8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Cei îndrăzneţi vă împing de la spate să continuați ce ați început, ba chiar să extindeți şi mai mult aria acţiunilor. Decideți dacă merită sau nu să investiți energie în sensul care vi se deschide în faţă, fără să lăsați pe alţii să intervină în treburile personale. Apreciați corect rezultatele eforturilor depuse şi, dacă veți ajunge la concluzia că e un consum inutil de timp şi energie, opriți-vă.

Taur
Primiți o invitaţie care vă face mare plăcere şi pentru că aduce la cunoştinţă evenimente frumoase, cu iz de sărbătoare, din perioada imediat următoare, priviți cu entuziasm spre momentul promis. Poate fi o invitaţie la nuntă, vestea venirii pe lume a unui copil, puteți primi o ofertă excelentă care merită acceptată fără să stați pe gânduri.

Gemeni
Timpul are o cu totul altă greutate privit din punctul în care ați ajuns acum. Deşi toate au un ritm specific de înaintare, deşi sunteți convins că toate sunt scrise undeva şi programate foarte bine, de data aceasta sunteți uimit de ceea ce se întâmplă, de parcă ați avea parte de evenimente pe care nu le-ați prevăzut.

Rac
E o perioadă de aşteptare în plan sentimental, fiind cuprins de o stare în care parcă ați simţi că urmează să se întâmple ceva deosebit. Vă confruntați cu tot felul de piedici şi amânări în relaţia cu persoana iubită, multe planuri pot fi date azi peste cap, altele pot fi contramandate, deci va fi o zi plină de surprize.

Leu
Iubirea cere efort, deci, dacă l-ați cucerit pe cel care v-a furat inima, nu vă culcați pe laurii victoriei, crezând că relaţia va merge de acum de la sine. Comoditatea aceasta nu e deloc benefică iubirii, deci continuați să vâsliți, să luptaţi, să munciți pentru binele iubirii. Nu vă mulţumiți cu ceea ce ați obţinut deja, pentru că şi în cuplu se poate instala monotonia şi nu vă doriți asta!

Fecioară
Sunteți martorul unui eveniment fericit în familie. Posibil ca o rudă apropiată să devină părinte sau să fiți invitat la o nuntă ori botez sau la orice altă petrecere într-un cadru plăcut. Aveți parte de mari bucurii din partea copilului.

Balanţă
În loc să stați şi să plângeți că lucrurile au luat o întorsătură nefastă, adunaţi-vă mai bine forţele şi căutați o soluţie adecvată. Nu lacrimile, suspinele sau procesele de conştiinţă sunt soluţia în situaţia de faţă, ci o reacţie matură, echilibrată, potrivită împrejurărilor date, deci acţionați cumpătat, fără a tinde spre extreme în nici o direcţie.

Scorpion
Aveți nevoie de multe dovezi de iubire, de vorbe dulci, de declaraţii de dragoste, pentru că acestea sunt sursa de energie atunci când sunteți cu psihicul la pământ. Primiți gesturile de afecţiune ale celui drag şi răspundeți cu aceeaşi generozitate, pentru că schimbul de emoţii şi sentimente e cheia oricărei relaţii de succes.

Săgetător
Vă vine o idee nouă în minte încât începeți să vă pierdeți interesul pentru alte acţiuni înainte de a le termina. Ar fi bine să duceți la capăt ce ați început, ca să vă puteți concentra mai apoi asupra noii direcţii. Totuşi, impulsiv din fire, sunteți în stare să puneți punct vechii preocupări, fără să vă uitaţi înapoi, şi să vă implicați în noua activitate cu elan şi entuziasm.

Capricorn
Nu nimeriți în cel mai potrivit mediu pentru o zi tihnită şi plăcută. Pe lângă faptul că aveți suficiente probleme pe cap, mai atrageți alături şi alţi oameni la fel de împovăraţi de griji. Discuţiile pe care le aveţi nu conţin nimic optimist, ci sunt un schimb apăsător de energii negative şi motive de întristare, ceea ce va transforma dialogul într-un continuu cor al plângerii.

Vărsător
Dacă dedicați această zi în totalitate iubirii, sunteți cel mai fericit, pentru că vă încărcați bateriile de energie şi inima de sentimente puternice, de trăiri deosebite de care nu aveți parte oricând. Bucurați-vă de fiecare moment oferit de cei care vă iubesc sincer şi fiți alături de ei cu toată fiinţa!

Peşti
Nu aveți o relaţie prea bună cu persoanele aflate la oarecare distanţă, ori ca vârstă, ori ca nivel social. Aveți impresia că ceilalţi nu vă respectă, nu ascultă ce aveți de spus, că ignoră părerile dumneavoastră, ceea ce poate fi umilitor. Încercați să vă exprimați punctul de vedere argumentat, matur, serios, fără să ţineți predici altora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS