17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Participaţi la o întrevedere din care ar putea ieşi mai târziu nişte bani, fiind obligat să vă puneţi în joc toată puterea de convingere pentru a atrage succesul financiar. Pot apărea conflicte legate de bani, neînţelegeri şi confruntări aprinse din această cauză, de parcă e timpul să vă cereţi drepturile în cazul în care cineva uită să vă plătească sau să vă returneze vreo datorie.

Taur
Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o plăcere să vă întoarceţi acasă după o zi solicitantă, pentru că ştiţi că acolo cei dragi vă vor răsfaţa cu atenţie, cu gesturi de afecţiune, cu sprijin necondiţionat. Puteţi fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce şi câteva lacrimi, deci vă puteţi aştepta la veşti dintre cele mai speciale care vizează familia.

Gemeni
Veştile bune vin de la oamenii la care ţineţi cel mai mult, care vă răsfaţă cu vorbe dulci, cu încurajări şi aprecieri care vă fac bine. Descoperiţi cât de important e să aveţi pe cineva drag aproape care să vă ridice moralul atunci când sunteţi mai obosit. În astfel de momente sensibile din punct de vedere emoţional, puteţi număra câţi prieteni adevăraţi mai aveţi, care vă sunt alături necondiţionat.

Rac
Nu e recomandabil azi să lucraţi pe cont propriu, pentru că aţi ajuns într-un punct în care contează enorm cooperarea, lucrul în echipă, comunicarea permanentă cu tovarăşii. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat în acest proiect, ca atare nu e momentul cel mai potrivit pentru a vă recăpăta independenţa sau pentru a face opinie separată.

Leu
Nu puteţi colabora la fel de bine cu cei care vă sunt alături, chiar dacă unii promit marea cu sarea pentru a vă convinge, aveţi unele îndoieli cu privire la capacitatea unora de a-şi duce promisiunile la îndeplinire, pentru că v-au oferit şi altădată ocazia de a vă îndoi de calităţile lor. S-ar putea ca adevăratul ajutor să vină din cu totul altă direcţie decât aţi avea la îndemână, deci nu vă mulţumiţi cu cei pe care-i aveţi aproape.

Fecioară
Ieşiți din mediile în care planează ostilitatea, agresivitatea de orice natură sau un spirit de competiţie folosit greşit, pentru că nu prea îi veţi face faţă! Fiţi cu mare băgare de seamă în discuţiile aprinse pe care le purtaţi azi cu un adversar, pentru că lucrurile ar putea ajunge într-un punct critic, din care nu va ieşi nimic bun. Ori scandalul ajunge la cote alarmante, ori descoperiți, cu această ocazie, câtă invidie sau răutate este în celălalt.

Balanţă
Primiţi o veste cu tentă oficială pe care vă puteţi baza în proiectele profesionale de viitor. E ca şi cum aţi primi o certificare, o garanţie scrisă sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii în carieră. Ştiţi mai bine spre ce vă îndreptaţi, iar oamenii pe care îi întâlniți în drumul spre succes vă susţin şi vă sunt de folos în atingerea scopurilor.

Scorpion
Veştile legate de viitorul profesional sună foarte serios, de aceea starea generală seamănă mai degrabă a deprimare şi a lipsă de curaj faţă de ce ar putea urma. Nu găsiţi parcă nici un sprijin care să vă ajute să reveniţi la normal. Există chiar şi riscul de a suferi o mare dezamăgire legată de un colaborator cu care aţi avut relaţii bune înainte, auziţi despre o schimbare majoră la serviciu sau un eşec de proporţii în plan profesional.

Săgetător
Munciți mult, cu plăcere şi cu spor, iar roadele eforturilor dumneavoastră se văd şi sunt apreciate de cei cărora le dedicați. Şefii vă laudă, clienţii sunt mulţumiţi şi, cu asemenea cuvinte de încurajare care vin de pretutindeni, satisfacţia muncii împlinite e la cote maxime, ceea ce vă motivează să dați şi mai mult! Aveți mari speranţe de la ceea ce vă aşteaptă la finalul proiectului la care contribuiți din plin.

Capricorn
Apare o piedică greu de trecut din cauza căreia multe planuri de astăzi vor sta pe loc sau vor fi amânate. E o lecţie a răbdării, pentru că staţi pe loc cu scopul de a mai învăţa ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveală. E nevoie de acest răgaz, chiar dacă, pe moment, aveţi tendinţa de a-l considera finalul tuturor eforturilor dumneavoastră, dar după ce va trece valul cel mai dificil, veţi începe să-i înţelegeţi rostul.

Vărsător
Iubirea pare să capete o tentă de superficialitate, ca şi cum nu aţi fi interesat de mai mult decât de un simplu flirt. Vă jucaţi pe degete cu iubitul, nu daţi impresia unui om serios, de aceea l-aţi putea face pe cel de lângă dumneavoastră să se cam îndoiască de sentimentele pe care le aveți, dacă acestea există cu adevărat. Nu prea luaţi dragostea în serios și descoperiţi că este amuzant să vă jucaţi cu vorbele.

Peşti
Este o zi perfectă, veştile bune şi evenimentele fericite dau năvală. Ar fi culmea să nu profitaţi din plin de tot ce vi se oferă pe tavă, pentru că o puteţi numi una dintre cele mai optimiste zile din ultima perioadă. Vă întâlniţi cu oameni care vă iubesc sincer, care vă primesc cu braţele deschise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS