17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Luna în Vărsător promite, pentru astăzi, experienţe inedite şi întâlniri cu oameni interesanţi. Dacă aşteptați idei şi inspiraţie sau un proiect nou, acum e momentul. Se pare că sunteți gata să vă asumați responsabilitatea unei schimbări, înnoiri sau libertăţi în raport cu grupurile din care faceți parte şi cu proiectele pe care le-ați iniţiat.

Taur
Astăzi este esenţial să priviți lucrurile în perspectivă şi nu doar pe termen scurt. Viziunea e centrul şi sămânţa creaţiei, indiferent ce v-ați propus să realizați în privinţa carierei şi a implicării în plan social. Este o etapă înfloritoare pentru dumneavoastră, acum, iar pentru asta e nevoie să gândiți dincolo de tipare vechi şi să aveți curajul de a îmbrăţişa abordări noi.

Gemeni
O zi frumoasă pentru dumneavoastră. Dacă vreți să contribuiți la înflorirea unei relaţii, a unui parteneriat, acum aveți inspiraţia şi ideile necesare pentru a face asta. De asemenea, e important ca astăzi să vă concentrați mai mult pe gânduri constructive, soluţii, idei, dorinţe, pentru că aveți capacitatea de a materializa ceea ce intenţionați, rapid.

Rac
Puteți transforma energia unei situaţii, unui context partenerial, aşezându-l pe o direcţie nouă şi prosperă. Ştiți exact cum să vă folosiți de resurse, e nevoie doar să vă concentrați pe posibilităţile noi şi nu pe ceea ce credeați că e imposibil de realizat sau pe temerile care vă blochează. Aveți încredere în inspiraţie, astăzi, şi apelați la sprijinul oamenilor potriviţi pentru orice aveți nevoie.

Leu
E timpul să ieşiți în lume, să vă expuneți, chiar să discutaţi pe tema unei colaborări noi sau a înnoirii energiei în cadrul uneia vechi. Astăzi, depăşiți limitele în gândire şi aveți curajul să păşiți pe un tărâm nou de posibilităţi. Chiar dacă nu aveți încă toate datele necesare şi nu ştiți unde vă va duce drumul, aveți încredere!

Fecioară
Pentru a obţine satisfacţie din muncă şi eforturile depuse, se pare că e nevoie să schimbați atitudinea şi abordarea. Idei noi pot veni astăzi și vă ajută să îmbunătăţiți atât situaţia materială, cât şi starea de spirit şi siguranţa celor dragi.

Balanţă
Luna stă astăzi în Vărsător şi vă stimulează gândirea în sensul inovării, schimbării şi originalităţii. Pentru cei care sunt implicaţi în proiecte artistice, este o zi cu multă creativitate şi cu rezultate memorabile. Pentru ceilalţi, creativitatea se poate manifesta în multe alte forme, inclusiv în relaţiile apropiate care au nevoie de revigorare.

Scorpion
Pentru dumneavoastră, ziua aceasta poate fi una de introspecţie şi bilanţ. E momentul să înţelegeți tot ce ați trăit în ultimele zile/săptămâni, să puneți cap la cap nişte date, să integrați o cunoaştere nouă sau pur şi simplu să vă îngrijiți şi să vă ocupați de nevoile sufletului exact aşa cum simţiți.

Săgetător
O zi bună pentru comunicare, hrănirea unor relaţii sau crearea de conexiuni noi. E posibil să ajungeți în cercuri noi sau să fiți recomandat de cineva pentru un proiect. Dacă aveți de semnat acte sau de rezolvat ceva pe tema asta, acum e momentul să faceți demersurile necesare, pentru că totul decurge mult mai uşor decât v-ați aştepta.

Capricorn
Luna activează zona finanţelor. Pe de o parte, vă puteți trezi cheltuind bani pentru tot felul de capricii, iar pe de altă parte puteți avea idei originale care vă sprijină în afirmarea profesională şi în crearea bunăstării financiare. Puteți să vă aşteptaţi la unele întârzieri, supărări şi vă veți transforma complet când vine vorba despre romantism.

Vărsător
Luna se află în semnul solar, prin urmare e timpul să vă acordați atenţia cuvenită, mai ales dacă în ultimul timp v-ați ocupat mai mult de alţii. Cu ideile şi informaţiile pe care le primiți astăzi, puteți desena câteva noi coordonate pentru viaţă de aici încolo. Veți fi nevoit să faceți unele modificări în casă, unele reparaţii neaşteptate vă pot schimba planurile.

Peşti
O zi guvernată de discreţie, solitudine şi introspecţie. Fără a fi absent la ce se întâmplă în jur, observați doar, fără a vă implica prea mult, mai ales emoţional. Veți primi informaţii valoroase în aceste zile, precum şi ghidare divină şi răspunsuri pe care le aşteptați. Un prieten vă va vizita şi probabil vă va povesti unele bârfe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS