6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Vă aflați în compania unei persoane de a cărei moralitate vă cam îndoiți, de aceea preferați să păstrați discreţia în preajma ei. Nu doriți ca reputaţia să aibă de suferit din cauza eventualei asocieri cu astfel de oameni, de aceea stați deoparte, tăcut, suspicios, aşteptând să scăpați cât mai repede de această tovărăşie care nu vă onorează. Cuvinte ca misoginism, rasism, discriminare nu vă sunt străine azi, şi chiar dacă nu sunteți genul să dați la o parte oameni care nu sunt perfecţi, de data asta nu vă puteți abţine să nu-i tratați un pic altfel decât pe restul lumii.

Taur
Apucați-vă de treabă, nu aşteptați de la alţii să facă ceea ce puteți face şi singur. Deţineți toate resursele potrivite pentru un succes deplin: aveți şi răbdare, şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie, deci ajunge doar să puneți mâna pe unelte şi să începeți să clădiți. Nu vă sperie cât de lung e drumul până la rezultatele finale, ci sunteți conştient că nimic nu vă ridică peste noapte, de aceea vă concentrați serios la ce aveți de făcut.

Gemeni
Gândul zboară spre locuri însorite, calde, luminoase, şi, dacă aveți ocazia să evadați din spaţiul în care vă aflați către un astfel de loc, ați fi cel mai fericit. Dacă nu puteți călători de adevăratelea, vă veți mulţumi şi cu vizite imaginare, citind, de exemplu, sau răsfoind fotografii cu locuri exotice. Poate sunteți printre norocoşii care deja îşi planifică viitorul concediu, şi atenţia se îndreaptă spre locuri superbe. Pe de altă parte, un proiect început mai demult dă semne că se apropie de final.

Rac
Deşi sunteți tentat să spuneți că nimic nu merge, că sunteți ţinut pe loc de cine ştie ce piedici imposibil de trecut, după ce veți depăşi acest moment vă veți da seama că acel hop era chiar benefic. Nu vă supărați că unele lucruri nu evoluează în ritmul sau direcţia pe care o vreți, pentru că nu aveți de unde să ştiți, de fapt, de ce vi se pun aceste piedici. S-ar putea ca ele să vă oprească să faceți o greşeală.

Leu
Vă simţiți bine şi vă permiteţi să vă şi distrați din când în când. Cu asemenea poftă de joacă, ar fi păcat să o înăbuşiți pentru a o face pe omul matur care priveşte lucrurile rigid şi temător. Zâmbiți, amuzați-vă, glumiți, pentru că e atitudinea perfectă în situaţia de faţă. Inima vă îndeamnă să priviți lucrurile dintr-un unghi ceva mai distractiv, fără atâta rigoare de om mare, pentru că aşa veți trece mult mai uşor peste hopuri. Faceți haz de tot ce se petrece în jur, nu puneți nimic la suflet pentru că nu are rost să vă stricați buna dispoziţie cu lucruri neimportante.

Fecioară
Situaţia financiară e în creştere, aveți încredere în sensul promiţător în care evoluați, dar încercați să vă domoliți nerăbdarea. Nu puteți atinge bunăstarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cât ați bate din palme, deci încercați să evoluați lent, după tehnica paşilor mărunţi. Un succes îl naşte pe altul, și sunteți încă pe parcurs către rezultatele pe care le visați.

Balanţă
Vă sare ţandăra pentru că vi se răspunde agresiv, nepoliticos și nu găsiți nicăieri de un dram de amabilitate şi înţelegere. Dacă aveți de a face cu instituţiile statului, birocraţia vă va aduce pe marginea exasperării, pentru că nu găsiți nicăieri persoane care să vă asculte şi să vă înţeleagă doleanţele. Multe uşi vi se închid în nas, sunteți trimis la plimbare cu un ton superior şi terminați ziua cu un sentiment de iritare ori de câte ori vă gândiți la relaţiile defectuoase ale acestei zile.

Scorpion
Cu ajutorul potrivit, totul vă merge de minune, deci aici trebuie să faceți cele mai mari eforturi, de a găsi tovarăşii cei mai buni pentru situaţia în care vă aflați, să le câştigați simpatia şi dorinţa de a vă sări în ajutor. Apelați la tot arsenalul de cucerire, pentru că aveți nevoie de prieteni care să participe la problema în care sunteți implicat. Aveți multe de învăţat de la ceilalţi, ca atare nu insistați să vă descurcați singur.

Săgetător
Dacă nu ţineți sub control nervii riscați să rupeți totul la primul impuls şi să porniți într-o direcţie care nu va avea efectele dorite. Riscurile de a rupe o relaţie care durează de ani de zile, de a pleca de la un loc de muncă într-un moment de iritare maximă, de a renunţa la un proiect doar pentru că ați ajuns într-un impas, sunt mai mari, de aceea ar fi bine să vă calmați înaintea oricărei decizii cu iz categoric. Dacă o faceți la nervi, sub imperiul emoţiilor negative de moment, ați putea alege o cale pe care, mai devreme sau mai târziu, o veți regreta.

Capricorn
Nedreptatea devine insuportabilă pentru dumneavoastră şi vă ridicați cu vehemenţă împotriva celor care nu ştiu să respecte adevărul sau legea. Că e vorba de legi scrise încălcate de unii cu bună ştiinţă sau de nişte legi ale bunului-simț de care unii nu ţin cont, vă irită atitudinea obraznică a unora şi încercați să luați unele măsuri severe. Luptați cu cei care nu vor să se supună acestor reguli, pentru a nu-i lăsa să câştige ceva pe nedrept.

Vărsător
Nu puteți coopera eficient cu nişte persoane mai tinere, cu o atitudine mai modernă, dar cu care nu puteți fi de acord. Dați dovadă de un dram de rigiditate, pentru că nu vă puteți adapta deloc la ideile lor un pic cam prea avansate pentru modul caracteristic de a privi lucrurile. Îi cam trageți înapoi, dar noroc că ei nu ţin cont de piedicile puse, ci îşi văd de treabă până la capăt. Veți vedea la final că au avut idei constructive, pe care ar fi meritat să le preluați şi să le puneți în aplicare, dar va fi prea târziu să mai schimbați ceva.

Peşti
Dacă discutaţi şi cu alţii despre planurile cele mai frumoase, ați putea primi o mulţime de sfaturi folositoare care v-ar putea trimite mai repede spre scopul final. Nu păstrați proiectele la care visați, oricât de ciudat ar suna pentru alţii, pentru că ați putea descoperi şi alte persoane cu vise similare şi puteți urma sfaturile venite de la acestea. Nici un vis nu e nici prea îndrăzneţ, nici prea înalt pentru nimeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS