24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Luna se află în continuare în Taur, activând zona banilor şi posesiunilor materiale, semn că şi astăzi e necesar să vă concentrați asupra beneficiilor pe care le-ați putea aduce în propria viaţă, prin valorizarea aptitudinilor şi calităţilor. Aşadar, aveți încredere în ce puteți şi ştiți să faceți. E important să ştiți să „vă vindeți“, să vă evaluați corect munca.

Taur
Chiar dacă în această perioadă puteți avea parte de unele dezamăgiri de la prieteni, tot din cercul de prieteni pot veni şi idei ingenioase, ca sursă de inspiraţie pentru proiecte viitoare aducătoare de beneficii. Fiți mai atent la nevoile proprii, la interesele personale, precum şi la modalităţile prin care vă puteți exprima cel mai bine.

Gemeni
E clar că vă aflați într-o perioadă de profundă introspecţie, care, chiar dacă nu se pliază pe firea dumneavoastră, vă poate aduce multe răspunsuri importante. De aceea, ar fi bine să vă faceți o zi liniştită, cu cât mai puţină agitaţie, ca să puteți medita în tihnă. Totul este să aveți răbdare, chiar dacă mai apar şi evenimente neaşteptate.

Rac
Relaţiile sociale, comunicarea, schimbul de informaţii sunt foarte importante. Este o zi care aduce clarificări, multe conversaţii şi conexiuni. De altfel, recomandarea este să rămâneți în strânsă legătură cu prietenii sau cu acei oameni pe care urmăriți să-i adăugați în planurile şi aspiraţiile dumneavoastră.

Leu
O zi numai bună pentru a reorganiza un proiect, a face renegocieri, a relua o discuţie cu un şef sau un colaborator, a găsi mijloace eficiente pentru a pune în aplicare o idee de afacere. S-ar putea ca varianta de desfăşurare pe care o alegeți astăzi, în privinţa unui proiect mai vechi, să aibă un plus de originalitate.

Fecioară
Luna plasată în continuare în Taur, în zona călătoriilor îndepărtate, a evoluţiei, studiilor şi idealurilor, vorbeşte despre necesitatea de a reevalua unele proiecte, de a schimba data unei călătorii sau de a începe nişte demersuri în sensul evoluţiei şi dezvoltării personale. Este o zi în care puteți primi veşti bune.

Balanţă
Este posibil să fiți interesat de dezlegarea unui mister, de descoperirea unui adevăr. Cu alte cuvinte, rolul de detectiv vă vine mănuşă, astfel că nici un secret nu supravieţuieşte în faţa dumneavoastră. Aşa că, dacă vă doriți să aflați vreo informaţie anume, astăzi e momentul să cercetați. Pe de altă parte, este o zi bună şi pentru a descoperi modalităţi de câştig.

Scorpion
Luna tranzitează semnul zodiacal de peste drum (Taurul), ceea ce înseamnă că e indicat să fiți foarte atent la gesturile celor din jur, la părerile pe care le exprimă în ceea ce vă priveşte, la sfaturile pe care au să vi le dea. Astfel, aveți şansa să aflați cum vă percep alţii şi ce ar trebui să schimbați în atitudine.

Săgetător
Luna activează astăzi zona muncii şi responsabilităţilor zilnice, dar, dat fiind că acolo se află Taurul, probabil că sunteți foarte abil în a găsi cele mai simple căi de rezolvare şi definitivare a sarcinilor propuse pentru astăzi. Şi, totuşi, e necesar să vă gândiți în ce măsură ceea ce faceți vine în ajutorul celorlalţi.

Capricorn
Se pare că romantismul nu vă părăseşte nici astăzi. Este o zi care stă sub semnul iubirii, şi în care Luna în Taur vă sugerează să vă deschideți inima, să vă exprimați sentimentele şi să lăsați garda jos, pentru a putea primi iubirea celorlalţi. De asemenea, creativitatea este în continuare stimulată, ceea ce înseamnă că puteți avea rezultate de excepţie.

Vărsător
Astăzi ar fi bine să dedicați timp pentru familie, pentru activităţi casnice sau pur şi simplu pentru propriul suflet. Răsfăţați-vă făcând ceva ce demult vă doriți. Aceasta este ziua în care micile bucurii au rolul de a vă încărca bateriile şi a vă face sufletul să renască. Luați în considerare o mică schimbare de decor în locuinţă sau la birou.

Peşti
Probabil aveți mari suspiciuni în ceea ce le priveşte pe unele persoane din anturajul apropiat sau vă doriți foarte mult să fiți din nou apreciat, dorit, admirat. Această zi vă vine în sprijin, oferindu-vă ocazia să purtați câteva discuţii clarificatoare, să aflați informaţii utile, să faceți vizite plăcute sau să participați la întâlniri agreabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS