6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunt posibile întâlniri şi dialoguri cu cineva aflat în străinătate. Tensiunile cu ceilalţi sunt accentuate. Divergenţa opiniilor şi mentalităţile diferite vă creează disconfort şi astfel vă este dificil să comunicați sau să participați activ la discuţii. Relaxați-vă şi deschideţi-vă mintea şi sufletul! Veți afla lucruri interesante şi utile.

Taur
Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe, datorii de tot felul. Este posibil să apară îngrijorări vizavi de bugetul comun cu partenerul de viaţă. Trasați un plan de cheltuieli pentru următoarele patru săptămâni şi urmați-l îndeaproape. Vă veți descurca onorabil cu toate. Rezervaţi-vă timp pentru dumneavoastră și observați oamenii şi evenimentele, dincolo de aparenţe.

Gemeni
O zi cu multe răscoliri în plan partenerial. Priviți partea plină a paharului şi învăţați din fiecare situaţie comună cu ceilalţi. Sfaturi bune şi ajutor necondiţionat primiți de la membrii familiei, astfel că ar fi bine să împărtăşiți cu aceştia fiecare neplăcere pe care o întâmpinați. După-amiază, rezervaţi-vă momente pentru a evalua evenimentele zilei.

Rac
Aveți spor în treburile de la serviciu, iar colaborarea cu colegii aduce beneficii pentru ambele părți. Totuşi, aveți grijă şi dozați-vă eforturile. Sănătatea este precară pe segmentele ficatului, astfel că aveți nevoie de odihnă mai multă. Este posibil să vă gândiți la consultaţii şi analize medicale.

Leu
Discuţiile cu cei dragi sunt importante, aşa încât ascultați cu atenţie şi evitați să formulați opinii sau concluzii. Neînţelegerile pornesc de la bani, în special de la veniturile din segmentul muncii. Este posibil ca și ceilalţi să dorească să-i sprijiniți financiar mai mult. Stabiliți nişte limite materiale clare până la care puteți şi vreți să-i ajutaţi.

Fecioară
Aveți şanse să desfăşurați treburi domestice, să discutaţi cu rudele sau să planificați vizite în locurile natale. Unii membri ai familiei vă vor provoca, fie pe teme patrimoniale, fie pe discuţii vechi legate de concepţii şi principii legate de familie şi implicaţiile ei. Ascultați şi părerile celorlalţi, dar susţineţi-vă punctele de vedere.

Balanţă
Multe informaţii primiți astăzi pe căi mai puţin obişnuite. De la subiecte cotidiene banale, până la informaţii de anvergură legate de sănătate sau de domeniul financiar, totul se amestecă într-un carusel destul de greu de urmărit. Spre seară, rezervaţi-vă momente pentru a analiza cele aflate astăzi.

Scorpion
Sunt posibile cheltuieli neaşteptate, fie pentru nevoile cotidiene, fie pentru o călătorie îndepărtată sau pentru un prieten aflat departe de graniţele ţării. Ar fi bine să vă chibzuiți atent bugetul şi să nu forţați nota. Tendinţa de a cheltui pe nimicuri este mare şi păguboasă. Este momentul să învățați să vă administrați mai eficient resursele.

Săgetător
Stările de spirit sunt fluctuante, astfel că este mai dificil să vă implicați în activităţi de anvergură sau în discuţii importante. Emotivitatea este ridicată, existând riscul să gafați serios, mai ales dacă vă implicați fără să fiți rugat în treburile altora. Liniştiți-vă şi orientați-vă eforturile numai spre sarcinile pe care le aveți.

Capricorn
Ziua favorizează discreţia şi dialogurile tăinuite cu persoanele din anturajul apropiat. Se pare că acum vă confruntaţi cu multe idei şi concepţii care s-au dovedit neprofitabile în ultima vreme. Aveți nevoie de o schimbare radicală de mentalitate. Folosiți contextul astral de astăzi şi contemplați situaţiile în care sunteți implicat.

Vărsător
Sunteți tentat să apelați la prieteni sau la persoanele care vă susţin în plan profesional. Alegeţi-vă cuvintele şi gesturile cu grijă, deoarece unii vă pot sancţiona chiar şi pe banalităţi. Segmentul acesta relaţional se află într-un con de umbră, astfel că este posibil să nu obţineți rezultatele scontate. Răspunsurile la întrebări şi soluţiile de care aveți nevoie le cunoaşteți doar dumneavoastră.

Peşti
Sunt şanse să întâlniți persoane importante cu funcţie, atât la serviciu, cât şi în alte contexte oficiale. Dialogurile cu aceste persoane vă aduc pe de o parte lămuriri vizavi de prestaţia de la locul de muncă, iar pe de altă parte, informaţiile vehiculate astăzi vă ajută să vă formați o vedere de ansamblu a situaţiei socio-profesionale în care vă aflați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS