11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
E o plăcere să descoperi în jur oameni care privesc spre viitor cu acelaşi optimism, încât, dacă aţi forma cu toţii un grup cu un interes comun, aţi ajunge mult mai repede la capătul acestui drum. Vă susţineţi unii pe alţii cu entuziasm și vâsliţi cu toţii în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, iar lucrurile evoluează promiţător.

Taur
Prea luați la bani mărunţi şi disecați firul în patru fără rost, prea stați şi analizați fiecare chichiţă când lucrurile ar putea reveni mult mai uşor la normal. Fiți mai relaxat, chiar şi cu un dram de superficialitate, pentru că a le lua pe toate atât de în serios nu vă este benefic.

Gemeni
Cine vă stă azi în preajmă are numai de câştigat, pentru că tot ceea ce spuneți e de valoare şi le va fi de folos la un moment dat. Dacă nu aveți deja o carieră în domeniul educaţiei, căutați cea mai accesibilă formă să dați din cunoştinţele dobândite şi altora. Aveți toate motivele să fiți mândru de nivelul intelectual la care ați ajuns.

Rac
Folosiți-vă de atuurile din domeniul comunicării şi puneţi-vă în valoare inteligenţa, pentru că de acolo vin azi cele mai bune soluţii de care au şi alţii nevoie. Propunerile pe care le expuneți sunt îmbrăţişate cu încredere de cei care vă sunt alături, pentru că ei nu găsesc, momentan, alte soluţii. Exprimaţi-vă punctul de vedere cu vehemenţă şi încredere!

Leu
Găsiți la momentul potrivit echipa potrivită pentru ţelurile cele mai importante, ca atare nu insistați să vă descurcați singur. Ajunge doar să spuneți şi altora ce anume vreți să obţineți și descoperiți în jur şi alţi oameni care urmăresc acelaşi lucru. Uniți-vă forţele în acelaşi sens, iar rezultatele apar mult mai repede decât sperați.

Fecioară
A venit un moment pe care îl aşteptați cu înfrigurare pentru că urmează să luați o decizie majoră, ceva ce poate schimba în totalitate un sens de mers de acum înainte. Sunteți pregătit sufleteşte pentru marea modificare de direcţie, convins că trebuia să ajungeți odată şi-odată aici.

Balanţă
Iubirea e sursa celor mai frumoase şi mai intense emoţii de care aveți parte acum, de aceea dăruiți cu la fel de multă pasiune înapoi celui drag! Vă simţiți perfect împreună, de parcă fiecare îşi extrage energia şi fericirea din compania celuilalt. Sunteți în stare să spuneți că iubirea e la cote maxime acum şi o oferiți pe tavă partenerului.

Scorpion
Dăruiți oricui are nevoie de ceva de la dumneavoastră, pentru că sunteți într-o pasă generoasă: bani sub formă de împrumut, ajutor sub forma implicării efective în problemele altuia, înțelegere sub forma unei urechi bune de ascultat. Mai rar asemenea atitudine altruistă și darnică, încât mulți ar putea chiar să profite de bunătatea dumneavoastră.

Săgetător
Nu sunteți în cele mai bune toane şi mergeți mai departe într-o acţiune care, deocamdată, nu arată că ar duce într-o direcţie prea bună. Totuşi continuați, pentru că sunteți convins că aceasta e doar o vale înainte de a începe să urcați dealul. Sunt normale suişurile şi coborâşurile în orice plan, dar norocul e că aveți o atitudine de viaţă optimistă şi găsiți imediat ceva de care să vă agăţați.

Capricorn
Intrați azi în casa unei persoane pe care o priviți cu maxim respect şi admiraţie. E un fel de mentor, un maestru în adevăratul sens al cuvântului şi sunteți onorat că puteți sta în preajma sa. Prezenţa lui are un rol benefic, vă încurajează, vă stimulează să ţintiți mai sus. Are vârsta, poziția și experiența potrivite pentru a putea da sfaturi!

Vărsător
Priviți cu o claritate de invidiat situaţia în care sunteți implicat, mai că nu vă vine a crede cât de limpede vedeți lucrurile. Se pare că ați înţeles perfect pe ce nivel vă aflați, nici un dubiu nu vă dă târcoale, şi, când vorbiți despre această problemă, dați dovadă de maturitate şi inteligenţă.

Peşti
Încercați să mai micşorați un pic ritmul în care înaintați spre un scop măreţ, pentru că viteza aceasta vă face să pierdeți din vedere aspectele frumoase ale evoluţiei. Nu vă cere nimeni să ajungeți rapid la ţinta propusă, pentru că uneori călătoria spre destinaţia finală e cea frumoasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS