6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Există chestiuni însemnate în cazul cărora ar fi foarte bine să acţionaţi cât mai direct, fără a apela la intermediari. S-ar putea ca, anumite împrejurări, pe care le-aţi fi considerat simple, să se complice nedorit de mult în cazul în care lăsaţi pe alţii să se ocupe. Din păcate, există un risc crescut de alterare a unor relaţii cu anumite persoane, tocmai din cauza unor astfel de momente.

Taur
Nu este bine să puneţi prea multă patimă în anumite situaţii de relaţionare; uneori este bine să păstraţi o detaşare care să vă ajute să vedeţi lucrurile obiectiv. Dacă veţi reacţiona fără să mai ţineţi cont de prudenţă, s-ar putea să vă găsiţi în situaţia de a regreta această decizie. În momentele de maximă tensiune, căutaţi să vă retrageţi puţin, pentru a vă regăsi obiectivitatea. Mai bine să mai lăsaţi de la voi, decât să vă pară rău mai târziu.

Gemeni
Dacă simţiţi că oboseala îşi spune cuvântul şi că nu reuşiţi să vă adunaţi puterile pentru a face faţă sarcinilor din această perioadă, este nevoie să vă găsiţi resursele potrivite pentru a vă reveni la forma normală, altfel, activitatea voastră ar putea fi perturbată serios. Trebuie să încercaţi să vă mobilizaţi, iar dacă aveţi nevoie de ajutor, mizați pe acele persoane care v-au fost întotdeauna aproape.

Rac
Pentru voi este o perioadă plină de romantism şi emoţii. Fie că vă reîntâlniţi un prieten drag pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme, fie vă reamintiţi ceva din trecut, fie că veţi avea parte de o surpriză plăcută din partea partenerului, fie, pentru cei singuri, veţi avea parte de „acea“ întâlnire specială pe care o aşteptaţi de multă vreme, trebuie să fiţi pregătiţi pentru aceasta.

Leu
Dacă aţi avut parte de relaţii mai tulburi cu familia, este o perioadă propice pentru a regla multe din aceste probleme. Totul este să renunţaţi la atitudinea rigidă şi conservatoare care vă caracterizează de obicei şi, mai mult decât atât, să-i lăsaţi şi pe cei din jur să-şi exprime părerile, mai ales dacă sunt chestiuni care îi afectează direct. Dacă veţi merge pe o atitudine dictatorială veţi avea multe de pierdut.

Fecioară
Dacă munca pe care o desfăşuraţi este o activitate care vă solicită foarte mult imaginaţia şi creativitatea, aflaţi că a venit timpul să vă folosiți de aceste calităţi. Auspiciile sunt favorabile unor câştiguri în plan profesional, însă este posibil să apară o serie de inconveniente în plan personal, de genul unor neînţelegeri cu partenerul, cu alţi membri ai familiei etc. Totul depinde doar de dumneavoastră.

Balanţă
O perioadă foarte plăcută, în măsura în care aţi putea s-o faceţi să fie astfel. Depinde de ce măsuri luați pentru a vă pune lucrurile în ordine, astfel încât să meargă totul sistematic; pierderea timpului va fi extrem de nocivă, împiedicându-vă intervenţia în acţiuni importante. Numai planificând veţi reuşi să ajungeţi la rezolvări convenabile şi la acea seară liniştită împreună cu familia.

Scorpion
Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari, iar spiritul de aventură pare să pună stăpânire din toate punctele de vedere. Grijă mare ca din prea multă exuberanţă să nu păţiţi ceva rău! Riscurile pe care vi le veţi asuma trebuie să fie calculate, nu necugetate, pentru că riscul de a rămâne cu sechele este mare. Şi nu este vorba numai despre urme fizice. Vă aruncaţi orbeşte într-o relaţie sentimentală, de exemplu, cu o persoană mai puţin implicată sentimental.

Săgetător
Este bine să vă folosiţi atuurile în sensul îmbunătăţirii relaţiilor cu colegii de serviciu, cu prietenii, cu apropiaţii, mai ales dacă acestea au suferit deteriorări în ultimul timp. Unele moduri de acţiune pot fi deranjante pentru cei din jur şi o anumită empatie ar putea fi necesară în anumite situaţii. Va veni momentul în care veţi avea nevoie şi voi să fiţi înţeleşi, şi atunci veţi vedea cât de important este acest lucru.

Capricorn
Nu se poate să aveţi întotdeauna dreptate şi de acest lucru ar trebui să ţineţi mereu seama. Vă place să emiteţi tot felul de păreri, însă acestea trebuie să fie foarte bine documentate pentru a fi susţinute ca adevăruri absolute. Puteți învăţa şi dumneavoastră multe lucruri interesante. Exagerările nu sunt bune în nici un context. Trebuie să ţineţi seama de acest sfat şi în privinţa alimentaţiei.

Vărsător
Scopurile personale sunt importante, este bine să le îndeplinți, în cât mai mare măsură. Este însă foarte important şi cu ce costuri reuşiţi să faceţi acest lucru. Nu sacrificaţi totul pentru un astfel de scop, chiar dacă la acel moment pare extrem de important. S-ar putea ca, mai târziu, să constataţi că nu a fost chiar așa cum aţi văzut lucrurile. O abordare obiectivă ar fi mult mai de folos. Pasiunile nu fac decât să înrăutăţească lucrurile, în acest context.

Peşti
O perioadă favorabilă, din multe puncte de vedere. Depinde numai de dumneavoastră să ştiţi să speculaţi oportunităţile care vi se oferă. Nu trebuie, însă, în nici un fel, să fiţi agresivi, să încercaţi să forţaţi desfăşurarea evenimentelor. Nu veţi obţine prea multe astfel. Dimpotrivă, puteţi avea doar dezavantaje, dacă alegeţi să acţionaţi astfel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS