14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Artistul din dumneavoastră iese la suprafaţă pentru că tot ce atingeți se transformă într-o operă de artă. Vorbiți cu talent, scrieți ca un adevărat maestru, cântaţi minunat sau aranjați orice obiect la locul potrivit cu mult bun gust, deci se poate vorbi de calităţi care vă definesc şi pe care ar trebui să le folosiți mai insistent.

Taur
Faceți tot felul de drumuri cu scopul de a strânge sau depune o serie de documente importante, fără de care nu puteți duce mai departe un proiect. Umblați pe la tribunal, pe la notari, pe la instituţii ale statului şi peste tot vi se mai cere câte ceva. Înarmați-vă cu multă răbdare, pentru că nu veți rezolva tot ce aveți de făcut dintr-o singură ieşire.

Gemeni
Puteți fi un consilier financiar de succes pentru o persoană care nu prea se pricepe să-şi gestioneze resursele. Nu neapărat că ați avea studii de specialitate (dacă da, atunci cu atât mai bune vor fi sfaturile date), ci pentru că aveți o experienţă bogată de viaţă şi ştiți să ţineți sub control balanţa financiară.

Rac
Mare grijă la tentaţiile rele ale acestei zile pentru că sunteți gata să faceți o mare greşeală, împins de cineva care, sub aparenţa unui prieten, caută să vă inducă în eroare. Sunt doar rele intenţii şi, dacă le ascultaţi, ați putea ajunge în faţa unui eşec imposibil de reparat. O zi în care riscul îşi bagă coada în treburi şi, dacă nu sunteți prudent, ați putea strica totul, fără a mai recupera ceva după aceea.

Leu
Aveți o atitudine pozitivă şi tonică, dar când vă uitaţi în jur nu aveți parte de o atmosferă la fel de plăcută din partea celor care vă ţin companie. Unii vor profita de buna dispoziţie pe care o degajați pentru a se încărca şi ei de energie. Cineva din familie trece prin momente dificile şi sunteți alături trup şi suflet.

Fecioară
Primiți nişte informaţii care vă întristează, pentru că aflați secrete neplăcute despre persoane despre care aveați o cu totul altă părere. Vă îngrijorează ce auziți, dar înainte de a da crezare, încercați să aflați şi din alte surse dacă e adevărat, ca nu cumva să fie doar zvonuri, bârfe sau răutăţi din partea celor care nu vă au la suflet.

Balanţă
Vă prezentaţi în faţa unui auditoriu care aşteaptă enorm de la dumneavoastră, tocmai de aceea tracul creşte înainte să deschideți gura. Deşi sunteți bine pregătit, totuşi emoţia vă copleşeşte când vedeți ochii şi urechile tuturor concentrate asupra dumneavoastră. Dar treceți repede peste stres pentru că aveți un mesaj foarte important de transmis.

Scorpion
Aşteptaţi o aprobare sau un document oficial care să vă asigure evoluţia în planurile viitoare. Fără acea semnătură, nu puteți trece mai departe, căci depindeți de ea, altfel riscați să mergeți pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli într-un refuz.

Săgetător
Vă convine de minune atmosfera calmă care se lasă peste unele planuri care momentan nu mai aduc nimic nou în atenţie. Ocupați-vă de o serie de lucruri banale care tot aşteaptă la rând, dar după ce le veți duce pe toate la îndeplinire veți vedea că, dintr-o dată, se eliberează lista de sarcini, lăsând loc pentru multe alte preocupări interesante.

Capricorn
Nici raţiunea şi nici logica nu vor decide azi ce trebuie făcut, ci e o situaţie în care inima îşi va lăsa amprenta asupra acţiunilor întreprinse. Va fi o decizie luată din colaborarea dintre sentimente şi instinct, cele care simt exact încotro va merge o problemă pe care mintea dumneavoastră parcă nu o poate gestiona cum se cuvine.

Vărsător
Banii vin şi se duc cât ați clipi, dar nu contează că dispar atât de repede, ci că, datorită lor, mai ştergeți de pe lista de restanțe o serie de cheltuieli care vă apasă pe umeri ca o povară. Sunt sume mici, dar pic cu pic se face o sumă mai mare şi veți încheia ziua cu un sentiment de satisfacţie că ați mai onorat câteva datorii şi luna aceasta.

Peşti
Sunteți blocat într-un punct sensibil şi nu găsiți forţa sau motivaţia de a trece peste el. Ați avea nevoie de încurajări de pe margine, de susţinerea celor din jur, dar când vă uitaţi în preajmă nici aceştia nu sunt în toane mai bune, ca atare ziua pare să fie ratată din multe puncte de vedere, având impresia că bateţi pasul pe loc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS