8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Beneficiați de susţinerea prietenilor, a persoanelor influente, cu putere de decizie. Un proiect care stătea prăfuit în sertar sau doar în mintea lor poate să găsească astăzi prilejul de a fi pus în aplicare. Știți să discutați amiabil şi să convingeți, fără să răniți sentimentele celorlalţi, atrăgându-i astfel de partea dumneavoastră. Iată de ce se spune că puteți fi prieteni şi cu diplomaţia.

Taur
Vă evidenţiați printr-o idee, prin îndeplinirea unei sarcini, prin menţinerea unor relaţii de muncă armonioase. Există în acest context posibilitatea să fiți recompensaţi pentru felul de a fi şi de a vă comporta. Beneficiile materiale sunt de aşteptat să vină, totuşi, indirect. Partenerul de viaţă sau asociaţii, colaboratorii sunt cei care vă pot susține azi în tot ce faceți.

Gemeni
Se anunţă o zi prielnică relaţiilor. Puteți să-i priviți astăzi pe ceilalţi cu ochi mai buni și sunteți dispuşi să vă etalați generozitatea şi să săriți în ajutorul celor care au nevoie de sprijin. De asemenea, sunteți astăzi factor de echilibru şi chiar dacă sunteți provocat, reuşiți să vă stăpâniți şi să îl temperați şi pe celălalt.

Rac
Câştigați uşor favorurile celorlalţi, primind cadouri, atenţii de la cei din jur. Vă întrebați ce anume ați făcut să meritați atâta consideraţie din partea unor oameni care nici nu vă cunosc prea bine. Pe scurt, poate fi vorba de un tratament preferenţial care vi se aplică. De fapt, „de vină“ este impresia bună pe care o lăsați astăzi.

Leu
Parcă toţi cunoscuţii bat astăzi la uşa dumneavoastră să ceară câte ceva sau să facă o propunere. O zi plină din punct de vedere al relaţiilor, aşadar. Se pot închega parteneriate, colaborări, se pot stabili termeni contractuali. În plus, relaţia cu persoana iubită şi cu copiii este armonioasă.

Fecioară
Excesul de zel s-ar putea să fie astăzi eticheta care vi se aplică. Ştim deja că sunteți săritor, dispus să ajutați, să vă oferiți serviciile. Numai că astăzi lăsați impresia că dați pe dinafară. Vă implicați prea mult, aproape că luați locul celorlalţi. E bine totuşi să vă agitați mai puţin şi să aveți încredere și în ceilalţi.

Balanţă
O zi a seducţiei pentru că, astăzi, sunteți artiști în sucit minţile. Partenerul se înduplecă, copiilor, dacă erau supăraţi, le trece, deci puteți să înduioșați inimile persoanelor dragi. Mai bine spus, reuşiți să vă sustrageți, elegant, din orice situaţie conflictuală, să îi „fentați“ pe cei care ar avea să vă facă reproşuri.

Scorpion
Vă simţiți împăcat cu statutul familial sau vă puteți împăca cu părinţii ori cu o rudă mai în vârstă. De asemenea, se arată o posibilă investiţie în cămin. Ați putea să vă apucați de strâns materiale pentru redecorare. În orice caz, alocați astăzi o sumă consistentă unei îmbunătăţiri, banii putând fi cheltuiţi responsabil şi inspirat.

Săgetător
Lăsați impresia că vi se dezleagă limba. Simţiți nevoia să comunicați, să stați de vorbă, să schimbați impresii, de ce nu, să luați parte la o mică bârfă. Deci, puneți mâna pe telefon sau faceți vizite vecinilor, fraţilor, verilor, rudelor apropiate. Simţiți nevoia să vorbiți, să vă împărtăşiți gândurile, să faceți schimb de idei, să ieșiți din casă.

Capricorn
Din discuţie în discuţie, vă puteți trezi cu propuneri, cu cereri, cu oferte din care să iasă beneficii financiare. De asemenea, puteți avea sprijin din partea unor parteneri de afaceri. De fapt, e vorba mai mult de avantaje reciproce, primiți bani în schimbul unor servicii pe care le oferiți.

Vărsător
Sunteți hotărât, perseverent, vă urmăriți scopurile pas cu pas, sunteți metodici, vă doriți un singur lucru: să reuşiți în tot ceea ce vă propuneți astăzi. Iar cu o asemenea atitudine, nimic nu vă poate sta în cale. Puteți purta astăzi discuţii de perspectivă, vă întâlniți cu oameni cărora le puteți aduce promisiuni pentru un viitor mai bun.

Peşti
Faceți performanţă în activităţi în care trebuie să vă retrageți, să lucrați pe cont propriu, cu uşa închisă şi cu căştile pe urechi, pentru beneficiul personal. Poate fi pentru dumneavoastră o zi a dăruirii şi a recompenselor de natură spirituală și ar trebui să fiți fericiţi dacă îi faceți pe ceilalţi fericiţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS