dar, mai ales, să renunțaţi la orice aşteptare şi să puneți umărul cu adevărat la a crea ceva diferit.

Balanţă
O zi în care lucrurile par să fie învăluite în ambiguitate, schimbări, răzgândiri. Tendinţa este să vă ascundeți sau să fugiți de responsabilităţi, ceea ce nu e indicat. O atitudine cu adevărat utilă acum este confruntarea cu realitatea, observarea şi contemplarea ei, fără a interveni brutal pentru a o schimba.

Scorpion
Astăzi sunteți extrem de sensibil şi creativ. Oricât de mare ar fi tentaţia de a vă pierde în detalii sau analize ale relaţiilor sau contextelor sociale în care vă aflați, încercați să vă opriți din a face asta şi mutați-vă într-un spaţiu de compasiune şi iubire. De acolo, lumea se va vedea cu totul şi cu totul diferit, iar inspiraţia şi creativitatea vor înflori.

Săgetător
E posibil ca astăzi să vă simţiți descumpănit cu privire la unele promisiuni nerespectate de şefi sau de unele persoane cu autoritate din viaţa dumneavoastră. De aceea, e o zi bună pentru repaus, nicidecum pentru decizii forţate. Începeți să înţelegeți lucruri care nu v-au fost clare.

Capricorn
Astăzi ar fi bine să ascultaţi mai mult şi să vorbiți mai puţin. Pe de altă parte, este recomandat să fiți atent la tendinţa de a vă încărca cu emoţiile şi poveştile celorlalţi, cu plângerile şi punctele lor de vedere. Încercați să vă delimitați de tot ceea ce auziți, pentru a rămâne lucid în mijlocul acestei atmosfere destul de încărcate.

Vărsător
S-ar putea să apară plăți neprevăzute sau să constataţi că nu aveți suficientă claritate referitor la administrarea resurselor financiare şi materiale. Cu toate astea, nu e momentul să vă precipitaţi şi să faceți investiţii emoţionale, ci e indicat să vă uitaţi cât mai detaşat la situaţia momentului şi să vă asumați eventualele neglijențe. În felul acesta veți putea reinstaura echilibrul, găsind soluţii inspirate.

Peşti
O zi cu multă emoţie şi confuzie, în ceea ce priveşte zona profesională, dar şi cea a relațiilor şi parteneriatelor de orice fel. Practic, sentimentul pe care-l aveți este probabil acela că nu sunteți înţeles corect sau că ceilalţi vă judecă pe nedrept. Încercați să nu intrați în morişca gândurilor şi să nu vă învinovăţiți, ci stați puţin şi reflectați la toate acestea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS