11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Prietenii şi protectorii vă dau târcoale. Poate fi vorba de întâlniri şi dialoguri providenţiale, chiar dacă tema discuţiei vă displace. Sunt momente favorabile pentru a afla lucruri importante legate de conduita şi cariera profesională. Deocamdată, mentalul vă este confuz şi cu greu puteți face faţă relaţiilor cu ceilalţi.

Taur
O zi în care prestigiul social vă este pus la încercare. Sunt posibile altercaţii cu şefii, de aceea fiți prudent. Temperați-vă reacţiile! Debordați de energie şi asta poate duce la tensiuni greu de aplanat cu cei din jur. De reţinut că aveți nevoie să vă schimbați concepţiile şi atitudinea vizavi de tot ce ţine de autoritate şi reprezentanţii ei.

Gemeni
Sufletul are nevoie de rafinare şi linişte. Sunt momente bune pentru a vă îmbogăţi bagajul de cunoştinţe cu subiecte legate de cultură şi civilizaţia altor popoare. Studiile pe termen lung ar trebui să vă preocupe constant. Dacă vă aflați în situaţia de a susţine examene sau interviuri, pregătiți-vă serios, dar evitați suprasolicitarea fizică şi mentală.

Rac
Astăzi se pune problema achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Puteți fi nemulţumit de banii şi bunurile pe care le deţineți în comun cu un partener de viaţă, însă sunteți cel care are nevoie de modificarea concepţiilor şi atitudinilor vizavi de aceste aspecte ale vieţii.

Leu
Relaţiile parteneriale vă dau bătăi de cap. Poate fi vorba atât despre partenerul de viaţă, cât şi despre colaborările în care sunteți implicat sau vreți să vă implicați. De reţinut că toate acestea sunt modalităţi prin care Universul vă ajută să deveniți mai încrezător în forţele proprii şi mai atent la vocea interioară. Desprinde-ți-vă cu curaj de vechile colaborări nemulţumitoare!

Fecioară
Ziua este delicată la capitolul muncă şi relaţii colegiale. Doriți să faceți mai multe, mai altfel, însă de fiecare dată parcă vă loviți de tot soiul de obstacole. Hiba este la dumneavoastră, pentru că este nevoie să tratați munca şi implicaţiile ei mult mai detaşat. Provocările sunt majore şi subtile.

Balanţă
Sentimentele, dorinţa de iubire şi poate chiar şi de distracţii sunt temele majore ale acestei zile. Persoana iubită parcă nu mai este pe gustul dumneavoastră, însă aveți nevoie de curaj şi un plan bine pus la punct pentru a schimba starea lucrurilor în acest segment de viaţă. Recomandabil este să vă rezervați momente de relaxare şi să vă ocupați de un hobby.

Scorpion
Cu toate că sunteți preocupat de proiectele pe care le desfăşurați în comun cu alţii, astăzi va trebui să dați socoteală membrilor familiei şi să vă ocupați de treburile gospodăreşti. Recomandabil este să stabiliți şi să întreţineți relaţii armonioase cu rudele, pentru că toate evenimentele vieţii pornesc de la acestea.

Săgetător
S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o călătorie scurtă. Fie că este vorba despre vizitarea unei rude apropiate, fie de un scop profesional, mergeți detaşat şi evitați implicarea emoţională în teme care nu vă privesc. Puteți afla veşti interesante, iar unele chiar importante pentru dezvoltarea personală şi profesională.

Capricorn
Provocarea zilei este legată de banii şi favorurile pe care le obţineți din munca desfăşurată la serviciu. Nemulţumirea atinge cote alarmante, dar depinde de dumneavoastră cum reacţionați la concluziile trase de pe urma anlizei situaţiei financiare. Este nevoie să vă schimbați sistemul valorilor morale şi să priviți oamenii şi evenimentele din preajmă ceva mai detaşat.

Vărsător
Stările de spirit se pot modifica de la o oră la alta, pentru că influenţele astrale vin puternic. Recomandabil este să vă ocupați mai mult de treburile personale şi să evitaţi implicarea în ale altora. Începeți o dietă, mergeți la un salon de înfrumuseţare şi întreţinere corporală sau hoinăriți prin magazine pentru a vă îmbogăţi garderoba.

Peşti
Dozați-vă eforturile, pentru că organismul are nevoie de odihnă, plimbări în aer liber şi mai ales detaşare de cotidian. Afecţiunile cronice se pot accentua. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Remediile naturiste, somnul şi o alimentaţie uşoară v-ar fi suficiente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS