6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă aveți răbdare şi dacă nu acţionați în urma impulsului de moment, aveți toate şansele pentru a descoperi ceea ce vă este ascuns. Nu vă îngrijorați pentru ceea ce nu cunoaşteți şi pentru felul în care acest lucru vă poate afecta viaţa, în schimb, alegeți să înfruntaţi tot ceea ce vă deranjează, punând totul în ordine.

Taur
Nu este cazul să stați ascuns în casă, ignorând invitaţiile prietenilor. Este o zi în care ați putea să socializați foarte mult, având şansa de a cunoaşte noi şi diverse persoane, oameni de calitate cu personalităţi care mai de care mai extravagante. Poate că este momentul să vă concentrați atenţia asupra viitorului, urmând cărarea pe care o alegeți cu sufletul.

Gemeni
O zi în care explicaţiile nu îşi au rostul, pentru simplul fapt că puţini sunt cei care chiar vor să şi înţeleagă ceea ce spuneți, nu doar să vă audă. În schimb, nu este un moment bun pentru a cere altora sfaturi. Urmați-vă drumul, concentrați-vă asupra scopului şi fiți sigur că sunteți admirat pentru acest lucru, chiar dacă nu vă este confirmat.

Rac
Ar fi bine dacă ați putea să faceți pace în ceea ce priveşte propria viaţă şi stilul pe care vi l-ați format. Simţiți nevoia să vă justificați alegerile şi deciziile, simţiți nevoia să fiți aprobat de cei alături de care vă petreceți viaţa. Până nu vă folosiți şi de intenţie, şi de voinţă, şi de puterea personală, totul va rămâne un simplu vis, realizările fiind imposibil de obţinut, în plan material.

Leu
Revelaţiile sunt la ordinea zilei, în ceea ce vă priveşte. Bineînţeles, sunt de evitat discuţiile în contradictoriu, certurile şi agresivitatea verbală – nu este o zi în care să câştigați admiratori. Alt element care va avea nevoie de atenţie şi de protecţie este segmentul financiar, deci nu cheltuiți resursele prea uşor.

Fecioară
Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate – sau, cel puţin, aşa se spune prin anumite locuri. Ceea ce aveți de făcut astăzi este să eliminați stricteţea cu care judecați faptele celor din jur. Viaţa este plină de nuanţe, nu este alcătuită doar din nonculori. Cu alte cuvinte, acordați circumstanţe atenuante celor cu care interacţionați.

Balanţă
Regulile nu trebuie să devină restricţii imposibile, ci doar linii călăuzitoare. Doar intuiţia este cea care vă poate fi de folos, astăzi, iar ceea ce aveți de făcut este să urmați fiecare gând care vă vine în minte, mai ales dacă aveți o bănuială cum că ar fi cea mai bună idee pentru a soluţiona problemele pe care le întâlniți. Fiți blând, chiar dacă nu pare că aşa rezolvați mare lucru.

Scorpion
Degeaba încercați să urmați reţetele de succes ale altora. Degeaba credeți că tiparele care până acum au fost potrivite unor circumstanţe asemănătoare celor în care vă aflați vor corespunde şi de această dată. Este o zi în care doar folosindu-vă imaginaţia şi creativitatea puteți face treabă bună.

Săgetător
Indiferent de cât de rezonabilă sau nu este situaţia în care vă aflați, de această dată alegeți să nu călcați pe cadavre pentru a vă impune deciziile, mai ales în ceea ce priveşte familia. Aveți şi darul de a-i da pe toţi peste cap, de a le produce furtuni emoţionale fără să vreți. Motiv pentru care ar fi bine dacă ați reuşi să dați dovadă de gentileţe şi de blândeţe.

Capricorn
Orice ați face, orice vi s-ar întâmpla, nu reuşiți să controlați deloc situaţia în care vă aflați, deci lăsați-vă pe mâna divinității. Încercați să nu fiți critic, mai ales în orele serii, atunci când toată atenţia celorlalţi este îndreptată asupra dumneavoastră. Pe cât posibil, alegeți să vă relaxați, făcând pauze atât de des cât este nevoie pentru a vă simţi bine.

Vărsător
De departe, cea mai grea încercare este puterea de a rezista tentaţiilor de a cheltui şi ultimul bănuţ din cont pentru anumite achiziţii care par de nelipsit, dar care nu îşi au, de fapt, rostul. În schimb, încercați să rezolvați problemele pe care le aveți, înfruntându-le cu curaj. A vă retrage, crezând că totul se va rezolva de la sine, devine cea mai greşită mişcare pe care ați putea-o face.

Peşti
Mai mult decât oricând şi indiferent de ceea ce simţiți, aveți nevoie să ascultaţi de propria raţiune. Tot ceea ce aveți de făcut este să nu vă lăsați dus de val. Desigur, dacă meseria pe care o aveți presupune creaţie şi imaginaţie, atunci aveți parte de un ambient astral potrivit, perfect pentru ceea ce aveți de îndeplinit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS