15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Vă concentrați cu folos pe tot ce ţine de sănătate, muncă, proiecte profesionale, stil de viaţă în general. Chiar dacă temerile sunt mari, totuşi, se pare că demersurile făcute acum vă ajută să vă îmbunătăţiți sănătatea și să dați randament la locul de muncă. Colaborările, partenerul de viaţă, asocierile joacă un rol important, iar anumite clarificări în unele relaţii sunt bine-venite. Este o perioadă numai bună pentru a vă concentra asupra unor obiective financiare sau de altă natură.

Taur
Vă dedicați timpul întrebărilor interioare şi nevoii de a vă clarifica în privinţa unor relaţii, mai ales în privinţa unei relaţii amoroase. Căutaţi certitudini, vreți să vă asigurați că ceea ce simţiți e real, aşteptaţi probabil multe confirmări de la cei pe care-i iubiți. În acelaşi timp, sunteți dispus să faceți sacrificii şi să vă puneți în slujba acestora; este modul în care vă arătați iubirea şi anagajamentul. La locul de muncă faceți progrese.

Gemeni
Dacă aveți scopuri şi proiecte pe termen lung și simţiți că se clatină, va trebui să aveți răbdare până ce veți strânge toate informaţiile şi veți şti cum să acţionați în modul cel mai adecvat, astfel încât să existe minimum de costuri şi maximum de beneficii. În familie pot exista disensiuni sau va trebui să vă ocupați de treburi casnice pe care le-ați tot amânat. E un moment excelent pentru a face curăţenie generală şi a vă debarasa de lucruri care nu mai sunt utile.

Rac
E o perioadă în care construiți sau dărâmați cu la fel de multă uşurinţă, prin modul în care alegeți să comunicați. Negocierile, discuţiile, întâlnirile, deplasările, lucrul cu documente sunt la ordinea zilei, şi se pare că puteți obţine nişte avantaje în urma acestora sau faceți nişte paşi înainte în anumite proiecte. Segmentul relaţiilor şi al imaginii sociale este în continuare vulnerabil şi e posibil să fie nevoie să vă apărați poziţia în cadrul unor colaborări.

Leu
Nu transformați zilele astea într-un câmp de luptă, căutând să arătaţi că aveți dreptate şi agăţându-vă de convingerile personale ca de un stâlp de siguranţă. Aveți mai mult de câştigat, ca stare interioară, dacă sunteți diplomat, atent şi la ceilalţi, înţelept în abordarea situaţiilor care pot apărea. Există posibilitatea să faceți investiţii bune, să economisiți nişte bani sau chiar să vă creşteți veniturile prin activităţi suplimentare profesionale. Totuşi, aveți grijă să păstrați limitele legale şi să fiți ceva mai flexibil în ceea ce pivește programul de lucru.

Fecioară
Deşi destul de agitate, aceste zile conţin o energie care vă întărește şi vă face să fiți rezistent în faţa oricăror experienţe. Zona finanţelor este dinamică, aici pot avea loc atât câştiguri, cât şi cheltuieli. E recomandat să fiți cu băgare de seamă în privinţa oricăror manevre care implică banii şi să evitaţi speculaţiile sau încălcarea legii. În familie sau în demersuri legate de bunuri imobiliare încă există obstacole.

Balanţă
Segmentul banilor câştigă teren în această perioadă, deci, acum e momentul să vă puneți ordine în afaceri, să luați măsuri pentru îmbunătăţirea statutului financiar şi să micşorați pierderile sau cheltuielile inutile. Atenţie la investiţii şi la hibele care se pot afla în spatele unor tranzacţii financiare. Discreţia e cheia pentru a trece uşor şi bine prin experienţele din aceste zile. Cu cât vă implicați mai delicat şi mai diplomat și cu cât acceptaţi mai uşor tot ceea ce este, cu atât mai bine.

Scorpion
E o perioadă în care se pot contura decizii, atitudini noi, o abordare diferită a unei situaţii vechi, precum şi un nou început pe mai multe planuri ale vieții. Puteți să vă propuneți obiective măreţe, pentru că acum vă puteți aduna forţele şi puteți să vă concentrați asupra îndeplinirii lor. Atenţie însă la dorinţele care frizează obsesiile şi care nu vă sunt de nici un folos, mai ales că vă puteți compromite imaginea şi chiar anumite relaţii.

Săgetător
E o perioadă în care se închide un ciclu, o etapă în viaţă. Fie că e vorba de segmentul profesional sau de o relaţie, un proiect de altă natură sau pur şi simplu un fel de a fi, e timpul să lăsați în urmă un anotimp şi să priviți spre următorul. Iar pentru asta e necesar să dați timp pentru repliere, regenerare, energizare şi pregătire. Zbaterea împotriva curentului nu vă aduce nici un beneficiu, iar dacă forţați lucrurile, nu faceți decât să dați greutate în viaţa actuală, care şi aşa este destul de încărcată.

Capricorn
E o perioadă de reconfigurare profesională, e mult stres în ce priveşte anumite jocuri care se fac acum în zona carierei şi mult consum de resurse, mai ales emoţionale. E clar că ceva mai multă detaşare nu v-ar strica, şi renunţarea la control, având încredere că lucrurile se vor aşeza exact aşa cum vă doriți. În altă ordine de idei, puteți avea parte de susţinere de la niște prieteni şi puteți fi creditat de persoane care vă vor în anumite cercuri.

Vărsător
Calculați, analizați, întoarceți totul pe toate părţile, reglați conturi, vă achitaţi de datorii, faceți plăți etc. Este, de fapt, un moment de bilanţ şi de corectat ce e nevoie, inclusiv în relaţii, dar şi în ce priveşte contextul juridic în care activați, pentru că vă apropiați de un nou început de carieră. Ceva urmează să se schimbe, să fie aşezat în altă formă, poate o nouă funcţie, o nouă poziţie într-o afacere, o mai mare responsabilitate în ce priveşte rolul pe care-l aveți şi contribuţia pe care o aduceți prin munca şi experienţa personală.

Peşti
Simţiți o îmbunătăţire a calităţii energiei, ceva începe să se arate la orizont, după o perioadă în care e posibil să vă fi simţit blocat, fără perspectivă şi fără soluţii. Se deschid culoare noi, începeți să primiți răspunsuri acolo unde ați adresat întrebări, vin veşti, aveți intuiţii valoroase. E un moment bun să începeți nişte studii, să luați un certificat, o diplomă, un act care să vă ajute la expansiunea ca profesionişti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS