8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSUA: Iubitul lui Bobbi Kristina Brown, responsabil de moartea acesteia

SUA: Iubitul lui Bobbi Kristina Brown, responsabil de moartea acesteia

Iubitul lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston și Bobby Brown, a fost găsit responsabil civilmente pentru moartea, anul trecut, iubitei sale de 22 ani, a anunțat vineri un judecător din Atlanta, scrie agenția UPI.

Judecătorul T. Jackson Bedford de la Curtea Superioară a ținutului Fulton a anunțat vineri decizia, după ce pârâtul Nick Gordon nu s-a prezentat la audierile în cazul morții iubitei sale, Bobbi Kristina Brown scrie Agerpres.

Vineri a fost pentru a doua oară când Nick Gordon nu s-a prezentat la audieri, judecătorul Bedford a dat decizia potrivit căreia Gordon admite, în absență, în mod legal alegațiile formulate împotriva sa în plângerile care fuseseră înaintate în acest caz.

Judecătorul urmează să stabilească pedeapsa financiară. Potrivit plângerii formulate, tatăl lui Bobbi Kristina solicita 50 de milioane de dolari. Bobbi Brown a declarat pentru revista People că este mulțumit de hotărârea pronunțată de curtea din Fulton. ”Tot ce am vrut a fost să obțin răspunsuri privind cine și ce anume a cauzat moartea fiicei mele”, a spus Bobbi Brown pentru People.

Bobbi Kristina Brown a fost găsită inconștientă în locuința sa în ianuarie 2015, a murit cinci luni mai târziu după o perioadă de comă indusă.

Autoritățile din Atlanta vor continua să investigheze acest caz, însă până în prezent nu au fost formulate oficial acuzații de crimă împotriva lui Nick Gordon, încheie UPI.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS