Horoscop

Autori


Berbec

Tentaţia cumpărăturilor este uriaşă. Pe de o parte dați bani, pe de altă parte aveți toate şansele să primiți alţii. Totuşi, fiți prudent, nu vă hazardați la cheltuieli nefondate şi mai ales evitați gândurile legate de afaceri sau investiţii. Dozați-vă eforturile pentru că organismul este destul de solicitat, iar nivelul energiei vitale fluctuează.

Taur

Dați dovadă de multă hotărâre în a rezolva treburile. Ceilalţi vă vor privi ca pe un exemplu demn de urmat, aşa încât fiți prudent şi prezentați-vă cum se cuvine. Ar trebui să fiți mai atent la nevoile sufletului şi să acordați regulat momente de relaxare. După-amiază vizitați un prieten sau plimbați-vă prin magazine.

Gemeni

Dedicați ziua numai odihnei, plimbărilor în aer liber sau meditaţiilor în locuri sfinte. Continuați periplul în ungherele sufletului şi veți descoperi talente deosebite pe care nu le-ați pus în valoare până acum. Sunt momente excelente de a vă scoate la iveală toate fricile şi de a le anihila. Aveți încredere că Universul vă sprijină necondiţionat!

Rac

Chiar dacă se ivesc şi discuţii contradictorii, ascultați mai întâi ce au de spus ceilalţi şi apoi spuneţi-vă punctele de vedere. Totuşi, printre rânduri veți găsi informaţii interesante legate de posibilităţile de dezvoltare personală şi profesională. Spre seară, detaşați-vă de forfota cotidiană şi bucurați-vă de prezenţa celor dragi.

Leu

Bine ar fi să discutaţi cu un şef de la serviciu. Ordonaţi-vă ideile, alegeți cuvinte puţine, dar concise şi prezentați-vă punctele de vedere legate de îmbunătăţirea prestaţiei profesionale. Există posibilitatea de a nu fi luat în seamă, dar treceți peste asta şi continuaţi demersurile propuse. Evitați temerile legate de statutul social sau de imaginea în ochii celorlalţi.

Fecioară

Dacă în prima parte a zilei sunteți preocupat de treburile cotidiene, în a doua parte, bine ar fi să uitaţi capitolul muncă. Alcătuiți-vă un program de vizite la muzee, galerii de artă sau gândiți-vă la îmbogăţirea bagajului de cunoştinţe prin studiul culturilor altor ţări. Veştile din străinătate nu prea vă sunt pe plac.

Balanţă


Astăzi e musai să achitaţi facturi, taxe, impozite sau demersuri financiare legate de credite. Primiți susţinere astrală în acest sens, aşa încât vă veți descurca foarte bine. Discordia vă păzeşte atent sectorul finanţelor comune cu alţii. Fiți foarte atent la acest capitol şi verificați pe îndelete orice document, dar mai ales situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli.

Scorpion

Ziua este excelentă pentru a dezvolta discuţiile sau demersurile cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Verificați pe îndelete mersul proiectelor în care sunteți implicat sau căutați altele noi care să vă ajute să vă dezvoltaţi atât din punct de vedere personal, cât şi social. Totuşi, fiți prudent cu partenerul de viaţă, deoarece se pot isca controverse.

Săgetător

O zi cu multă treabă la serviciu. Sunteți destul de nemulţumit de colegi şi de munca pe care o desfăşurați, însă căutați să priviți doar partea frumoasă a lucrurilor. Vin şi bani, de aceea depuneți eforturi serioase pentru a vă îndeplini sarcinile şi datoriile ce vă revin. Implicarea excesivă în activităţile cotidiene şi nemulţumirile interioare vă pot obosi.

Capricorn

Gândurile zboară la distracţii şi aventuri. Cei din jur nu vă împărtăşesc cheful de glume, de aceea temperați-vă. Se pot isca uşor discuţii aprinse cu persoana iubită sau cu copiii. Cel mai indicat ar fi să vă ocupați de un hobby şi să vă feriți de provocările celorlalţi. După-amiază adunați-i pe cei dragi la o serată amuzantă.

Vărsător

Puteți lămuri diverse chestiuni privitoare la familie, rude sau patrimoniu familial. Relaţiile cu ceilalţi sunt tensionate, dar cu puţin efort şi mai ales cu umor veți reuşi să depăşiți momentele delicate. Evitați temerile legate de segmentul domestic! Ceea ce pare acum neplăcut sau alarmant se va dovedi mai târziu contrariul.

Peşti

Întâlniri şi dialoguri interesante cu prietenii sau cu rudele. O discuţie mai veche cu cineva apropiat poate continua într-o dinamică greu de estimat sau controlat. Pe de altă parte sunt momente bune să vă gândiți la parcurgerea unor forme de studiu necesare în domeniul profesional în care activați. Răbdare şi încredere în steaua norocoasă!Comenteaza acum

Alte stiri

20 septembrie 2018

Horoscop

Berbec Dialogurile colegiale şi activităţile profesionale se desfăşoară anevoios. De aceea, pe cât posibil, evitaţi participarea la reuniuni profesionale şi discuţiile pe teme importante. Ar fi bine ca, din când în când, să studiaţi concepţiile ...
19 septembrie 2018

Horoscop

Berbec Multă lume vă priveşte astăzi, fie în plan personal, fie în plan profesional. Este bine să vă alegeţi prudent ţinutele, gesturile, vorbele, acţiunile pentru că foarte uşor ceilalţi pot interpreta greşit totul. Există riscul să vi se ...

Sumarul ediției de miercuri, 21 septembrie 2016

Actualitate

» Renault își mută, pas cu pas, producția de la Mioveni în Maroc
» Amenzi de 4.000-10.000 de lei pentru prestatorii de servicii de plată care încalcă normele europene
» 675 de cazuri de rujeolă și trei decese, în 2016, în România
» Șase decese provocate de virusul West Nile
» Germania cere măsuri europene pentru a evita repetarea afluxului masiv de extracomunitari din 2015
» MAE: România nu şi-a asumat angajamente suplimentare de relocare a refugiaţilor
» Vremea murăturilor
» Excecelența în educație, rasplatită
» Se poate cumpăra vechimea pentru pensionare
» Sute de migranţi au dispărut astăzi în apele Mediteranei, în urma unui naufragiu
» Renault mută în Maroc producţia Logan Break MCV, din 2017
» Epidemie de rujeolă în România din cauza nevaccinării
» Procurorul general al României: Dosarul Mineriadei, finalizat spre sfârșitul anului; cel al Revoluției, în prima jumătate din 2017
» RADET cere intrarea în insolvenţă
» Gorghiu: PNL vrea eliminarea votului secret din Parlament
» Populația României s-a redus cu 13% din 1990 până în prezent
» Prognoza meteo pentru joi şi vineri: valori termice scăzute
» Program Colours Cinema Craiova, 23 – 29 septembrie
» Responsabili americani la Adunarea ONU: România şi alte 6 ţări promit că primesc de 10 ori mai mulţi refugiaţi decât în 2015

Publireportaj

» CJ a lansat la Târgu Jiu proiectul cultural-cinematografic „Omagiu lui Brâncuşi“
» Complexul Plaza Lake, soluția ideală pentru relaxare, agrement și evenimente speciale

Dolj

» Cum să-ţi cumperi vechime pentru pensie
» Toamnă bogată în Piaţa Centrală
» Dan Podeanu, premiat cu Diplomă de Excelență
» Ruris şi Fundaţia Gazeta de Sud au oferit rechizite copiilor
» Străzile Craiovei, acoperite de nămoale și bălți
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Dosarul de la DNA al Olguţei Vasilescu – telenovelă fără sfârşit
» Loganul polițiștilor de la Rutieră, avariat în intersecție de un șofer din Balș
» Polițist condamnat cu suspendare pentru comiterea a cinci infracțiuni
» Craiova: “Verhaeren, poet european”, la Biblioteca Judeţeană “Aman”

Gorj

» Gorj: Săptămâna Mobilității Europene, marcată printr-un marș cu biciclete
» Eroii români, comemorați la Târgu Jiu cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial
» Gorj: 1.500 de pensionari sărbătoresc în avans Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice
» Gorj: Campania „Bucurie în mişcare”, la Târgu Jiu
» Gorj: Fostul director al SNLO nu mai lucrează la CEO
» Doi membri s-au retras din Consiliul de Supraveghere al CEO

Olt

» Olt: Criză acută de vaccin Hexacima
» Olt: Tichete sociale pentru caracalenii nevoiaşi

Mehedinţi

» Mehedinţi: Poliţiştii rutieri au aplicat amenzi de 24.000 de lei în 24 de ore

Sport

» Craiova a avut, în sfârşit, şi noroc
» SCM, după puncte la Slobozia
» Loredana Dinu le-a prezentat medalia de aur de la Rio spadasinilor de la „Trișcu“
» Șoavă: Am pierdut nemeritat
» Fotbal / CS Universitatea Craiova, victorioasă la Voluntari

Bani & Afaceri

» Cine beneficiază de rambursări de TVA de 4,2 milioane de euro

Sanatate

» Rezidenții fug de spitalele mici, bolnavii sunt puși pe drumuri

Educatie

» Premii pentru elevii de zece

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top