22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi potrivită cumpărăturilor, dar şi achitării datoriilor de orice fel. Plătiți-vă taxele, impozitele și verificați-vă situaţia creditelor sau economiilor. De asemenea, vă ocupați cu succes de actele specifice moştenirilor sau partajelor unui divorţ. Se recomandă prudenţă şi discernământ, întrucât se anunţă evenimente importante la capitolul financiar.

Taur
Subiectele principale ale zilei sunt relaţiile parteneriale şi colaborările. Sunt posibile discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. Evitați combativitatea şi fiți mai înţelegător! O relație veche se poate sfârşi sau poate apărea în preajmă o persoană interesată să colaboreze cu dumneavoastră. Beneficiați de multă energie şi idei bune, aşa încât puneţi-vă ordine în toate tipurile de relaţii.

Gemeni
Se anunţă o zi încărcată la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate, aşa încât recomandabil este să vă bazați doar pe forţele proprii. Evitați provocările şi ocupați-vă doar de treburile personale. Sfatul astrelor este să vă schimbați atitudinea faţă de muncă şi implicațiile ei. Chiar dacă apar şi neplăceri, veți reuşi să depăşiți totul cu bine.

Rac
Este o zi potrivită pentru un hobby. Relaţia cu persoana iubită este tensionată, dar cu prudenţă veți reuşi să aduceți lucrurile pe făgaşul cel bun. Copiii şi problemele lor sunt un alt subiect favorit. O discuţie cu un prieten v-ar putea pune pe gânduri. Selectați veştile pe care le aflați şi evitați concluziile de moment.

Leu
Casa şi activităţile ei vă cer atenţie şi eforturi susţinute astăzi. Curăţenia generală, reparaţiile curente sau reamenajările interioare le puteți face mai uşor. Membrii familiei vă sunt alături. Chiar dacă există şi discuţii contradictorii, se poate ajunge la pace. Totuşi, ceva se va schimba în zona casei şi a relaţiilor cu familia.

Fecioară
Începutul săptămânii vă pune pe drumuri. Dacă sunteți nevoit să călătoriți, fiți prudent şi verificați atent toate detaliile legate de drum. Sunt favorizate examenele, interviurile sau demersurile pentru finalizarea ori începerea unor cursuri planificate mai demult.

Balanţă
Este ziua cadourilor şi recompenselor. Dacă aşteptați de mult o plată, acum se pare că va veni, şi chiar cu dobândă. Se pot pune în discuţie îmbunătăţirea condiţiilor de la locul de muncă sau creşterea salariului. Se anunţă schimbări majore la capitolul financiar şi bine ar fi să fiți pregătit şi prudent.

Scorpion
Beneficiați de o energie astrală deosebită şi recomandabil este să o folosiți doar pentru sufletul dumneavoastră. Sunt momente bune pentru a vă ocupa pe îndelete de întreţinerea corpului şi de îmbunătăţirea stării de spirit. Programați-vă o vizită la un salon de înfrumuseţare sau propuneţi-vă să parcurgeți cursuri de dezvoltare personală.

Săgetător
Fiți cât mai discret! Sunt momente bune pentru a sta de vorbă doar cu cei apropiați. Sănătatea este vulnerabilă, deci dozați-vă eforturile. Evitați consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. S-ar putea să descoperiți conflicte mocnite la serviciu. Selectați cu atenţie pe cine mai păstrați în preajmă.

Capricorn
Prietenii şi protectorii sunt subiectul principal de astăzi. Unele relaţii se pot încheia. Pe de altă parte, fiți atent la sfaturile şi îndemnurile primite din partea celorlalţi. Chiar dacă unele nu vă sunt pe plac, este bine să le reţineți, deoarece la momentul potrivit le veți folosi. Discerneți cu atenţie cine vă este prieten şi cine se preface.

Vărsător
Se pare că vin evenimente importante la capitolul carieră profesională. Un şef vă poate oferi un post de conducere, dar există şi posibilitatea demiterii dintr-o funcţie înaltă. Fiți pregătit pentru orice situaţie şi aveți încredere că totul este în favoarea dumneavoastră. Familia vă solicită sprijinul, însă aveți tendinţa de a refuza.

Peşti
Relaţiile cu străinătatea vă vor capta atenţia şi eforturile. Puteți primi veşti de la cineva aflat departe de ţară sau puteți face demersurile necesare unei călătorii. Chiar dacă lucrurile nu se rezolva aşa cum vreți, la momentul potrivit totul se va lămuri. Sunt vizate chestiunile ce privesc finalizarea sau începerea unei forme superioare de şcolarizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS