13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Tendinţă accentuată de a cheltui. Bine ar fi să vă faceți doar cumpărăturile necesare pentru că altfel riscați să vă destabilizați bugetul. Încercați să găsiți un echilibru între latura materială şi cea spirituală a vieţii. Spre seară, plimbați-vă în aer liber sau relaxați-vă cu o lectură deosebită. Atenţie la rude şi prieteni apropiaţi!

Taur
Vă gândiți doar la ale dumneavoastră şi asta se va observa de către cei din jur. La serviciu se pot ivi animozităţi, recomandabil fiind să luați aminte şi să încercați să vă îmbunătăţiți situaţia prin atitudine sau explicaţii pertinente. În a doua parte a zilei vă veți simţi excelent, dar atenţie că stările de spirit pot varia destul de mult.

Gemeni
Energia vitală va fluctua destul de mult astăzi, de aceea ocupați-vă numai de treburi uşoare. Unii vor încerca să vă provoace pe teme diverse, dar nu răspundeți şi rămâneți concentrat pe treburile personale. De evitat consultaţiile şi analizele medicale, întrucât sunt posibile erori. Plimbați-vă în aer liber şi dormiți suficient.

Rac
Puteți primi sfaturi sau îndemnuri bune din partea prietenilor sau a unui protector important. Chiar dacă unele nu vă sunt pe plac, reţineți ideea şi fiți sincer cu ce simțiți. După-amiaza este favorabilă retragerii din cotidian şi gândirii profunde la evenimentele şi oamenii din viaţa dumneavoastră.

Leu
O zi favorabilă lămuririi neînţelegerilor cu şefii. Sunt momente pasagere şi nu aveți de ce să vă îngrijorați. Vin evenimente importante legate de prieteni şi protectori. Recomandabil este să vă gândiți pe îndelete pe cine merită să mai păstrați alături de dumneavoastră şi să vă orientați atenţia către oameni noi. Spre seară, cei dragi vor avea nevoie de sfaturi.

Fecioară
Se pare că domeniul profesional este preocuparea de astăzi, însă este vorba fie de o călătorie în străinătate, fie de o etapă de învăţare. Relaţiile cu şefii şi cu autorităţile pot deveni neplăcute. Dorinţa de a vă schimba statutul socio-profesional este destul de mare, însă nu este momentul potrivit luării deciziilor majore.

Balanţă
Noutăţi legate de beneficiile pe care le puteți obţine de la alţii, atât în bani, cât şi în bunuri. Poate fi vorba despre îmbunătăţirea condiţiilor de muncă sau de o mărire de salariu. Atenţie la ce primiți în aceste zile, pentru că mai târziu s-ar putea să fiți nevoit să returnați totul. Tentaţia de a cheltui sau de a vă implica în afaceri este mare, dar fiți prudent.

Scorpion
Colaborările şi proiectele comune cu alţii sunt la ordinea zilei. Bine ar fi să faceți o analiză a activităţilor în care sunteți implicat. Aveți forţă şi elan, dar se pare că ceilalţi nu prea au chef să lucreze cu dumneavoastră. Se pot isca discuţii aprinse cu partenerul de viaţă sau de afaceri pe tema banilor.

Săgetător
Este nevoie de prudenţă la serviciu. Șefii nu vă privesc cu ochi buni. Ocupați-vă doar de treburile personale şi evitați provocările. În a doua parte a zilei se întrezăresc aspecte dinamice în relaţiile parteneriale. Gândiți-vă bine la toate tipurile de relaţii în care sunteți implicat şi dați-le la o parte pe cele care nu vă mai sunt de folos.

Capricorn
Creativitatea este unul din atuurile de astăzi. Vă puteți ocupa de un hobby, puteți organiza activităţi recreative împreună cu persoana iubită şi copiii sau pur şi simplu vă puteți bucura de tot ce înconjoară. Evitați exagerările de orice fel şi lăsați-le şi celorlalţi ocazia să se pună în valoare în faţa dumneavoastră.

Vărsător
Pe cât posibil, petreceți cât mai mult timp acasă împreună cu membrii familiei. Chiar dacă sunteți ocupat cu responsabilităţile socio-profesionale este bine să acordați atenţie şi pentru treburile gospodăreşti sau pentru rezolvarea nevoilor celor dragi. Vă puteți gândi la schimbarea locuinţei sau la achiziţionarea unor bunuri patrimoniale.

Peşti
Veți fi nevoit să faceți mai multe drumuri. Scopurile pot fi diverse, dar cu siguranţă veți avea ceva de câştigat. Sunt favorizate dialogurile cu rudele sau cu prietenii apropiaţi. În a doua parte a zilei se întrezăresc treburi casnice. O discuţie cu o rudă v-ar putea da bătăi de cap. Fiți prudent şi nu luați decizii pripite până nu aveți toate informaţiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS