10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Un adevăr va ieşi azi la iveală și veți avea de suferit din această cauză. Poate că la vremea respectivă, când ați spus acea minciună sau ați ascuns adevărul, ați crezut că aşa este mai bine, însă iată că nu a durat prea mult. Din păcate, acest adevăr îi va face pe mulţi să-şi schimbe părerea despre dumneavoastră.

Taur
O să flirtați toată ziua cu un coleg de serviciu, chiar dacă ştiți că nu e bine ce faceți, pentru că nu v-ar conveni ca partenerul de cuplu să facă asta. Din fericire, lucrurile nu avansează şi totul se opreşte la stadiul de flirt inocent. Dați piept cu o problemă care, altădată, v-ar fi făcut să abandonați, dar v-ați înarmat cu răbdare şi voinţă încât nu vă veți opri aici.

Gemeni
Vă aflați într-un mediu foarte pestriţ şi, când se adună la un loc oameni atât de diferiţi, e greu de crezut că găsiți un ton potrivit pentru a vă face plăcut în ochii tuturor. Dacă sunteți într-o relaţie stabilă, o să vă bucurați de o zi frumoasă, plină de surprize din partea partenerului de cuplu.

Rac
Aveți nevoie de ceva care să vă liniştească, să vă potolească furtuna de emoţii şi gânduri care v-a copleşit. O să aveți o zi foarte plină, la finalul căreia vă veți simţi epuizat. Din fericire, seara o să aveți parte şi de puţină distracţie, aşa că o să mai uitaţi de toate problemele şi de tot stresul de peste zi.

Leu
Cineva din familie vă face o surpriză frumoasă şi vă trimite o sumă de bani cadou sau vă returnează un împrumut. Asta înseamnă că puteți merge fără probleme la shopping şi că vă puteți distra mai mult în această seară, când oricum aveați programată o întâlnire cu prietenii. În viaţa de cuplu, lucrurile s-au cam dat peste cap în ultima perioadă și e nevoie uneori de o atmosferă mai tihnită.

Fecioară
Deşi plecați la drum cu ceva rezerve, veți vedea că roadele acestei călătorii vor fi mai bune decât v-ați fi aşteptat. Nici nu bănuiți câte lucruri bune se vor întâmpla pe parcurs, ce persoane cu rol marcant vă pot ieşi în cale. E ca şi cum ați trece prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a avea parte de o reuşită de proporţii.

Balanţă
S-ar putea ca azi relaţia de cuplu să se încheie şi nu neapărat din vina dumneavoastră. Asta înseamnă că o să vă doară şi o să aveți câteva zile în care o să vă simţiți inima frântă, şi în care probabil că veți şi plânge foarte mult. Nu vă mai gândiți la nimic altceva decât la lucrurile frumoase ale vieţii.

Scorpion
Primiți o veste bună azi, care are legătură cu locul de muncă. S-ar putea să fiți promovat sau să vi se ofere o mărire de salariu. Oricum ar fi, asta vă va face să vă simţiți apreciat. Nu vă încăpăţânați să mergeți mai departe făcând abstracţie de prieteni sau de familie, pentru că ați putea să greşiți şi să regretaţi că nu i-ați ascultat.

Săgetător
Nu toată lumea are nevoie de ajutorul dumneavoastră și cine are, o să vi-l ceară. Dar evitați să le dați colegilor sfaturi inutile, pe care nu vi le-au cerut, pentru că nu o să faceți altceva decât să îi enervați. Dacă vreți să aveţi o relaţie bună, încercați să fiți mai discret. Veți scăpa foarte uşor de o mulţime de fleacuri, pentru că, la urma urmei, sunt doar multe, nu şi complicate.

Capricorn
Fiți mai rezervat când vine vorba de investiţii sau cumpărături, pentru că nu e cel mai generos moment de care aveți parte. Nu vă mai băgați în vieţile altora şi încercați să nu mai bârfiți atât de mult la serviciu, dacă nu vreți să fiți penalizat. Şefii deja au aflat de aceste obiceiuri şi sunt cu ochii pe dumneavoastră.

Vărsător
Nu vă jucați nici cu nervii celor din jur şi nici cu răbdarea lor, pentru că aveți o atitudine superficială, care poate deranja pe multă lume, mai ales pe cei mai maturi, care nu vor privi cu ochi buni atracţia spre distracţie. Chiar dacă vă simţiți bine în propria piele şi aveți tendinţa de a le lua pe toate peste picior, nu aveți alături oameni la fel de relaxaţi.

Peşti
Un prieten vă spune un secret şocant încă de la primele ore ale dimineţii. Nu o să vă mai puteți concentra prea mult la alte lucruri pe parcursul zilei, pentru că vă veți gândi numai la asta. Pe de altă parte, nu doriți să renunțaţi la ceea ce vă leagă de trecut, dar vă atrage totodată foarte mult şi noutatea, conştient că trebuie să mergeți mai departe, orice ar fi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS