21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Vă pregătiți să culegeți nişte roade, ca o consecinţă a eforturilor şi muncii depuse în zona carierei în ultimele zile. Se activează zona relaţiilor sociale, începe o perioadă foarte activă, relaţiile devin importante şi vor fi vizate de multe schimbări radicale. Zile bulversante, cu schimbări de energie, stare şi context socio-profesional, dar, în final, veți constata că a meritat, întrucât veți avea instrumentele necesare pentru a face câteva mutări esenţiale în carieră.

Taur
O perioadă efervescentă, tumultuoasă, care anunţă începutul unor mişcări şi decizii revoluţionare în zona carierei. Aici vor avea surprize, răsturnări, schimbări de macaz pe nepusă masă. Este, totuşi, un moment cu mult potenţial, mai ales în ce priveşte expansiunea profesională, prin mobilizarea unor resurse externe, obţinerea unui sprijin, negocierea avantajoasă a poziţiei într-un parteneriat sau o afacere. E un moment bun pentru a vă folosi de experienţa şi cunoştinţele pe care le aveți.

Gemeni
După o perioadă în care ați simţit că ați stagnat destul de mult sau lucrurile au avansat destul de greu şi cu mult efort depus, vin zile cu o schimbare majoră de ritm şi de energie. Chiar dacă la început pare că e haos, de fapt se creează un spaţiu în care vă vine ideea salvatoare, căpătați o viziune proaspătă şi mai înaltă asupra conextului de viaţă actual, primiți sprijinul necesar. Una peste alta, simţiți că aveți mai mult spor, uşurinţă şi susţinere.

Rac
E o perioadă în care aveți mai multă credibilitate, puteți negocia cu mai mult succes şi sunteți interesat să găsiți formule de cooperare avantajoase şi pe termen lung. Primează seriozitatea în orice relaţie pe care o dezvoltaţi. De asemenea, puteți începe nişte demersuri pentru dislocarea unor fonduri necesare sau începeți să tranşați nişte situaţii financiare restante, care v-au luat mult din putere şi energie.

Leu
Începeți să evaluați şi să reinventați o serie de relaţii, poate chiar şi nişte propuneri inedite de colaborare. Însă sunt posibile şi schimbări neaşteptate, tensiuni şi chiar conflicte în cadrul relaţiilor. Zona muncii şi a sănătăţii este infuzată cu energie hrănitoare, constructivă, numai bună de fructificat. Se îmbunătăţeşte atmosfera de lucru, munca e mai uşoară, sănătatea mai bună sau cu mari şanse de ameliorare.

Fecioară
Se schimbă programul, priorităţile, stilul de viaţă, începând cu aceste zile. Marte se mută în zona muncii, aici încep se se tulbure apele, dar nu musai în sens rău, ci poate în sens creativ. Pur şi simplu, apar culoare noi, idei, schimbări care, chiar dacă vă scot din zona de confort, pot aduce expansiune şi succes. În privinţa sănătăţii, e bine să fiți mai atent şi să faceți investigaţiile pe care le-ați amânat sau să schimbați regimul alimentar. Puteți începe, cu rezultate bune, un program de antrenament fizic inedit.

Balanţă
Zona familiei se detensionează, semn că unele animozităţi dispar. Dacă au fost lucrări şi reparaţii începute în casă, acum se finalizează sau totul se derulează mai uşor şi cu mai mult spor, iar demersurile care ţin de decorarea unui spaţiu, îmbunătăţirea condiţiilor de trăi şi a relaţiilor de familie sunt avantajate şi bine susţinute. De asemenea, aveți mai multă poftă de aventură, vreți să ieşiți din carapace, să vă expuneți cu ceva original, şi chiar e momentul să faceți asta.

Scorpion
Revin în prim-plan dorinţe mai vechi legate de spaţiul locativ, mediul familial, casnic, intim. Aici sunt nişte nevoie care se cer urgent satisfăcute sau nişte neajunsuri pe care nu le mai puteți trece cu vederea pretinzând că nu există sau nu sunt aşa de importante. Iată că începând de acum sar în aer nişte tensiuni care mocneau în familie şi în interiorul dumneavoastră. A venit timpul să vă revendicați o formă de libertate pe care ați cedat-o prea mult altora.

Săgetător
Multă vorbă, multe drumuri, efervescenţa începe să apară în viaţa dumneavoastră din nou, însă nu vă displace deloc, pentru că vă face să vă simţiți viu. E momentul să vă luați inima în dinţi şi să spuneți ce aveți de spus, ori să dați un examen pentru care nu aveați curaj. Atenţie însă cum folosiți cuvintele şi mai ales tonul, în conversaţii, pentru că se poate ajunge foarte uşor la certuri. Evitați teribilismul în trafic sau prin declaraţii publice care se pot întoarce împotriva dumneavoastră. Și zona finanţelor primeşte influxuri bune, există şanse de stabilizare şi chiar o uşoară creştere a veniturilor.

Capricorn
Segmentul financiar capătă prioritate şi cere din ce în ce mai multă atenţie. Aici pot exista multe surprize şi în special oscilaţii foarte mari ale veniturilor şi cheltuielilor, instabilitate, surprize şi schimbări peste noapte. Cu alte cuvinte, nu e momentul să economisiți sau să căutaţi să controlați totul, ci e şansa dumneavoastră să vă aruncați în ceva nou, diferit, altfel, şi să creați posibilităţi de câştig suplimentare.

Vărsător
E momentul să vă bucurați de un plus de energie, curaj, vitalitate, voinţă, îndrăzneală. Probabil că multe acţiuni vor fi deja iniţiate în aceste zile, mai ales dacă se referă la scoaterea din sertar a unor idei care zăceau demult acolo. Aveți multă elocvență, sunteți din ce în ce mai înrolant şi asta e mană cerească pentru cei care se implică în proiecte de grup şi au nevoie de adepţi sau un public numeros. Atenţie însă la tendinţa de a fi prea pripit, impulsiv şi radical.

Peşti
E o perioadă destul de dificilă, mai ales din perspectiva unor situaţii încâlcite şi a unor trăiri pe care nu le înţelegeți. Nu vă găsiți locul, nu ştiți ce să faceți mai departe sau aveți senzaţia că ceilalţi pun presiune şi vă solicită în prea multe deodată. E important să fiți cu băgare de seamă în ce priveşte sănătatea, dar şi în ce priveşte anumite intrigi şi jocuri de culise în care puteți fi implicat din neglijenţă şi neatenţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS