Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Nu le ştiți chiar pe toate, ca atare n-o faceți pe grozavul într-o situaţie în care ați avea mai mult de câştigat dacă spuneți sincer: nu ştiu! Întrebați, aveți alături oameni mult mai experimentaţi, care o să ştie să vă îndrume de minune într-o direcţie din care aveți numai de câştigat. Acceptaţi-vă inocenţa, limitele, poziţia de simplu învăţăcel şi stați cu urechile pâlnie la ce are cel de lângă dumneavoastră să vă transmită. Îi place şi lui să predea această lecţie şi vă va explica pas cu pas.

Taur

Uneori, vă este frică s-o luați de la capăt, pentru că sunteți prea ataşat de ceea ce aveați deja, dar azi e bine să spuneți adio acelei emoţii, acelei stări de lucruri de care nu vă puteți desprinde. Apare altceva, mai promiţător la orizont, care vă atrage ca un magnet, ca atare e momentul cel mai bun să vă desprindeți. Închideți acel capitol, e vremea să plecați din acel loc spre alte orizonturi. Nu va fi o despărţire dureroasă, nu veți avea ce regreta.

Gemeni

Faceți un efort să vă rupeți de trecut! Duceți un bagaj mult prea greu de amintiri, dezamăgiri, emoţii şi gânduri care nu-şi mai au rostul demult, dar parcă vă e frică şi să le lăsați. Ajungeți la concluzia că cele mai bune soluţii pentru a vă bucura de viaţă e să uitaţi, să ştergeți cu buretele, să închideți acel capitol care vă macină încă. Dacă trecutul doare, viitorul arată bine, deci aveți la ce vă gândi. Concentrați-vă pe ceva drag inimii, pentru că numai aşa vă veți elibera de ceea ce nu vă place.

Rac

Adevărul vă va însoţi pe tot parcursul până veți primi ceea ce vi se cuvine. Nu vă abateți de la lege, de la reguli, de la calea cea dreaptă, pentru că numai corectitudinea vă va ajuta să obţineți ceea ce vreți. Vor exista suficiente tentaţii care vor încerca să vă distragă atenţia de la ce e bine, dar prefăceți-vă că nu le vedeți. Vă veți felicita la final că ați rezistat oricărei ispite periculoase, care vă cheamă spre tertipuri incorecte.

Leu

Deşi ați fi tentat să spuneți că nimic nu se mai mişcă şi sunteți prins într-un punct mort, probabil nu vedeți toate semnele pozitive care vi se lasă în cale. Sunteți una din zodiile care ştie să înţeleagă semnele, coincidenţele, aşa zisele întâmplări, dar care, de fapt, nu sunt deloc întâmplătoare. Faceți puţină linişte în minte, pentru că acolo e o voce secretă care vă atrage atenţia asupra unei direcţii, vă insuflă o anumită atitudine, vă inspiră o idee salvatoare, dar nu le puteți descoperi cât timp sunteți nervos, agitat, stresat, prins în iureşul unor evenimente negative.

Fecioară

Răspunsul pe care îl primiți nu vă ajută prea mult, pentru că pare a fi o soluţie nepotrivită situaţiei de faţă. Considerați că nu este un răspuns corect în urma unei analize juste, deci trebuie să luptaţi să restabiliți ordinea în această problemă. Încercați să înţelegeți unde s-au strecurat informaţii false şi ce anume a determinat situaţia de faţă.

Balanţă


Sunteţi stresat la culme de cei din jur, care cer enorm de la dumneavoastră. Auziţi doar critici, comentarii, reproşuri, dar nu ar trebui să le priviţi doar ca pe nişte atacuri la adresa dumneavoastră, ci ca pe nişte stimulente că trebuie să schimbaţi ceva, să daţi startul unor direcţii noi. Dacă îi lăsaţi pe cei agitaţi şi nervoşi din preajmă să vă conducă având această atitudine negativă, le daţi putere şi mai mare, ca atare luaţi taurul de coarne şi schimbaţi polaritatea acestor confruntări.

Scorpion

Se animă spiritele în jur, şi deşi pare a fi o atmosferă mai tensionată, nu intrați în panică şi nu vă opriți la aparenţa agresivă a acestei stări de lucruri. Presimţiți că în spatele acestei agitaţii se află altceva, ca atare nu trageți încă nici o concluzie. E o mască falsă, pusă de cineva care doreşte să-şi ascundă astfel adevăratele sentimente, de aceea abordează o atitudine bătăioasă şi combativă pentru a abate atenţia de la propriile sale slăbiciuni.

Săgetător

Nu stați să aşteptaţi să vină un miracol din cer şi să vă scoată din zona tulbure în care vă simţiți blocat. Soluţiile vin de pretutindeni, dar nu prea vreți să le auziți, să le acceptaţi, să le puneți în practică. Un gând luminos vă trece azi prin minte şi vă stimulează să vă apucați de treabă. Veți vedea că era exact scânteia de curaj de care aveați nevoie, acel spirit întreprinzător care vă trimite într-o direcţie benefică. Nu vă opriți după primul pas, alimentați continuu această flacără de energie, pentru că nici nu aveți idee ce efecte minunate va avea în cele din urmă.

Capricorn

Trebuie să plecați neapărat la drum pentru a rezolva o problemă undeva departe de casă. E nevoie de dumneavoastră la faţa locului pentru că priviți lucrurile logic, imparţial, fără implicare emoţională. Tocmai de aceea se apelează la aceste calităţi care vă aparțin, pentru că se ştie că puteți face lumină în problema respectivă. Vă întoarceți acasă satisfăcut că ați putut fi de folos.

Vărsător

Ceva nu iese aşa cum ați dorit şi prima reacţie este de a aluneca spre pesimism şi depresie. Treceți peste acest hop fără să-l puneți la suflet, pentru că e un sacrificiu trecător prin care oricine trece din când în când. Vă veți simţi mult mai eliberat după ce va trece totul, chiar dacă pe moment aveți tendinţa de a spune că aveți ghinion, că cele mai rele lucruri vi se întâmplă doar dumneavoastră. Nu-i adevărat, mai sunt şi alţii în aceeaşi situaţie, dar sunteți atât de depresiv încât vă cramponați de acel moment nefericit.

Peşti

Dacă un drum s-a blocat, nu stați pe loc plângându-vă de milă, ci adunați-vă imediat pentru a schimba macazul din mers. Aveți un plan de rezervă care se potriveşte perfect situaţiei de faţă, deci puteți transforma un eşec într-o nouă provocare şi un capăt de drum într-un nou început. Nu contează că totul se destramă pe moment, ci cel mai important e faptul că aveți o alternativă de care trebuie să profitaţi imediat.Comenteaza acum

Alte stiri

17 martie 2018

Bărbat înjunghiat într-o staţie de autobuz din Bucureşti

Un bărbat a fost înjunghiat, într-o staţie RATB din Sectorul 6 al Capitalei, de o altă persoană, ca urmare a unui conflict izbucnit într-un mijloc de transport în comun. Victima a fost transportată la spital, iar atacatorul este căutat. ...
15 martie 2018

Horoscop

Berbec Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Temperaţi-vă spiritul critic, pentru că riscaţi să fiţi considerat arogant. Nu este exclus să întâmpinaţi dificultăţi în relaţiile ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 1 octombrie 2016

Actualitate

» Yuanul devine oficial parte a coşului de monede pe baza cărora FMI stabileşte Drepturile Speciale de Tragere
» Modificări la Codul Silvic: Cei care fură arbori doborâţi de vânt riscă până la 10 ani închisoare
» Rata de respingere a proiectelor europene pentru modernizarea drumurilor este de 75%
» Creștere economica de 6% in trimestrul 2 din 2016, potrivit BNR
» Gala Premiilor UNITER din anul 2017 se va desfăşura la Timişoara
» Un avion s-a prăbuşit în Columbia
» Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la o înţelegere de ultima oră, în privinţa celor şase copii
» Ziua luptei împotriva cancerului de sân
» Galben, din respect pentru cei care luptă împotriva cancerului
» Ministerul Sănătăţii: 55 de noi cazuri de rujeolă, într-o săptămână
» Poliţia Română scoate la concurs alte aproape 2.400 de posturi
» 1 octombrie, Ziua Mondială a Muzicii
» Judeţele unde se câştigă cel mai mult şi cel mai puţin
» Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache: Există cadru legal pentru desecretizare. Avem cerere de la DNA
» Cioloş a îmbrăcat un tricou al campaniei ”Dosta!”, împotriva stigmatizării romilor
» 1 octombrie este Ziua Internaţională a Vârstnicilor. Previziunile catastrofale privind îmbătrânirea populaţiei
» Cele mai multe investiţii străine, concentrate în Bucureşti – Ilfov
» Femeile poloneze vor organiza luni un “protest negru” împotriva interzicerii avortului
» Astăzi începe UrbanFest 2016
» Beneficii ale dovleacului
» Sărbători religioase – 1 octombrie
» Pe 20 octombrie, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi
» Instituțiile de învățământ din străinătate caută în Craiova tineri români pentru studii
» Întâlnirea de 40 de ani a ​primei​ generații​ de absolvenți ai UMF Craiova
» Scoția nu are drept de veto în privința Brexit, afirmă premierul britanic Theresa May
» Dacian Cioloș: Pirelli, un exemplu pozitiv al cooperării dintre România şi Italia

Dolj

» Fostul primar din Argetoaia, condamnat definitiv
» Pedepse „amare“ în dosarul evaziunii de la Zahărul Corabia
» Un nou început la Universitatea din Craiova
» Depunerea de proiecte pe fonduri europene, pe ultima sută de metri
» Sute de copii cu boală diareică, internați în ultimul timp la Craiova
» Colocviile şi premiile „Scrisul Românesc“: Avangarda, după 100 de ani
» Întreruperi energie electrică de luni
» Ritmul lucrărilor la Centura de Sud, monitorizat video
» Elevi cu vârste diferite, în aceeași clasă
» Extinderea Clinicii de Oncologie a SJU Craiova, în aer

Gorj

» Magazinele din incinta şcolilor, controlate de poliţie
» Proiect pentru dezvoltarea turismului, susţinut de CJ Gorj
» CJ Gorj a alocat fonduri pentru nouă biserici şi mănăstiri

Sport

» „Satelitul” CSU, surclasat de Atletic Bradu
» Filiaşiul s-a jucat cu Steaua II
» Elisei ratează Euro
» Demonstrați-vă valoarea!

Magazin

» Bancul zilei
» Apariţie editorială – Mihai Duţescu a lansat volumul „Poeme decadente“
» Ia te uită! – Lupul de pe Wall Street
» Horoscopul săptămânii viitoare

Top