8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Anturajul şi prietenii vă solicită atenţia şi energia. Relaţiile sunt departe de a fi armonioase şi ați putea fi perceput drept ciudat, ieşit din tipare. Sunt posibile rupturi de relaţii sau noi începuturi. Unele câştiguri financiare provenite din asocierile în care sunteți implicat întârzie să apară.

Taur
Ziua de astăzi aduce tensiune la locul de muncă. Raporturile cu şefii sau autorităţile sunt încordate sau umbrite de unele demersuri legale sau administrative, constrângătoare. Dispuneți de o intuiţie foarte bună şi este recomandat să o urmați pentru a depăşi momentele delicate.

Gemeni
Astăzi sunteți atras de studiu, de religie sau filosofie. Vă place să dezbateţi idei dintre cele mai neobişnuite şi să împărtăşiți din filosofia de viaţă. Vă implicați mult la locul de muncă, depuneți mult efort, dar nu prea reuşiți să vă mobilizați colegii sau subordonaţii, fapt ce v-ar putea aduce frustrare sau surmenaj.

Rac
Vă bateţi capul în a găsi mijloace noi şi inovatoare de asociere şi câştig. Dispuneți de o intuiţie bună, dar nu sunteți foarte creativ în exprimare sau implementare. Pe cât de debordant sunteți, pe atât de rece şi calculat este partenerul de viaţă. Primiți sfatul persoanei iubite, nu vă lăsați demoralizat, ci extrageți partea realistă.

Leu
Astăzi aveți nevoie de spaţiu şi libertate din partea partenerului de viaţă sau din partea colaboratorilor profesionali. Sunteți atras de oameni independenţi, curajoşi, nonconformişti. Acasă puteți întâmpina unele neplăceri. Fie familia sau apropiaţii vă constrâng să vă îndepliniți unele obligaţii domestice, fie sunt necesare reparaţii la domiciliu.

Fecioară
Programul şi rutina ar putea suferi unele modificări bruşte, fapt care vă determină să improvizați şi să vă adaptați din mers. Vă puteți confrunta cu dificultăţi de comunicare care ar putea fi generate de echipamentele tehnice folosite. Nu uitați să vă salvați fişierele pe măsură ce lucrați şi aveți grijă cui le expediați.

Balanţă
Sunteți foarte preocupat de lipsa banilor sau puteți constata că ați făcut unele investiţii care vă depăşesc bugetul şi căutaţi să vă împrumutaţi pentru a vă onora obligaţiile financiare. Relaţia cu persoana iubită sau cu copiii este tensionată, aveți tendinţa de a lua lucrurile prea în serios şi sunteți înclinat să vă refuzați orice plăcere.

Scorpion
Sunteți foarte sensibil, emotiv, şi absorbiți precum un burete vibraţiile din mediul exterior. Se anunţă o zi imprevizibilă din punct de vedere al evenimentelor din familie, dar şi de la serviciu. Lăsați impresia unui om rece, închis şi calculat. Vă adaptați cu greu la nou şi aveți tendinţa de a frâna sau încetini schimbările.

Săgetător
Trăirile interioare sunt dintre cele mai profunde, paradoxale şi nu tocmai uşor de dus. Par să vă treacă prin minte tot felul de gânduri negre, sunteți pesimist şi interiorizat. Nu vă este uşor să vă deschideți inima nici către fraţi sau apropiaţi. Drumurile cu maşina nu sunt favorizate, dar dacă plecați la drum este recomandat să vă luați măsuri sporite de siguranţă.

Capricorn
Viaţa socială este foarte zbuciumată şi pare să vă aducă frustrări în plan financiar. Nu sunt favorizate procesele de evaluare, fie că este vorba despre măsurarea perfomanțelor profesionale sau a bugetului disponibil. La domiciliu, lucrurile par să stea mai bine şi ați putea avea parte de surprize plăcute din partea familiei sau ați putea reamenaja spaţiul de locuit.

Vărsător
Nu prea sunteți dispus să lăsați de la dumneavoastră şi vă remarcați prin rigiditate şi încăpăţânare. Vă place să împărțiţi dreptatea şi căutaţi să vă impuneți punctul de vedere. Vă simţiți limitat şi restricţionat de către superiorii ierarhici şi nu ezitaţi să dați cu pumnul în masă pentru a obţine ceea ce vi se cuvine.

Peşti
Astăzi sunteți extrem de sensibil, emotiv, ați putea fi uşor de rănit şi preferați izolarea sau solitudinea. Prin situaţiile la care sunteți martor, vă sunt puse la încercare valorile morale sau capacitatea de acceptare. Aveți tendinţa de a judeca, de a pune etichete şi vă lipseşte flexibilitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS