20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți conştient că şi cea mai complicată situaţie a zilei poate fi rezolvată cel mai bine şi mai rapid cu diplomaţie şi cu o atitudine conciliantă. Dacă veţi arăta consideraţie faţă de ceilalţi, veţi primi înapoi acelaşi lucru. Este indicat să vă gestionați ceva mai bine finanţele, să vă puneţi în concordanţă câştigurile cu cheltuielile pe care doriţi să le efectuaţi.

Taur
Treburile se rezolvă într-un mod destul de facil şi fără foarte mult efort și toată lumea din jur va fi mulţumită. Veţi avea posibilitatea să vă concentraţi mai mult asupra propriilor dileme, asupra propriilor sentimente şi trăiri interioare, precum şi asupra relaţiilor cu cei dragi, cu persoanele iubite care vă sunt alături.

Gemeni
Se poate să aveţi parte, la un moment dat, de un ajutor surpriză, care să vină exact la momentul oportun şi să fie exact elementul care lipsea pentru rezolvarea în bune condiţii a ecuaţiei. În plan profesional, veţi avea mare nevoie de sprijin. Viaţa de familie comportă anumite note derutante, care vă sunt, la începutul zilei, neclare.

Rac
Nu este un moment favorabil dezvoltării unor proiecte de anvergură; încăpăţânarea de a încerca să faceţi lucruri care, pur şi simplu nu au şanse de reuşită, vă costă energie şi timp pierdute aiurea. Apar la orizont o serie de probleme secundare, care să vă atragă atenţia de la problemele principale ale zilei; dacă nu veţi gestiona aceste impedimente aşa cum trebuie vor apărea întârzieri.

Leu
Atâta timp cât interlocutorii se poartă respectuos şi curtenitor, nu aveţi altă cale decât să vă comportaţi în acelaşi mod. Doar în acest fel, veţi reuşi să vă lărgiţi baza de contacte sociale şi le veţi putea întări pe cele mai vechi; este important să cultivaţi relaţiile folositoare, dar şi pe cele de suflet, pentru că ambele îşi vor dovedi utilitatea, în diverse contexte temporale.

Fecioară
Va fi o zi în care veţi putea înregistra o serie de succese care să vă satisfacă şi punga, şi ego-ul. De asemenea, veţi reuşi să faceţi o serie de investiţii inspirate, care vor fi aducătoare de profit în viitor. Ca urmare, sunteți mulțumit și puteți să vă petreceţi a doua parte a zilei bucurându-vă de rezultatele obţinute.

Balanţă
Astrele spun că mintea nu va fi astăzi acolo unde ar trebui să fie, că veţi fi repede atras de chestiuni în afara a ceea ce lucraţi, aşa că nu se poate vorbi despre spor la treabă pe parcursul acestei zile. În aceste condiţii, poate ar fi mai înţelept să nu vă consumaţi inutil energiile, ci să vă concentraţi, mai întâi, să reveniţi cu picioarele pe pământ şi apoi să vă continuaţi treburile.

Scorpion
Dacă încă de dimineaţă nu vă simţiţi în formă, ar fi bine să vă gândiţi dacă puteţi face o pauză pentru a vă reveni. În cazul în care acest lucru nu e posibil, faceţi un efort pentru a rezolva ceea ce este mai important în prima parte a zilei şi rezervaţi-vă a doua jumătate a acesteia pentru a vă repune în formă.

Săgetător
Beneficiați de o atmosferă plăcută, relaxantă în familie, ceea ce vă dă speranţe că ziua e liniştită şi calmă. Totuşi, trebuie să vă aşteptaţi şi la o serie de răsturnări de situaţie, care pot să vă schimbe programul, ba chiar pot să vă facă să rataţi unele termene dinainte stabilite. În cazul în care consideraţi că aţi făcut tot posibilul pentru a evita întârzierile, nu are rost să vă agitaţi.

Capricorn
Este posibil ca astăzi să vă confruntaţi cu o serie de probleme destul de serioase la locul de muncă şi va fi nevoie să vă concentraţi ceva mai mult decât de obicei pentru a le rezolva. Este bine să vă pregătiţi sufleteşte, încă de dimineaţă, pentru o zi plină de provocări pentru că veţi fi solicitat atât fizic, cât şi psihic.

Vărsător
Nu prea sunteţi genul care să vă arătaţi deschis sentimentele, însă uneori ar fi bine să faceţi şi asta, iar azi pare să fie una dintre acele zile. Cei care vă cunosc ştiu că sunteţi mai mult omul faptelor decât al vorbelor dulci, dar ar fi bine să mai încercaţi şi aceste tactici, măcar din când în când.

Peşti
Astăzi veţi avea parte de oarecare succes, însă numai dacă permiteţi intervenţia, alături de voi, a colaboratorului cel mai apropiat sau a partenerului de afaceri. Două minţi gândesc mai bine decât una, aşa că o acţiune împreună nu poate decât să vă aducă o reuşită mai bună. Este o perioadă foarte propice pentru organizarea unor întâlniri de afaceri fructoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS