Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec

Întotdeauna există altul mai experimentat alături de la care puteți primi răspunsurile de care aveți nevoie. Deşi sunteți tentat să priviți un pic superficial sfaturile celor mai maturi, va veni o zi în care vă veți convinge singur că au avut dreptate şi ar fi fost tare bine dacă i-ați fi ascultat! Aveți norocul de a vă afla în compania unei persoane mai în vârstă, cu multă experienţă de viaţă, bun cunoscător al unui domeniu în care abia faceți primii paşi, şi care se arată dispus să vă ofere răspunsuri la marile întrebări existenţiale.

Taur

Ceea ce faceţi nu e înţeles sau poate nici apreciat de toată lumea, dar, la urma urmei, nu trebuie să faceți totul după un şablon ca să fiți acceptat. Fiți original, dacă asta simţiți, străin dacă nu vă adaptați, pentru că atunci când e vorba de produsul imaginaţiei nu există un limbaj stas care se poate aplica la toată lumea. Aveți tot dreptul să vă manifestați artistic aşa cum vă dictează propria fantezie.

Gemeni

Intrați în contact cu o persoană arogantă, care nu-şi mai încape în piele de atâta importanță de sine și trebuie să-i tolerați capriciile. O faceți cu enormă îngăduinţă, deşi nu vă vine să credeți cât de calm puteți rămâne la aberaţiile sale, dar considerați că e un sacrificiu folositor pentru a vă atinge scopurile. Sunt momente în care acceptaţi şi locul doi, şi umilinţa, şi prostia umană, şi răutăţile nemeritate, pentru că ele sunt teste de încercare a răbdării şi a capacităţii de a face compromisuri.

Rac

Iubirea e cu siguranţă o vrajă şi simţiți că totul capătă altă culoare când picați în mrejele ei. Acelaşi lucru îl veți păţi pentru că apare cineva în cale care vă fură de tot mintea, inima, sufletul, astfel încât plutiți deja prin alte lumi. E frumos, dar vă dați totodată seama că iubirea vă face să vă pierdeți uzul raţiunii, pierdeți controlul, nu mai sunteți ferm în decizii, ca atare nu mai sunteți atât de sigur că vă place această stare.

Leu

Nu aveți timp, de parcă ați intrat în panică împins de la spate de nişte termene-limită cărora nu mai ştiți cum să le faceți faţă. Dacă ați mai scoate de pe agenda de lucru unele lucruri de care nu e obligatoriu să vă ocupați chiar azi, ați descoperi că faceți rost dintr-o dată de câteva ore numai bune pentru a fi folosite în direcţia care vă apasă. Începeți să mai lăsați şi pe altădată pentru că nu le puteți duce pe toate pe umeri.

Fecioară

Iubirea are nevoie uneori şi de mici linguşeli amăgitoare, pentru că şi ele fac parte din recuzita seducţiei, totul e să nu devină o practică obişnuită. Cel drag îşi doreşte să mai audă uneori şi poveşti frumoase, idilice, planuri imposibile de viitor, promisiuni pompoase, chiar dacă sunt simple iluzii, dar aşa e iubirea: ca din basme! Chiar dacă cel drag nu crede în ele, i le puteți şopti cu un ton senzual şi tandru pentru a-i răsfăţa astfel urechile şi inima.

Balanţă

Primiți un surplus de energie de la o persoană care emană optimism. Degajă atâta energie pozitivă, încât nu-i puteți rezista şi începeți să gândiți la fel de optimist rezultatele spre care vă îndreptaţi. El investeşte mult şi în dumneavoastră, pentru că vede că aveți unele reţineri şi, ca să vă convingă să-l urmați, mai întâi vă alimentează visele, speranţele, orgoliile, tot ce aveți nevoie ca să participați alături de el la succesul final. Deşi poate nu sunteți la fel de entuziast, reuşiți totuşi să vă molipsiți şi să vă alăturați.

Scorpion

Puteți să vă jucați un pic de-a lista de dorinţe, pentru că numai aşa aveți curajul să treceți pe această listă idei cât mai multe, cât mai mărunte, cât mai variate. Din joacă vă dați seama cât de multe lucruri v-ați dori de la viaţă, deci ajunge să le aruncați una câte una în univers, pentru a se materializa. Fiți sigur că cineva, acolo sus, vă ascultă, deci cereți cu încredere, cu bucurie, cu optimism, ca un copil aflat în faţa unei vitrine cu jucării care vrea şi una,

Săgetător

Analizați-vă un pic gândurile şi raţionamentele şi o să descoperiți cât de mult le-ați împovărat cu griji şi pesimism. Le vedeți pe toate într-o tentă negativistă, de parcă nu mai sperați la nimic bun de la ceea ce faceți, dar cu siguranţă e o atitudine greşită. Mult mai uşor s-ar aranja toate dacă l-ați lua pe „da“ şi pe „pot“ în braţe, pentru că acum vă lăsați influenţat de aspecte care nici măcar nu există, dar care vă îngrijorează fără motiv. Alungați aceste temeri inutile care nu merită deloc atenţie şi reveniți cu picioarele pe pământ.

