24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Preocuparea principală este domeniul socio-profesional. Chiar dacă abia mijesc zorii unei noi etape de muncă, sunteți cu gândurile la schimbările ce ar putea interveni în acest sens. Imaginea dumneavoastră în ochii celorlalţi poate avea de suferit dacă vă grăbiți să vă implicați în sarcinile altora. În a doua parte a zilei se întrezăresc reuniuni cu prietenii.

Taur
Veşti controversate din străinătate sau legate de studii! Dorinţa de a lua contact cu alte culturi şi cu oameni din ţinuturi îndepărtate este la cote înalte. Sunt favorizate activităţile culturale şi dialogurile pe teme spirituale, ele fiind un bun prilej de a vă îmbogăţi filozofia de viaţă. Energia vitală fluctuează destul de mult, aşa încât dozați-vă eforturile.

Gemeni
Chestiunile financiare legate de banii şi bunurile comune cu alţii sunt la ordinea zilei. Sunt momente bune pentru alcătuirea unui bilanţ financiar şi pentru trasarea unor noi planuri de acţiune vizavi de îmbunătăţirea venitului familial. Pe de altă parte, sunt posibile discuţii legate de o moştenire sau de un partaj. Evitați speculaţiile de orice fel!

Rac
Relaţiile parteneriale iau turnuri deosebite. Pot avea loc discuţii furtunoase în care să se pună punctul pe i. Relațiile cu ceilalţi sunt tensionate, fapt pentru care este bine să fiți prudent şi să discerneți pe îndelete fiecare cuvânt adresat altora. Unde este cazul rupeți definitiv o relaţie nepotrivită sau o colaborare care nu vă mai reprezintă.

Leu
Sunteți foarte implicat în treburile de la serviciu. Totuşi, chiar dacă aveți multe de făcut în sfera profesională, bine ar fi să vă dozați eforturile. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemelor osos şi digestiv. Folosiți doar remedii naturiste pentru îmbunătăţirea stării generale. Apelați cu încredere la ajutorul celor dragi!

Fecioară
Cheful de distracţii vă însoţeşte întreaga zi. Relaţiile cu cei dragi sunt tensionate, existând riscul unor despărţiri definitive. Cei care au copii vor gusta din plin conflictul dintre generaţii, însă atât părinţii, cât şi copiii vor ieşi mai îmbogăţiţi sufleteşte din astfel de situaţii. Spre seară adunați-i pe cei dragi la o petrecere-surpriză.

Balanţă
Casa şi familia sunt predominantele zilei. O discuţie cu un membru al familiei vă poate pune pe gânduri, însă nu toate informaţiile primite vă vizează pe dumneavoastră. Recomandabil este să fiți prudent vizavi de tot ce ţine de neam şi de locuinţă, pentru că factorul surpriză este prezent. Revizuiți condiţiile din spaţiul locativ.

Scorpion
Ziua vă aduce în preajmă mulţi oameni. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia vă pot fi de folos, de aceea fiți deschis şi acceptați-le părerile. Există varianta să vă despărţiți de unele persoane care v-au fost apropiate, însă este un moment prielnic de a vă debarasa de persoanele inoportune. După-amiază rezervați-vă momente pentru odihnă.

Săgetător
Capitolul financiar este tema propusă de astre. Puteți primi cadouri, recompense sau veşti legate de salarizarea de la un loc de muncă. Sunt momente bune de a verifica balanţa de venituri şi cheltuieli şi de a vă creiona planuri financiare viabile pentru următoarele luni. Stările de spirit sunt fluctuante, astfel că eforturile fizice ar trebui reduse.

Capricorn
Se pare că vă bucurați de multă popularitate. Farmecul care vă înconjoară îi va atrage pe cei din jur, devenind un fel de exemplu bun de urmat. Însă, stările emoţionale fluctuează destul de mult. Temperați-vă elanul de a vă ocupa de prea multe odată şi fiți mai înţelegător cu cei dragi. Evitați excesele de orice fel şi detaşați-vă de cotidian.

Vărsător
O zi excelentă pentru odihnă, meditaţii în locuri sfinte şi dialog interior. Astrele vă sfătuiesc să fiți cât mai retras şi să vă gândiți pe îndelete la noi planuri de acţiune. Se pot accentua durerile de cap şi la propriu, şi la figurat. Gândurile vă zboară către situaţia profesională în care vă aflați, însă aveți încredere că lucrurile se vor desfăşura favorabil.

Peşti
Prietenii şi protectorii vă sunt în preajmă. Chiar dacă se pot ivi neînţelegeri sau discuţii aprinse, şi din aceste situaţii puteți afla sfaturi şi informaţii utile. Pe de altă parte, este posibil să renunțaţi la unii prieteni mai vechi. Discerneți cu atenţie pe cine mai păstrați în preajmă. Recomandabil este să nu vă divulgați planurile, decât membrilor familiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS