8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Tentaţia cumpărăturilor este uriaşă. Pe de o parte dați bani, pe de altă parte aveți toate şansele să primiți alţii. Totuşi, fiți prudent, nu vă hazardați la cheltuieli nefondate şi mai ales evitați gândurile legate de afaceri sau investiţii. Dozați-vă eforturile pentru că organismul este destul de solicitat, iar nivelul energiei vitale fluctuează.

Taur
Dați dovadă de multă hotărâre în a rezolva treburile. Ceilalţi vă vor privi ca pe un exemplu demn de urmat, aşa încât fiți prudent şi prezentați-vă cum se cuvine. Ar trebui să fiți mai atent la nevoile sufletului şi să acordați regulat momente de relaxare. După-amiază vizitați un prieten sau plimbați-vă prin magazine.

Gemeni
Dedicați ziua numai odihnei, plimbărilor în aer liber sau meditaţiilor în locuri sfinte. Continuați periplul în ungherele sufletului şi veți descoperi talente deosebite pe care nu le-ați pus în valoare până acum. Sunt momente excelente de a vă scoate la iveală toate fricile şi de a le anihila. Aveți încredere că Universul vă sprijină necondiţionat!

Rac
Chiar dacă se ivesc şi discuţii contradictorii, ascultați mai întâi ce au de spus ceilalţi şi apoi spuneţi-vă punctele de vedere. Totuşi, printre rânduri veți găsi informaţii interesante legate de posibilităţile de dezvoltare personală şi profesională. Spre seară, detaşați-vă de forfota cotidiană şi bucurați-vă de prezenţa celor dragi.

Leu
Bine ar fi să discutaţi cu un şef de la serviciu. Ordonaţi-vă ideile, alegeți cuvinte puţine, dar concise şi prezentați-vă punctele de vedere legate de îmbunătăţirea prestaţiei profesionale. Există posibilitatea de a nu fi luat în seamă, dar treceți peste asta şi continuaţi demersurile propuse. Evitați temerile legate de statutul social sau de imaginea în ochii celorlalţi.

Fecioară
Dacă în prima parte a zilei sunteți preocupat de treburile cotidiene, în a doua parte, bine ar fi să uitaţi capitolul muncă. Alcătuiți-vă un program de vizite la muzee, galerii de artă sau gândiți-vă la îmbogăţirea bagajului de cunoştinţe prin studiul culturilor altor ţări. Veştile din străinătate nu prea vă sunt pe plac.

Balanţă
Astăzi e musai să achitaţi facturi, taxe, impozite sau demersuri financiare legate de credite. Primiți susţinere astrală în acest sens, aşa încât vă veți descurca foarte bine. Discordia vă păzeşte atent sectorul finanţelor comune cu alţii. Fiți foarte atent la acest capitol şi verificați pe îndelete orice document, dar mai ales situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli.

Scorpion
Ziua este excelentă pentru a dezvolta discuţiile sau demersurile cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Verificați pe îndelete mersul proiectelor în care sunteți implicat sau căutați altele noi care să vă ajute să vă dezvoltaţi atât din punct de vedere personal, cât şi social. Totuşi, fiți prudent cu partenerul de viaţă, deoarece se pot isca controverse.

Săgetător
O zi cu multă treabă la serviciu. Sunteți destul de nemulţumit de colegi şi de munca pe care o desfăşurați, însă căutați să priviți doar partea frumoasă a lucrurilor. Vin şi bani, de aceea depuneți eforturi serioase pentru a vă îndeplini sarcinile şi datoriile ce vă revin. Implicarea excesivă în activităţile cotidiene şi nemulţumirile interioare vă pot obosi.

Capricorn
Gândurile zboară la distracţii şi aventuri. Cei din jur nu vă împărtăşesc cheful de glume, de aceea temperați-vă. Se pot isca uşor discuţii aprinse cu persoana iubită sau cu copiii. Cel mai indicat ar fi să vă ocupați de un hobby şi să vă feriți de provocările celorlalţi. După-amiază adunați-i pe cei dragi la o serată amuzantă.

Vărsător
Puteți lămuri diverse chestiuni privitoare la familie, rude sau patrimoniu familial. Relaţiile cu ceilalţi sunt tensionate, dar cu puţin efort şi mai ales cu umor veți reuşi să depăşiți momentele delicate. Evitați temerile legate de segmentul domestic! Ceea ce pare acum neplăcut sau alarmant se va dovedi mai târziu contrariul.

Peşti
Întâlniri şi dialoguri interesante cu prietenii sau cu rudele. O discuţie mai veche cu cineva apropiat poate continua într-o dinamică greu de estimat sau controlat. Pe de altă parte sunt momente bune să vă gândiți la parcurgerea unor forme de studiu necesare în domeniul profesional în care activați. Răbdare şi încredere în steaua norocoasă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS