21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Detaşați-vă de cotidian, fiți cât mai discret şi orientaţi-vă atenţia spre planurile personale. Sufletul are nevoie de linişte, vorbe bune şi sfaturi. Posibil să vă necăjească afecţiuni vechi, de aceea fiți prudent şi îngrijiți-vă corespunzător. O discuţie purtată în secret, cu cineva din mediul profesional, vă va lămuri multe aspecte de la locul de muncă.

Taur
Puţin probabil să vă înţelegeți astăzi cu prietenii sau cu persoanele din anturajul profesional. Şi totuşi veți fi atras către aceste persoane într-un mod greu de explicat în cuvinte. Pare să vă încânte felul lor de a fi şi a acţiona. Fiți prudent şi nu luați de bun chiar tot ce observați sau ce vă place pe moment la alţii.

Gemeni
Veți fi bine văzut în anturajul socio-profesional, fiind posibil chiar să primiți, pe lângă felicitările aferente muncii depuse, şi responsabilităţi noi sau o funcţie importantă într-un grup de lucru. Totuşi, undeva în fundalul acestui segment de viaţă, deziluziile pândesc şi oricând pot ieşi la iveală în văzul tuturor. Fiți modest, realist şi evitați himerele!

Rac
Sunteți animat de gânduri măreţe, idealuri înalte şi ați dori să schimbați lumea în totalitate. Contextul astral de astăzi vă deschide noi orizonturi mentale şi foarte uşor veți observa că, de fapt, lumea este bine aşa cum este, doar percepţiile şi nevoile se schimbă. Sunteți inspirat, vizionar, intuitiv şi vorbiți frumos şi cu folos.

Leu
Sunt posibile temeri legate de banii şi bunurile administrate şi folosite în comun cu alţii. Există predispoziţii la frământări legate de planul material şi de câştigurile personale. Aveți încredere că se lucrează de undeva din Univers la bunăstarea dumneavoastră. În a doua parte a zilei sunt momente favorabile pentru a înţelege sensurile ascunse ale evenimentelor în care sunteți implicat.

Fecioară
Relaţiile pateneriale sunt încordate, fiind posibil chiar să renunţați la o colaborare veche sau să vă expuneți punctele de vedere într-un mod tranşant. Pentru că subiectivismul şi emotivitatea sunt accentuate ar fi bine să vorbiți numai după ce v-ați gândit bine.

Balanţă
Ziua vă aduce preocupări legate de îmbunătăţirea sănătăţii. Este nevoie să urmați sfaturile unui specialist, să vă odihniți şi să lăsați grijile cotidiene la o parte. Există riscul să vă afundați în activitatea profesională şi să vă neglijați nevoile personale. Cei dragi vă sunt alături şi vă susţin necondiţionat.

Scorpion
În relaţiile cu persoana iubită sau cu copiii apar contradicţii fie de opinie, fie de acţiune. Posibil să vă displacă total propunerile sau deciziile lor vizavi de programul vostru comun sau vizavi de cheltuielile comune. Există un soi de nebuloasă în segmentul sentimental şi în relaţiile cu generaţiile mai tinere, astfel că bine ar fi să fiți foarte prudent.

Săgetător
E rost de discuţii aprinse în familie. Pentru că sunteți preocupat mai mult de nevoile personale, cei dragi vă pot face tot soiul de reproşuri, destul de fondate. Orientați-vă eforturile şi atenţia spre îndatoririle gospodăreşti, spre nevoile şi doleanţele membrilor familiei. Vă veți simţi minunat la finalul zilei, când toţi vă vor mulţumi sincer pentru sprijinul acordat.

Capricorn
Persoanele din anturajul apropiat vă vor provoca la dezbateri pe teme diverse. Este posibil să fie de folos subiectele profesionale şi cele care v-ar ajuta să vă remodelați filozofia de viaţă. Comunicarea este viciată, de aceea fiți cumpătat în vorbe şi gesturi. Unii pot interpreta greşit intenţiile dumneavoastră.

Vărsător
Se pare că primiți bani sau cadouri neaşteptate de la rude sau de la colaboratori. Pe de o parte, în urma eforturilor depuse în ultimele aproximativ patru săptămâni, acum culegeți roadele, atât financiar, cât şi prin aprecieri verbale din partea celor din preajmă. Totuşi, fiți prudent! În spatele vorbelor sau gesturilor de mulţumire ale unora există interese meschine.

Peşti
O zi minunată, deoarece aveți şanse să vă ocupați numai de interesele personale. Rezervaţi-vă momente pentru a sta la o ceaşcă caldă de ceai și a face un bilanţ al ultimelor patru săptămâni. Veți descoperi uşor punctele tari, punctele slabe, aspectele care trebuie îmbunătăţite, dar şi pe cele la care ar fi bine să renunțaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS