Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec

Începeţi săptămâna cu chef de viaţă, dornic de a rezolva treburile restante și de a fi în mijlocul celorlalţi. Relaţiile primesc raze astrale minunate, astfel că teatrul va fi la el acasă. Sunt posibile cadouri sau recompense băneşti. Oricum, chestiunile financiare vor fi la ordinea zilei. Fiţi prudent la cheltuieli! Finalul săptămânii vă aduce întâlniri, dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și excursii sau mici călătorii pentru a rezolva diverse.

Taur

Stările sufleteşti tensionate persistă în primele zile ale săptămânii. Sunt fondate, dar totul se poate depăşi cu răbdare şi discernământ. Fiind foarte sensibil la mediul înconjurător, binevenite ar fi plimbările în aer liber sau meditaţia în locuri sfinte. Vă veţi simți mai bine, revenind la starea caracteristică de pace şi linişte. În următoarele zile, chestiunile financiare predomină.

Gemeni

Prietenii şi prietenia capătă noi valenţe pentru dumneavoastră, începând cu această săptămână. Ar fi bine, totuși, să vă desprindeţi de persoanele care vă necăjesc prea mult. Se pot ivi situaţii dinamice la locul de muncă. Şi sănătatea este vizată în aceste zile, dar sunt momente trecătoare. Spre sfârşitul săptămânii vă veţi simți mai bine, veţi dori compania celorlalți, dar și activități antrenante. Odihniţi-vă și evitaţi stresul și spațiile aglomerate!

Rac

În primul rând, cariera şi imaginea în societate sunt temele principale din primele zile ale săptămânii. Este bine să observaţi punctele tari și pe cele slabe ale acestor sectoare de viață și să trasaţi un plan de îmbunătățire. Sunteţi propriul artizan al vieții, astfel că acum este momentul să preluaţi frâiele a tot ce doriţi să schimbaţi.

Leu

Recomandabil este să vă faceţi planuri pentru călătorii și excursii la începutul săptămânii. Personalitatea dumneavoastră sclipeşte, iar comunicarea primeşte raze minunate, ajutându-vă să vorbiţi cu multă artă. A viziona o piesă de teatru, un film bun sau o vizită la o galerie de artă ar fi activităţi potrivite. Sunteţi preocupat de carieră şi de imaginea publică. Câteva neplăceri, dar sunt trecătoare. Weekendul vă aduce discuţii și întâlniri interesante cu prietenii.

Fecioară

Mantia divină vă înconjoară, oferindu-vă o aură misterioasă şi fermecătoare în același timp. Capitolul financiar începe să se îmbunătăţească, atât cât să vă dea încredere în viitor. Se vor ivi binevoitori care să vă sprijine în a vă mări bugetul de venituri. Apar ceva cheltuieli, dar rezonabile. Sunteţi preocupat de filozofie, domenii spirituale sau de călătorii, studii și cercetări.

Balanţă

Relaţiile parteneriale, domeniile oculte, moştenirile, elevarea spirituală, un adevărat amalgam de stări şi evenimente caracterizează această săptămână. Dorinţa de a vă înfrumuseţa şi rafina trupul şi sufletul devine o preocupare majoră. Sunt posibile activităţi legate de chestiuni financiare, cu accent pe banii proveniţi de la alţii. Cheltuieli diverse, dar aveţi suficienți bani pentru toate. Vor exista momente în care vă veţi desprinde, aparent, de planul fizic, orientându-vă către orizonturi spirituale.

Scorpion

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și acasă, în plan personal, aveţi treburi restante ce nu trebuie neglijate. Organizaţi-vă timpul și resursele astfel încât să rezolvaţi totul cu bine. Fiţi prudent și în privința sănătății, pentru că se vor evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Intervin aspecte parteneriale.

Săgetător

Se pare că orice altceva apare în jurul dumneavoastră, gândurile vă vor fi îndreptate către aventuri, distracţii şi iubiri în primele zile ale săptămânii. Tipic naturii schimbătoare, vă plictisiţi repede de tot şi treceţi la un alt subiect. Noroc că astrele veghează atent asupra dumneavoastră şi vă mai temperează elanul, chiar dacă nu vă prea convine acest lucru. Stările sufleteşti fluctuează destul de mult, recomandabilă fiind retragerea din cotidian.

Capricorn

La începutul săptămânii sunteţi preocupat cu treburile casnice. De asemenea, este rost și de dialoguri cu membrii familiei și cu rudele. Aveţi chef de distracţii, aventuri sau, curios pentru natura dumneavoastră, vă gândiţi la persoana iubită și la copii. Sfârșitul săptămânii aduce provocări la locul de muncă. Este posibil să lucraţi mult, chiar să participaţi la reuniuni profesionale.

Vărsător

Întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente în primele zile ale săptămânii. Ar fi bine să vă desprindeţi de unii care doar profită de pe urma dumneavoastră. Se pot lămuri aspecte patrimoniale, care implică cheltuieli comune. Sfârșitul săptămânii este favorabil distracțiilor, aventurilor împreună cu persoana iubită și copiii. Chiar și un hobby este binevenit.

Peşti

Săptămâna debutează cu preocupări legate de bani. Capitolul financiar începe să primească raze astrale minunate, dar discrete. O mână nevăzută vă ajută, liniştindu-vă sufletul şi ameliorându-vă puţin situaţia financiară. Sunt posibile moşteniri sau veşti legate de acestea. Ar fi nevoie să faceţi drumuri scurte sau să vă întâlniţi cu persoanele din anturajul apropiat.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

1 octombrie 2016

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec Nu le ştiți chiar pe toate, ca atare n-o faceți pe grozavul într-o situaţie în care ați avea mai mult de câştigat dacă spuneți sincer: nu ştiu! Întrebați, aveți alături oameni mult mai experimentaţi, care o să ştie să
26 septembrie 2016

Horoscop

Berbec Veți fi nevoit să faceți unele călătorii scurte în interes de serviciu şi veți avea posibilitatea să obţineți unele beneficii financiare. După-amiază, persoanele din jur vă vor solicita ajutorul, aşa că nu fiți surprins când vi se va ...
24 septembrie 2016

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec Luptați pentru propriile idei, pentru că sunt bune şi merită scoase mai mult în evidenţă, chiar dacă mulţi nu sunt, momentan, de acord cu ele. Continuați să fiți la fel de expresiv şi de pasionat atunci când vă expuneți

Sumarul ediției de sâmbătă, 30 iulie 2016

Actualitate

» Tenis: Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Montreal
» Olanda: Măsuri de securitate sporite pe aeroportul Amsterdam-Schiphol
» Aglomeraţie pe DN39, în zona Agigea – Eforie
» Slujbă de pomenire la Clubul Colectiv, la 9 luni de la tragedie
» Trafic intens pe DN 1, pe sensul de mers spre munte
» Erdogan va renunţa la acţiunile împotriva persoanelor acuzate că l-au insultat
» Belgia: Doi suspecţi de terorism, reţinuţi
» Eroare de etichetare a testelor de sânge în cazul transfuziei greşite de la Spitalul CF2
» Turcia: 35 de militanţi ai PKK, ucişi de forţele turce după ce au încercat să ia cu asalt o bază militară
» Temperaturile maxime vor depăşi pragul caniculei, în acest weekend
» Bogdan Olteanu la ieșirea din arest: “Este un moment greu…”
» Peste 20.000 de euro s-au strâns pentru Cuminţenia Pământului, în urma donaţiilor prin SMS
» Nicușor Constantinescu a fost condamnat la 15 ani închisoare
» 40 de studenți, acuzați că au dat mită
» Eveniment cultural unicat la Palatul Marincu din Calafat: Expoziţie cu peste 500 de lucrări Silviu Bârsanu
» Bani mai mulţi la sănătate, educaţie, muncă, la prima rectificare bugetară
» „Salonul de vară“, la Tradem
» „Împărţind aceleaşi puncte imaginare“, la Galeria ARTA
» Prietenia, celebrată prin intermediul fotografiilor

Dolj

» Craiova: Restricții rutiere pe 1 august
» Mihai Rotaru, judecat pentru „tunul“ de la ANRP
» Tot mai mulți doljeni sunt afectați de alergii
» Mega Demo Canină, la Electroputere Parc Mall Craiova
» Doar 1.070 de candidați pentru a doua sesiune a bacalaureatului
» Întreruperi energie electrică de luni
» 241 de profesori din Dolj, așteptați la examenul de definitivat
» Elevii doljeni vor primi tichetele de 200 de euro pentru calculatoare

Gorj

» Un gorjean din Motru, mai bogat cu patru milioane de euro
» Salvat din munţi după ce a fost muşcat de o viperă
» Cristian Coman, ucis în atentatul de la Nisa, înmormântat sâmbătă la Rovinari
» Se opreşte apa
» Şeful DSP a leşinat la Ziua imnului

Sport

» Fotbal / CS Universitatea II Craiova, victorioasă în primul amical sub comanda lui Papură
» Handbal (f): SCM Craiova – Măgura Cisnădie, scor 30-26, într-un meci amical
» Mulțescu: Vrem să fim mai buni

Magazin

» Ia te uită! – Prinţul Persiei: Nisipurile timpului
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Bancul zilei
» Maestrul Iluminismului perfect a stat ascuns 1.000 de ani într-un cufăr antic

Top