Capricorn

E timpul să spuneți foarte clar ce ați hotărât într-o situaţie dezechilibrată, pentru că nu mai puteți continua la fel. Vi se cere o intervenţie salvatoare şi rapidă, așa că nu mai e vreme de gândire. Căutați ce vă doriți cel mai mult şi treceți la fapte. Numai de deciziile de acum depinde echilibrarea cu succes a acestei probleme, de parcă leacul ar depinde de un „da“ sau un „nu“ pe care chiar îl puteți afirma sus şi tare.

Vărsător

Stresul vă face să vedeți în jur numai pericole şi piedici şi simţiți că bateți pasul pe loc. Nu întâlniți oameni care vă pot ajuta cu adevărat în ceea ce aveți de făcut, pentru că aveți ghinionul de a atrage oameni pesimişti, exagerat de critici, care comentează maliţios fiecare pas, care îți pun beţe în roate şi, în asemenea cadru tensionat, e şi normal să vă copleşească gândurile negative. Luptați împotriva celor care vi se opun cu atâta vehemenţă, pentru că efectele lor pot fi contracarate printr-o atitudine puternică.

Peşti

Cu unii oameni nu vă puteți purta brutal, ci trebuie să-i menajați ca şi cum ar fi nişte flori. E vorba de cei dragi, de copii, de femei sensibile, ca atare lăsați atitudinea agresivă care vă încearcă şi fiți delicat. Chiar dacă nu puteți fi tot timpul aşa, e un compromis care vi se cere acum pentru a fi pe placul celor mai fragili din fire. Opriți-vă cuvintele impulsive, controlați-vă nervii şi fiți blând şi bun.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

27 septembrie 2016

Horoscop

Berbec Sunt momente bune să vă ocupați de persoana iubită şi de copii. Sunt posibile neînţelegeri, dar cu prudenţă şi deschidere către problemele celorlalţi vă veți descurca foarte bine. Ar fi bine să vă puneți în valoare talentele creative şi
26 septembrie 2016

Horoscop

Berbec Veți fi nevoit să faceți unele călătorii scurte în interes de serviciu şi veți avea posibilitatea să obţineți unele beneficii financiare. După-amiază, persoanele din jur vă vor solicita ajutorul, aşa că nu fiți surprins când vi se va ...
24 septembrie 2016

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec Luptați pentru propriile idei, pentru că sunt bune şi merită scoase mai mult în evidenţă, chiar dacă mulţi nu sunt, momentan, de acord cu ele. Continuați să fiți la fel de expresiv şi de pasionat atunci când vă expuneți

Sumarul ediției de sâmbătă, 13 august 2016

Actualitate

» Atac armat într-un tren din Elveţia
» Joseph Biden va vizita Turcia
» Inundaţii în Myanmar
» Regina Ana a fost înmormântată în noua catedrală de la Curtea de Argeș
» ​Procuratura din Istanbul cere arestarea lui Gullen pentru tentativa de lovitură de stat
» Ministrul suedez al Educaţiei a demisionat după ce a fost prin băut la volan
» Papa s-a întâlnit cu mai multe foste prostituate
» Tezaurul Muzeului de Istorie nu este asigurat
» CFR Calatori suplimenteaza numarul de trenuri si capacitatea de transport de Sfanta Maria
» Ostatisci eliberaţi
» IGPR: 77 de infracțiuni economice depistate și 11 persoane reținute
» Canada: marijuana poate fi cultivată legal acasă, în scop medicinal
» Stare de urgenţă în Puerto Rico din cauza virusului Zika
» Accident mortal la Malu Mare
» Anca Dragu, ministrul finanţelor: Cea mai mare creştere a PIB din UE, cea din România, este sustenabilă
» Propunere de clasare pentru incendiul din Târgul Municipal
» Trei bărbați care apar în reportajul Sky News, reținuți de DIICOT
» Un nou scandal marca Sky News
» Stuart Ramsay: „Nici o minciună, nici o înscenare“
» Ministrul justiţiei: „Statul să acţioneze dacă materialul Sky News nu este real“
» Alro va furniza aluminiu producătorului de aeronave Airbus

Dolj

» Doi craioveni, arestați preventiv pentru furturi din autoturisme
» Întreruperi energie electrică de luni
» Doi şoferi morţi în urma unui accident produs în comuna Malu Mare
» Mirajul ecranului în Craiova de altădată
» Cine rupe copacii tineri de pe străzile Băniei?
» Cartea de weekend: În altă viață, de Marc Levy – Editura Trei

Sport

» JO 2016 – Canotaj: Medalie de bronz pentru echipajul feminin de 8+1 al României
» Fotbal / Sebastian Colţescu i-a şcolit pe „fluieraşii” din Dolj
» Fotbal / CSO Filiaşi a făcut instrucţie cu Jiul Petroşani
» Fotbal / Trupa lui Papură, învinsă de o echipă de Liga a IV-a (galerie foto)
» JO 2016 – Atletism: Craioveanca Florina Pierdevară a ratat calificarea în semifinalele probei de 1.500 m
» JO Rio – Haltere: Gabriel Sîncrăian, medaliat cu bronz la categoria 85 kg
» JO Rio – Tenis: Mergea și Tecău, medaliați cu argint la dublu masculin
» Vis împlinit pentru antrenorul Podeanu şi spadasinele de aur

Magazin

» O genă are capacitatea de a încetini și inversa procesul de îmbătrânire
» Bancul zilei
» Ia te uită! – Codul lui Da Vinci
» Horoscopul săptămânii viitoare

Top