Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Există chestiuni însemnate în cazul cărora ar fi foarte bine să acţionaţi cât mai direct, fără a apela la intermediari. S-ar putea ca, anumite împrejurări, pe care le-aţi fi considerat simple, să se complice nedorit de mult în cazul în care lăsaţi pe alţii să se ocupe. Din păcate, există un risc crescut de alterare a unor relaţii cu anumite persoane, tocmai din cauza unor astfel de momente.

Taur

Nu este bine să puneţi prea multă patimă în anumite situaţii de relaţionare; uneori este bine să păstraţi o detaşare care să vă ajute să vedeţi lucrurile obiectiv. Dacă veţi reacţiona fără să mai ţineţi cont de prudenţă, s-ar putea să vă găsiţi în situaţia de a regreta această decizie. În momentele de maximă tensiune, căutaţi să vă retrageţi puţin, pentru a vă regăsi obiectivitatea. Mai bine să mai lăsaţi de la voi, decât să vă pară rău mai târziu.

Gemeni

Dacă simţiţi că oboseala îşi spune cuvântul şi că nu reuşiţi să vă adunaţi puterile pentru a face faţă sarcinilor din această perioadă, este nevoie să vă găsiţi resursele potrivite pentru a vă reveni la forma normală, altfel, activitatea voastră ar putea fi perturbată serios. Trebuie să încercaţi să vă mobilizaţi, iar dacă aveţi nevoie de ajutor, mizați pe acele persoane care v-au fost întotdeauna aproape.

Rac

Pentru voi este o perioadă plină de romantism şi emoţii. Fie că vă reîntâlniţi un prieten drag pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme, fie vă reamintiţi ceva din trecut, fie că veţi avea parte de o surpriză plăcută din partea partenerului, fie, pentru cei singuri, veţi avea parte de „acea“ întâlnire specială pe care o aşteptaţi de multă vreme, trebuie să fiţi pregătiţi pentru aceasta.

Leu

Dacă aţi avut parte de relaţii mai tulburi cu familia, este o perioadă propice pentru a regla multe din aceste probleme. Totul este să renunţaţi la atitudinea rigidă şi conservatoare care vă caracterizează de obicei şi, mai mult decât atât, să-i lăsaţi şi pe cei din jur să-şi exprime părerile, mai ales dacă sunt chestiuni care îi afectează direct. Dacă veţi merge pe o atitudine dictatorială veţi avea multe de pierdut.

Fecioară

Dacă munca pe care o desfăşuraţi este o activitate care vă solicită foarte mult imaginaţia şi creativitatea, aflaţi că a venit timpul să vă folosiți de aceste calităţi. Auspiciile sunt favorabile unor câştiguri în plan profesional, însă este posibil să apară o serie de inconveniente în plan personal, de genul unor neînţelegeri cu partenerul, cu alţi membri ai familiei etc. Totul depinde doar de dumneavoastră.

Balanţă


O perioadă foarte plăcută, în măsura în care aţi putea s-o faceţi să fie astfel. Depinde de ce măsuri luați pentru a vă pune lucrurile în ordine, astfel încât să meargă totul sistematic; pierderea timpului va fi extrem de nocivă, împiedicându-vă intervenţia în acţiuni importante. Numai planificând veţi reuşi să ajungeţi la rezolvări convenabile şi la acea seară liniştită împreună cu familia.

Scorpion

Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari, iar spiritul de aventură pare să pună stăpânire din toate punctele de vedere. Grijă mare ca din prea multă exuberanţă să nu păţiţi ceva rău! Riscurile pe care vi le veţi asuma trebuie să fie calculate, nu necugetate, pentru că riscul de a rămâne cu sechele este mare. Şi nu este vorba numai despre urme fizice. Vă aruncaţi orbeşte într-o relaţie sentimentală, de exemplu, cu o persoană mai puţin implicată sentimental.

Săgetător

Este bine să vă folosiţi atuurile în sensul îmbunătăţirii relaţiilor cu colegii de serviciu, cu prietenii, cu apropiaţii, mai ales dacă acestea au suferit deteriorări în ultimul timp. Unele moduri de acţiune pot fi deranjante pentru cei din jur şi o anumită empatie ar putea fi necesară în anumite situaţii. Va veni momentul în care veţi avea nevoie şi voi să fiţi înţeleşi, şi atunci veţi vedea cât de important este acest lucru.

Capricorn

Nu se poate să aveţi întotdeauna dreptate şi de acest lucru ar trebui să ţineţi mereu seama. Vă place să emiteţi tot felul de păreri, însă acestea trebuie să fie foarte bine documentate pentru a fi susţinute ca adevăruri absolute. Puteți învăţa şi dumneavoastră multe lucruri interesante. Exagerările nu sunt bune în nici un context. Trebuie să ţineţi seama de acest sfat şi în privinţa alimentaţiei.

Vărsător

Scopurile personale sunt importante, este bine să le îndeplinți, în cât mai mare măsură. Este însă foarte important şi cu ce costuri reuşiţi să faceţi acest lucru. Nu sacrificaţi totul pentru un astfel de scop, chiar dacă la acel moment pare extrem de important. S-ar putea ca, mai târziu, să constataţi că nu a fost chiar așa cum aţi văzut lucrurile. O abordare obiectivă ar fi mult mai de folos. Pasiunile nu fac decât să înrăutăţească lucrurile, în acest context.

Peşti

O perioadă favorabilă, din multe puncte de vedere. Depinde numai de dumneavoastră să ştiţi să speculaţi oportunităţile care vi se oferă. Nu trebuie, însă, în nici un fel, să fiţi agresivi, să încercaţi să forţaţi desfăşurarea evenimentelor. Nu veţi obţine prea multe astfel. Dimpotrivă, puteţi avea doar dezavantaje, dacă alegeţi să acţionaţi astfel.Comenteaza acum

Alte stiri

21 martie 2018

Horoscop

Berbec În prima parte a zilei s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă atrage din primul moment. Vă sfătuim să fiţi prudent şi modest. La locul de muncă sau în afaceri este recomandat să fiţi foarte

Sumarul ediției de sâmbătă, 17 septembrie 2016

Actualitate

» Jean Claude-Juncker, preşedintele Comisiei Europene, somează Marea Britanie să lanseze urgent procedura ieşirii din UE
» România, singura ţară care nu a aprobat o decizie a Consiliului UE din cauza absenteismului aleşilor
» IGPF: Doi tineri din Kosovo, prinși în timp ce încercau să intre ilegal din Serbia în România
» Dan Adamescu a fost internat de urgenţă într-un spital civil după ce starea de sănătate i s-a agravat
» Arafat: Echipamente de 35 de milioane de euro, livrate anul acesta și în 2017 pentru situații de urgență
» Cutremur în România, în această dimineaţă
» Parlamentarii au declarat război ambroziei
» IGPR – acțiuni pentru siguranța cetățenilor: Peste 570 de infracțiuni constatate și aproape 11.000 de sancțiuni aplicate
» Cioloș: Puteți refuza să dați copie legalizată la școală; trimiteți-i la ministru pe cei care vă cer asta
» Ministru suedez: Uniunea Europeană trebuie să primească un milion de refugiaţi anual
» Dramaturgul american Edward Albee, câștigător al premiului Pulitzer, a murit la 88 de ani
» Circulaţia feroviară şi cea rutieră, blocate la Mioveni, după ce o maşină a fost lovită de tren
» Weekendul începe cu vreme frumoasă
» August și iulie 2016, cele mai călduroase două luni înregistrate vreodată
» Semnificaţii istorice pentru ziua de 17 septembrie
» Timișoara va deveni Capitală Europeană a Culturii în 2021

Local

» Amintiri din trecut adunate într-un muzeu

Dolj

» Două accidente, patru persoane rănite
» Spectacol și viteză pe dealul Bucovățului
» CEZ a „prăjit“ electrocasnicele de pe strada Recunoştinţei
» Fane Roşioru, „Moromete“ de la Leu
» Întreruperi energie electrică de luni
» Angajaţi de la Ford au primit cadou… biciclete
» Instituțiile, instruite în privința noii legi a achizițiilor publice
» Fondurile europene, salvarea culelor din Dolj

Gorj

» Gorj: Fiul sindicalistului Adrian Marciuc a fost reținut
» Festivalul Răciturilor, la Tismana

Olt

» Sanitas Olt ameninţă cu proteste

Vâlcea

» Vâlcea: A adormit la volan şi a intrat într-un pod la Budeşti

Sport

» Volei (m): România, învinsă de Estonia, în preliminariile Campionatului European (galerie foto)
» Fotbal / Pandurii Târgu Jiu s-a impus în faţa lui ASA Târgu Mureş
» SCM înfruntă Bistrița
» Alba-neagra cu echipa de volei feminin de la SCM-U
» Obligatoriu victorie!

Sanatate

» Întâlnire emoţionantă între copiii născuţi prematur şi medicii care le-au salvat viaţa
» Studiu: 7,4 milioane de români, hipertensivi

Magazin

» SUA: Iubitul lui Bobbi Kristina Brown, responsabil de moartea acesteia
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Bancul zilei
» Picătura de cunoaştere: Cratere impresionante cauzate de impactul unor meteoriți cu Pământul

Top