5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Nu le ştiți chiar pe toate, ca atare n-o faceți pe grozavul într-o situaţie în care ați avea mai mult de câştigat dacă spuneți sincer: nu ştiu! Întrebați, aveți alături oameni mult mai experimentaţi, care o să ştie să vă îndrume de minune într-o direcţie din care aveți numai de câştigat. Acceptaţi-vă inocenţa, limitele, poziţia de simplu învăţăcel şi stați cu urechile pâlnie la ce are cel de lângă dumneavoastră să vă transmită. Îi place şi lui să predea această lecţie şi vă va explica pas cu pas.

Taur
Uneori, vă este frică s-o luați de la capăt, pentru că sunteți prea ataşat de ceea ce aveați deja, dar azi e bine să spuneți adio acelei emoţii, acelei stări de lucruri de care nu vă puteți desprinde. Apare altceva, mai promiţător la orizont, care vă atrage ca un magnet, ca atare e momentul cel mai bun să vă desprindeți. Închideți acel capitol, e vremea să plecați din acel loc spre alte orizonturi. Nu va fi o despărţire dureroasă, nu veți avea ce regreta.

Gemeni
Faceți un efort să vă rupeți de trecut! Duceți un bagaj mult prea greu de amintiri, dezamăgiri, emoţii şi gânduri care nu-şi mai au rostul demult, dar parcă vă e frică şi să le lăsați. Ajungeți la concluzia că cele mai bune soluţii pentru a vă bucura de viaţă e să uitaţi, să ştergeți cu buretele, să închideți acel capitol care vă macină încă. Dacă trecutul doare, viitorul arată bine, deci aveți la ce vă gândi. Concentrați-vă pe ceva drag inimii, pentru că numai aşa vă veți elibera de ceea ce nu vă place.

Rac
Adevărul vă va însoţi pe tot parcursul până veți primi ceea ce vi se cuvine. Nu vă abateți de la lege, de la reguli, de la calea cea dreaptă, pentru că numai corectitudinea vă va ajuta să obţineți ceea ce vreți. Vor exista suficiente tentaţii care vor încerca să vă distragă atenţia de la ce e bine, dar prefăceți-vă că nu le vedeți. Vă veți felicita la final că ați rezistat oricărei ispite periculoase, care vă cheamă spre tertipuri incorecte.

Leu
Deşi ați fi tentat să spuneți că nimic nu se mai mişcă şi sunteți prins într-un punct mort, probabil nu vedeți toate semnele pozitive care vi se lasă în cale. Sunteți una din zodiile care ştie să înţeleagă semnele, coincidenţele, aşa zisele întâmplări, dar care, de fapt, nu sunt deloc întâmplătoare. Faceți puţină linişte în minte, pentru că acolo e o voce secretă care vă atrage atenţia asupra unei direcţii, vă insuflă o anumită atitudine, vă inspiră o idee salvatoare, dar nu le puteți descoperi cât timp sunteți nervos, agitat, stresat, prins în iureşul unor evenimente negative.

Fecioară
Răspunsul pe care îl primiți nu vă ajută prea mult, pentru că pare a fi o soluţie nepotrivită situaţiei de faţă. Considerați că nu este un răspuns corect în urma unei analize juste, deci trebuie să luptaţi să restabiliți ordinea în această problemă. Încercați să înţelegeți unde s-au strecurat informaţii false şi ce anume a determinat situaţia de faţă.

Balanţă
Sunteţi stresat la culme de cei din jur, care cer enorm de la dumneavoastră. Auziţi doar critici, comentarii, reproşuri, dar nu ar trebui să le priviţi doar ca pe nişte atacuri la adresa dumneavoastră, ci ca pe nişte stimulente că trebuie să schimbaţi ceva, să daţi startul unor direcţii noi. Dacă îi lăsaţi pe cei agitaţi şi nervoşi din preajmă să vă conducă având această atitudine negativă, le daţi putere şi mai mare, ca atare luaţi taurul de coarne şi schimbaţi polaritatea acestor confruntări.

Scorpion
Se animă spiritele în jur, şi deşi pare a fi o atmosferă mai tensionată, nu intrați în panică şi nu vă opriți la aparenţa agresivă a acestei stări de lucruri. Presimţiți că în spatele acestei agitaţii se află altceva, ca atare nu trageți încă nici o concluzie. E o mască falsă, pusă de cineva care doreşte să-şi ascundă astfel adevăratele sentimente, de aceea abordează o atitudine bătăioasă şi combativă pentru a abate atenţia de la propriile sale slăbiciuni.

Săgetător
Nu stați să aşteptaţi să vină un miracol din cer şi să vă scoată din zona tulbure în care vă simţiți blocat. Soluţiile vin de pretutindeni, dar nu prea vreți să le auziți, să le acceptaţi, să le puneți în practică. Un gând luminos vă trece azi prin minte şi vă stimulează să vă apucați de treabă. Veți vedea că era exact scânteia de curaj de care aveați nevoie, acel spirit întreprinzător care vă trimite într-o direcţie benefică. Nu vă opriți după primul pas, alimentați continuu această flacără de energie, pentru că nici nu aveți idee ce efecte minunate va avea în cele din urmă.

Capricorn
Trebuie să plecați neapărat la drum pentru a rezolva o problemă undeva departe de casă. E nevoie de dumneavoastră la faţa locului pentru că priviți lucrurile logic, imparţial, fără implicare emoţională. Tocmai de aceea se apelează la aceste calităţi care vă aparțin, pentru că se ştie că puteți face lumină în problema respectivă. Vă întoarceți acasă satisfăcut că ați putut fi de folos.

Vărsător
Ceva nu iese aşa cum ați dorit şi prima reacţie este de a aluneca spre pesimism şi depresie. Treceți peste acest hop fără să-l puneți la suflet, pentru că e un sacrificiu trecător prin care oricine trece din când în când. Vă veți simţi mult mai eliberat după ce va trece totul, chiar dacă pe moment aveți tendinţa de a spune că aveți ghinion, că cele mai rele lucruri vi se întâmplă doar dumneavoastră. Nu-i adevărat, mai sunt şi alţii în aceeaşi situaţie, dar sunteți atât de depresiv încât vă cramponați de acel moment nefericit.

Peşti
Dacă un drum s-a blocat, nu stați pe loc plângându-vă de milă, ci adunați-vă imediat pentru a schimba macazul din mers. Aveți un plan de rezervă care se potriveşte perfect situaţiei de faţă, deci puteți transforma un eşec într-o nouă provocare şi un capăt de drum într-un nou început. Nu contează că totul se destramă pe moment, ci cel mai important e faptul că aveți o alternativă de care trebuie să profitaţi imediat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS