10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Capitolul financiar vă dă bătăi de cap, deoarece pot apărea cheltuieli deosebite prin intermediul altora. Însă este vorba despre plata unor daune făcute de alţii, de achitarea unor restanțe la facturi, taxe, impozite sau sunteți nevoit să vă reevaluați relaţiile cu diverse instituţii financiare. Răbdare, prudenţă şi atenţie sporită la tot ce ţine de bani şi de bunuri comune.

Taur
Relaţiile parteneriale şi proiectele alcătuiesc subiectul principal al zilei. Contradicţiile dintre ce vă doriți şi ce vă oferă ceilalţi sunt destul de mari. Atenţie la ce spuneți, deoarece se pot strica relaţii bune sau se pot destrăma parteneriate profitabile. Ascultați şi părerea celorlalţi. Partenerul de viaţă vă poate face reproşuri legate de slaba implicare în cuplu.

Gemeni
Se întrezăreşte multă forfotă la serviciu, dar şi acasă. Relaţiile colegiale sunt umbrite şi bine ar fi să aveți în vedere că nu vă puteți baza pe nimeni. Dozați-vă eforturile şi selectați priorităţile de lucrat. Organismul vă poate da semnale de oboseală, dar şi unele afecţiuni vechi se pot evidenţia.

Rac
Veselia şi dorinţa de iubire sunt principalele aspecte care vă interesează astăzi. Relaţia cu persoana iubită fluctuează, însă sunt momente pasagere. Se poate isca un mic conflict între generaţii, dar ambele părţi pot învăţa ceva din asta. Sănătatea este slăbită, deci fiți mai atent la semnalele organismului. Spre seară, organizați pentru cei dragi o mică petrecere.

Leu
Segmentul domestic are nevoie de atenţia şi de sprijinul dumneavoastră. Sunt momente bune pentru a sta mai mult cu membrii familiei, a lua legătura cu rudele şi pentru a rezolva chestiuni patrimoniale sau a plănui treburi gospodăreşti de anvergură.

Fecioară
Ziua vă predispune la călătorii pe distanţe scurte. Sunteți nevoit să faceți mai multe comisioane, însă vă veți descurca fără probleme. O discuţie cu cineva apropiat vă poate pune pe gânduri. Atenţie la relaţiile cu prietenii şi protectorii, deoarece susţinerea pe care v-o oferă aceştia lasă mult de dorit.

Balanţă
O zi în care se evidenţiază cheltuielile necesare traiului cotidian. Nemulţumirile legate de bugetul de venituri şi cheltuieli sunt la ordinea zilei, însă astrele au grijă să vă ofere doar ce aveți nevoie în aceste zile. Energia vitală este la cote reduse, aşa încât dozați-vă eforturile şi evitați stresul.

Scorpion
Stările de spirit sunt controversate, astfel că este dificil să relaţionați cu ceilalţi sau să vă implicați în activităţi solicitante. Este bine să vă interiorizați şi să vă gândiți pe îndelete în ce segment de viaţă aveți nevoie de îmbunătăţiri şi schimbări radicale. Evitați discuţiile contradictorii şi hazardul.

Săgetător
Senzaţia că ceva se petrece dincolo de perdeaua cotidiană este accentuată şi pe undeva este fondată. Sufletul este răscolit de amintiri, stări, trăiri şi senzaţii deosebite. Rolul lor este acela de a dizolva tipare mentale şi comportamentale învechite şi de a vă orienta spre evoluţie şi progres. Odihniți-vă, evitați spaţiile aglomerate, discuţiile lungi şi stați în natură.

Capricorn
Prietenii vă sunt alături, însă fiecare are interesul lui. Este posibil să aflați veşti neplăcute legate de cineva drag, însă nu luați de bun chiar tot ce auziți. Dialogurile cu ceilalţi sunt dinamice, iar factorul neprevăzut vă poate bulversa. La serviciu aveți mult de lucru, indicat fiind să vă ocupați doar de activităţile care nu cer prea mult efort fizic şi intelectual.

Vărsător
Se recomandă prudenţă în relaţiile cu şefii şi cu autorităţile. Sunt posibile răsturnări de situaţie greu de estimat. Există chestiuni profesionale în care nu ați decis corect la un moment dat, astfel încât acum sunteți nevoit să remediați lucrurile. Atitudinea deschisă şi onestă vă ajută să depăşiți neplăcerile. Spre seară o discuţie cu membrii familiei vă prinde bine.

Peşti
O zi potrivită pentru a vă bucura sufletul cu activităţi culturale. Programați-vă vizite la muzee, galerii de artă sau vizionări de filme şi piese de teatru. Pe de altă parte, vă puteți ocupa de aspecte legate de studii pe termen lung sau în străinătate. Alegeți să urmați o formă de şcolarizare necesară în domeniul profesional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS