6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Este necesar să folosiți cu precauţie cuvintele şi să fiți cât mai prezent în conversaţiile pe care le purtați. Dacă vă lăsați condus de impulsivitate, riscați să transformați orice interacţiune într-o luptă, iar cuvintele rostite nu doar că vor fi regretate, dar de cele mai multe ori nici nu reprezintă adevărul.

Taur
Atenţie la tendinţa de a risipi prea multă energie şi eventual prea mulţi bani în capricii de moment şi în investiţii făcute din frustrare. E esenţial să fiți cu băgare de seamă la cuvinte, mai ales în discuţii care vizează banii şi afacerile. Nu promiteți mai mult decât puteți să faceți. Cum siguranţa materială este esenţială, probabil vă gândiți la soluţii în acest sens, pe care aveți şi şansa să le găsiți.

Gemeni
E destul de tentant să priviți în mai multe direcţii simultan, să vă risipiți în activităţi multe începute şi neterminte ori să vă încâlciți în propriile gânduri care de multe ori rezultă din zumzetul exterior. Aşadar, astăzi faceți lucrurile pe îndelete, evitați deciziile importante şi fiți mai îngăduitor, atât cu dumneavoastră, cât şi cu cei din jur.

Rac
Aveți nevoie de odihnă, relaxare şi discreţie. De asemenea, se ascut limbile şi se spun multe cuvinte, unele regretabile. Aşadar, ascultați mai mult, vorbiți mai puţin şi apoi triați totul, bazându-vă pe intuiţie şi bun-simț. Darul acestei zile îl constituie revelaţiile, veştile şi răspunsurile interioare. Bazați-vă și pe intuiție!

Leu
E posibil să percepeți atmosfera ca fiind destul de încărcată, dinamică şi epuizantă uneori. Parcă toţi vor să vă întrebe ceva sau să vă ceară ceva şi fiecare vrea să se facă auzit cu tot dinadinsul. Aşadar, e esenţial să fiți atent în ce conversaţii vă implicați şi căror invitaţii dați curs, astfel încât să fiți sincer şi să vă și conservați energia şi resursele

Fecioară
Cuvintele care vă sunt adresate astăzi, de către şefi sau alte persoane cu autoritate, au fie iz de critică, fie de judecată, prin urmare vă vedeți nevoit să vă apărați sau să reprimați nemulţumirea. Comunicarea tinde să fie tăioasă, ambiguă şi cu multe derapaje în ceea ce priveşte sinceritatea şi adevărul. E o provocare, aşadar, să vă menţineți coloana dreaptă.

Balanţă
Puteți alege să vă prindeți în lupte mărunte, ţinând cu dinții de un punct de vedere şi apărându-l până în pânzele albe, sau puteți să priviți dincolo de asta, cu înţelepciune, detaşare şi răbdare. Vi se vor revela soluţii, idei şi căi noi, adecvate acestui moment din viaţă. Totul e să aveți încredere în inteligenţa personală şi nu doar în convingeri care vă limitează.

Scorpion
Cea mai constructivă şi sănătoasă atitudine este aceea lipsită de aşteptări şi condiţii, indiferent cât de apropiaţi vă sunt oamenii vizaţi. Pe de altă parte, e posibil să existe tensiuni în cadrul unui grup, din cauza unor dezacorduri cu privire la un proiect. Aveți răbdare să se limpezească apele şi să aveți toate detaliile înainte să luați decizii.

Săgetător
Armonia în relaţii poate fi păstrată sau, dimpotrivă, poate fi distrusă, de atitudinea potrivită. Aşadar, chiar dacă vă temeți că ați putea pierde ceva în ceea ce priveşte imaginea sau statutul, rămâneți centrat în adevărul știut, dar fără a încerca să-l anihilați pe al altora. În felul acesta îi lăsați fiecăruia posibilitatea de a reflecta, în loc să se apere din start.

Capricorn
E bine să fiți conştient de această energie a zilei şi să vă păstrați, pe cât posibil, criticile şi poveştile pentru dumneavoastră. Orice cuvânt spus la momentul său persoanei nepotrivite poate costa mai scump decât vă imaginați. În altă ordine de idei, nu luați în seamă toate zvonurile care vă ajung la urechi.

Vărsător
Umorul vă poate scoate astăzi din orice situaţie încurcată sau tensionată. Mai ales atunci când se întâmplă să nu-i găsiți pe acei oameni care v-au promis ceva sau când aşteptările par să fie blocate una după alta. Oricum, încercați să găsiți căi de ieşire creative din orice situaţie şi păstrați-vă detaşarea şi seninătatea.

Peşti
E posibil să fie multe discuţii cu cei dragi, multe dispute chiar. Sunt nemulţumiri adunate, care acum răbufnesc fără nici o cenzură. Prin urmare, e foarte important să vă păstrați echilibrul şi să vă raportați la tot contextul ca la unul eliberator, chiar dacă încă nu aveți soluţii. E posibil să fiți sprijinit de cineva drag, pentru achiziţia unui bun pentru casă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS