22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Fiți un pic mai atent la ceea ce vă transmite organismul, pentru că ați putea fi tentat să-i oferiți mai mult decât are nevoie. Puţin răsfăţ nu strică nimănui, dar totuşi alunecați încet spre unele excese care pot lăsa urme. Aveți tendinţa de a mânca mai mult, sunteți atras de activităţi care nu vă fac bine și vă lăsați dominat de plăceri nesănătoase.

Taur
Anturajul nefast în care vă aflați este cel mai rău lucru care vi se poate întâmpla, ca atare, dacă vreți o zi de succes, alegeţi-vă cu mai multă grijă companionii. Atrageți oamenii care se plâng întruna de orice, care nu sunt de acord cu nimic, care nu ştiu altceva decât să critice şi să strice şi cheful altora.

Gemeni
Lăsați destinul să vă ducă unde vrea el, fără să ţineți volanul strâns în mâini, pentru că nu aveți de unde să le ştiți pe toate. Veți vedea că tot ce se petrece acum e spre binele dumneavoastră, deci nu are rost nici să vă temeți, nici să vă opuneți. Sunteți în siguranţă şi veți primi, la final, exact ce vi se potriveşte.

Rac
Experienţa acumulată poate fi pusă şi în slujba altora, ca atare dedicați-vă celor care au nevoie de ceea ce ştiți să faceți. Nu vă deranjează deloc să lucrați pentru alţii, pentru că ştiți că aveți rolul să-i ghidați pe cei care încă îşi caută calea. Știți ce faceți şi le puteți arăta şi lor ce trebuie să facă, dar nu vă rezumați doar la informaţii, ci puneți umărul pentru a le arăta practic ce e de făcut.

Leu
E greu să ţineți în frâu energia debordantă azi, pentru că veți avea multe de spus într-o situaţie în care alţii nu prea au curaj să intervină. Să o faceți, să n-o faceți, aceasta-i marea dilemă, pentru că vă e frică să nu greşiți cumva cu atitudinea agresivă. Depăşiți-vă toate temerile şi complexele şi faceți un pas în faţă.

Fecioară
Aveți nevoie de ajutor pentru a depăşi un moment de slăbiciune fizică. Ascultați sfaturile experimentate ale unei persoane care a trecut deja prin momente similare şi a depăşit cu bine impasul. Nu pierdeți vremea cu propriile experimente când puteți aplica mult mai repede ponturile celui care se oferă acum să vă îndrume.

Balanţă
E greu de spus: fiți maleabil, fiți flexibil, fiți înţelegător, când spuneți nu la orice alternativă, dar vă veți convinge singur la un moment dat că nu merită să vă fixați pe o unică idee. Există altele mai bune, şi a accepta şi alte puncte de vedere e un semn de înţelepciune şi de maturitate. Nu stați captiv într-o zonă limitată, eliberați-vă mintea!

Scorpion
Nu mai încercați să controlați mersul evenimentelor, aveți încredere totală că sensul în care sunteți dus e cel mai bun. Detaşați-vă de tot ce vă ţine legat de trecut, de amintiri şi temeri, pentru că acum vi se deschid în faţă orizonturi foarte promiţătoare, dar care nu-şi vor arăta efectele benefice decât dacă vă aruncați cu încredere în această aventură.

Săgetător
Timpul se dilată şi vă ajung perfect orele pe care le aveți la dispoziţie. Și, dacă aveți timp berechet, reuşiți să vă organizați în aşa fel încât să fiți eficient şi să nu risipiți orele degeaba. Parcă nu vă vine a crede ce bine se sincronizează toate, parcă fac parte dintr-un plan foarte bine programat pe zile, ore şi minute.

Capricorn
Aveți grijă la ce spuneți despre ceilalţi pentru că sunteți cam critic şi aveți tendinţa ca, de la o banală etichetă aruncată asupra cuiva, să ajungeți la o adevărată judecată. Nu mai vorbiți cu ton critic, nici dacă se fac vinovaţi de cine ştie ce greşeală, pentru că aveți limba cam ascuţită şi puteți emite şi opinii mult prea dure la adresa lor.

Vărsător
Aveți un mesaj de transmis celor din jur, dar trebuie să fiți atent la ce spuneți, cum spuneți, pentru că sunt mulți ochi critici îndreptați spre dumneavoastră și ați putea fi imediat taxat pentru cine știe ce neregulă. Lăsați o impresie foarte bună datorită acestei concentrări la cele mai mici detalii, ce vor transforma discursul dumneavoastră într-o declarație de intenție.

Peşti
Comuni-cați mult mai uşor cu lumea din jur, pentru că sufletul e foarte receptiv la tot ce se întâmplă. Rareori reuşiți să vă deschideți inima ca acum, tocmai de aceea lumea vă priveşte diferit, descoperind un om cald şi înţelegător, un bun ascultător la nevoie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS