Horoscop

Berbec

Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă. La serviciu aţi putea primi noi sarcini, care se vor dovedi dificile, dar pe care le veţi rezolva din mers. Oricum, relaţia cu colegii va fi mulţumitoare, aşa că veţi putea miza pe sprijinul acestora. Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, pentru că vă lipseşte simţul practic.

Taur

Este posibil ca la serviciu să aveţi parte de multă alergătură pentru a rezolva chestiuni urgente apărute pe ordinea de zi. Persoanele mai tinere din familie vor avea nevoie de mai multă îndrumare din partea dumneavoastră, mai ales pe la jumătatea intervalului. Cu banii vă va fi destul de bine, căci veţi reuşi să obţineţi unele câştiguri din colaborări sau din activităţi extraprofesionale.

Gemeni

La serviciu, lucrurile se vor rezolva cu greutate şi nu vă va fi uşor să vă descurcaţi. Dacă veţi reuşi să daţi dovadă de ceva răbdare, ar fi mai uşor pentru toată lumea. Nu vor lipsi, însă, ocaziile de distracţii, aşa că starea psihică se va îmbunătăţi. Situaţia sentimentală este în ansamblu bună. Timpul liber îl veţi petrece în compania fiinţei iubite şi veţi avea ocazia să mai uitaţi de nemulţumirile din ultimul timp.

Rac

Nu este un moment favorabil pentru a face o investiţie de mai mari dimensiuni sau de a face cheltuieli nejustificate. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată şi nu este cazul să încercaţi să-i convingeţi să vă accepte iniţiativele. La serviciu veţi munci destul de mult şi din acest motiv nu veţi putea să vă petreceţi timpul liber aşa cum v-aţi propus. Primiţi o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie şi începeţi să vă faceţi planuri.

Leu

Relaţia cu rudele mai îndepărtate revine în actualitate. Este posibil să fiţi obligat să interveniţi într-o discuţie aprinsă; o atitudine mai obiectivă va fi absolut obligatorie, căci altfel riscaţi să nedreptătiţi pe cineva. În cazul în care doriţi să începeţi o lucrare de mai mare anvergură în apartament, nu vă aşteptaţi ca lucrurile să se finalizeze cu rapiditate.

Fecioară

Aveţi tendinţa de a fi cam impulsiv, ceea ce vă poate crea neplăceri majore. Nu veţi reuşi să comunicaţi prea bine cu cei din jur şi de aceea ar fi indicat să nu încercaţi nici un fel de colaborări. Partenerul de viaţă s-ar putea confrunta cu unele probleme şi va avea nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Balanţă

Deşi interesul pentru relaţia cu persoana iubită este la fel de mare ca până acum, veţi acorda ceva mai puţin timp întâlnirilor cu aceasta. Din fericire, veţi putea miza pe sprijinul şi înţelegerea ei. Ar fi de dorit să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. Veţi primi propuneri interesante pentru activităţi sociale, ceea ce v-ar putea da ocazia să cunoașteţi oameni interesanţi.

Scorpion

Capacitatea de a vă canaliza energia în scopuri practice este destul de scăzută. Colaborările vă vor ridica probleme neaşteptate. În carieră vă veţi confrunta cu situaţii dificile, pe care le veţi rezolva cu greu. Va trebui să daţi dovadă de tact şi de răbdare, altfel nu vă va fi uşor să vă descurcaţi. Tendinţa către critică poate dăuna şi relaţiilor din familie.

Săgetător

Nu este cazul să daţi curs impulsivităţii deoarece aţi putea avea neplăceri serioase, mai ales cu superiorii ierarhici. Partenerul de viaţă ar putea avea unele câştiguri financiare care vor asigura îmbunătăţirea bugetului comun. În plan profesional vor fi multe de făcut, dar veţi reuşi să faceţi faţă tuturor cerinţelor, iar eforturile dumneavoastră nu vor rămâne neobservate de superiorii ierarhici.

Capricorn

Este posibil să primiţi o ofertă excelentă de colaborare, din punct de vedere financiar. Pe de altă parte, n-ar fi exclus ca la serviciu să aveţi o realizare la care aproape nici nu mai speraţi. O persoană importantă ar putea fi convinsă să vă susţină iniţiativele. Aţi putea călători în compania partenerului de viaţă sau de afaceri, dar fiţi atent la acte. Primiţi o mână de ajutor de unde nici nu vă aşteptaţi.

Vărsător

Situaţia financiară este destul de complicată. Cheltuielile nu vor fi mari, dar banii care vi se datorează vă vor parveni cu întârziere. Investiţiile pe care le veţi face în această perioadă nu își vor arăta roadele prea curând. Mintea vă este plină de idei, dar acestea sunt cam împrăştiate şi nu ar fi cazul să le puneţi în practică decât după ce vă veţi sfătui cu cineva de încredere. Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru.

Peşti

Dimineaţa sunteţi puţin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceţi înţeles prea uşor. Vă sfătuim să vă ordonaţi ideile. Dacă doriţi să cumpăraţi ceva de valoare, nu încercaţi să-i faceţi partenerului de viaţă o surpriză! Sfătuiţi-vă înainte de a da banii! Nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să provocaţi discuţii aprinse.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 22 iulie 2016

Actualitate

» Oficial CE: UE nu va negocia nici măcar informal cu Marea Britanie
» Pregătiri pentru noul an şcolar
» Premierul Cioloș îndeamnă românii să doneze bani prin SMS pentru achiziția “Cumințeniei Pământului”
» Concurenţă la educatori, posturi fără candidaţi la muzică
» În război cu Termoficarea
» Din nou cozi la paşapoarte
» Aproximativ 3.000 de imigranţi s-au înecat în Mediterană în 2016
» Duminică are loc a doua extragere pentru selecția celor 100 de câștigători la Loteria bonurilor fiscale emise în luna mai
» Gregorian Bivolaru a fost adus în România
» Sorin Ovidiu Vîntu a fost ridicat de polițiști și va fi dus la Penitenciarul Rahova
» Recomandări ale poliţiei pentru şoferii care pleacă în vacanţă în acest weekend
» Vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor ţării, în acest sfârşit de săptămână
» România trimisă în fața Curții de Justiție a UE pentru netranspunerea normelor privind instituirea spaţiului feroviar unic
» Adrian Ciocîrlan și Romeo Bizadea – noi adjuncți la SRI
» Craiova: Polițiștii rutieri în acțiune
» Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul suspiciunilor de trafic de copii în orfelinate
» Crinuța Dumitrean și Horia Simu, trimiși în judecată în dosarul ANRP 5
» Petromservice: Sorin Ovidiu Vîntu, condamnat definitiv la 6 ani și 2 luni închisoare
» Ministerul Agriculturii pregătește un ajutor financiar pentru apicultori
» Cursele aeriene care fac legătura între Rusia şi Turcia au fost reluate
» Alocuțiunea Președintelui României susținută în cadrul dezbaterii “Dialog asupra Politicilor de Sănătate și Mediu în România”
» Polițiștii craioveni în mijlocul cetățenilor
» Oameni de știință din Brazilia au găsit urme ale virusului Zika la țânțari comuni
» Recuzată de patru ori de DNA, Viorica Costiniu va judeca procesul lui Adrian Duicu
» Cinci suspecți puși sub acuzare și arestați după atentatul de la Nisa
» Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară
» DNA: Nicolae Păun și complicii săi au creat un sistem de fraudare în scopul propriei îmbogățiri
» Copii români victime ale traficului cu ființe umane: Părinții își dau copiii cămătarilor dacă nu pot să-și plătească datoriile
» Legea care permite renovarea clădirilor istorice aflate în proprietate privată a fost promulgată

Publireportaj

» Efecte 3D spectaculoase în noul film “Ghostbusters” la Inspire Cinema Craiova

Local

» Opt sportivi de la Craiova Cycling Team participă la Cupa Max din Lugoj
» Totu-i vechi la Baia Nouă

Dolj

» Dolj: Tir răsturnat la Secui
» Dolj: La volan cu permisul “măsluit”
» Craiova: Minore cercetate penal pentru tâlhărie
» Urmărit internaţional pentru proxenetism, depistat de către polițiștii doljeni
» Primăria bate câmpii despre Water Park şi „Romanescu“
» Cum se pierde o treime din căldura craiovenilor

Gorj

» Gorj: Încep Zilele oraşului Turceni
» Încep Zilele oraşului Turceni
» Gorj: Școala Internațională pentru Artă „Reflecții ale moștenirii culturale în arta lui Constantin Brâncuși”

Vâlcea

» Vâlcea: Acţiune pentru combaterea delictelor silvice
» Vâlcea: Acţiune informativ-preventivă în rândul bicicliştilor, conducătorilor de mopede şi motociclete
» Vâlcea: Acţiune informativ-preventivă în rândul bicicliştilor, conducătorilor de mopede şi motociclete
» Trei posturi vacante de execuţie la IPJ Vâlcea

Sport

» Fotbal / Pandurii Târgu Jiu – CS Universitatea Craiova, scor 2-1, în Liga I
» Fotbal / CSMS Iași a ratat calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Europa
» Lupte (f): Craioveanca Ştefania Priceputu, medaliată cu bronz la Europenele de cadeţi
» Pandurii Târgu Jiu și-a prezentat achizițiile

Magazin

» De 400 de ani creşte singur în mijlocul deşertului

Top