18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Puteţi să vă puneţi în practică planurile de ascensiune socială. De asemenea, azi sunt favorizate afacerile şi relaţiile cu colaboratorii. Vă recomandăm să profitaţi din plin de această zi, dar având grijă să nu forţaţi nota. Este de aşteptat ca relaţiile cu partenerii de afaceri să fie foarte bune, dar trebuie să aveţi puţină răbdare până vor apărea primele rezultate.

Taur
Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită şi aveţi şanse mari de reuşită în plan social şi viaţa sentimentală. Este o zi bună pentru comunicarea cu persoane importante. Puteţi lua decizii inspirate în privinţa relaţiilor parteneriale, care vă vor aduce satisfacţii. Spre seară este posibil să vă întâlniţi cu o rudă.

Gemeni
Sunteţi foarte bine dispus şi aveţi ocazia să luaţi o decizie importantă cu privire la problemele financiare ale familiei. Puteţi să abordaţi probleme serioase din domeniul afacerilor şi să terminaţi activităţi începute cu mult timp în urmă. Este o zi favorabilă comunicării cu persoanele mai în vârstă. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung.

Rac
Aveţi idei excelente şi sunteţi hotărât să le puneţi în aplicare. Este un moment favorabil pentru a demara o activitate nouă. Capacitatea de comunicare vă ajută să vă faceţi noi prieteni printre persoane importante. Puteţi să vă ocupaţi de problemele casei. Nu luaţi decizii de unul singur! Dimineaţă faceţi planuri de vacanţă împreună cu persoana iubită.

Leu
Puteţi lua decizii inspirate, care vă asigură reuşita pe plan social şi succesul în relaţiile sentimentale. Este o zi favorabilă comunicării şi călătoriilor de afaceri. Aveţi idei bune, care pot avea efecte benefice pe termen mediu şi lung. Seara s-ar putea să mergeţi într-o vizită la prieteni. Vă recomandăm să nu neglijaţi odihna.

Fecioară
Traversaţi un moment favorabil, în care aveţi posibilitatea să vă asumaţi noi responsabilităţi sau să începeţi o activitate extraprofesională. Puteţi avea succes în activităţile intelectuale şi sociale, ajutat fiind de farmecul personal şi de ingeniozitatea de care daţi dovadă.

Balanţă
Puteţi să vă faceţi planuri în legătură cu pornirea unei afaceri. Prietenii şi partenerul de viaţă vă susţin şi vă ajută cu sfaturi utile. După-amiază s-ar putea să aveţi o dispută cu un membru al familiei. Vă sfătuim să vă calmaţi, pentru că în scurt timp totul revine la normal. Cu această ocazie vă recomandăm să nu neglijaţi problemele membrilor de familie, să vă faceţi timp să-i ascultaţi!

Scorpion
Dacă vi se propune să plecaţi într-o excursie cu prietenii, aveţi grijă să nu neglijaţi problemele care trebuie rezolvate în cămin! Sunteţi inspirat şi puteţi rezolva probleme dificile. Este recomandat să ţineţi seama şi de opiniile partenerului de viaţă. După-amiază s-ar putea ca o rudă apropiată să vă ceară ajutorul într-o problemă de sănătate.

Săgetător
Dimineaţa aveţi idei originale, pe care colegii sau partenerii de afaceri le apreciază. Vă sfătuim să profitaţi de contextul astral favorabil de azi. Puteţi avea un spor deosebit şi aveţi posibilitatea să realizaţi tot ce v-aţi propus. S-ar putea să întâmpinaţi mici dificultăţi financiare, dar vă descurcaţi cu ajutorul unei rude mai în vârstă.

Capricorn
În prima parte a zilei aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu experienţă în domeniul dumneavoastră de activitate, care vă împărtăşeşte câteva dintre secretele sale. Dacă vă gândiţi să demaraţi o afacere pe cont propriu, azi contextul astral este favorabil. Nu acţionaţi în grabă! Puteţi să vă faceţi planuri în legătură cu o afacere rentabilă.

Vărsător
Aveţi idei bune, pe care ar fi bine să le puneţi în aplicare la locul de muncă şi în afaceri. Dacă nu vă ajung banii, vă puteţi împrumuta de la o rudă mai în vârstă. Ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Sunteţi în formă şi aveţi un spor deosebit, dar atenţie la riscul de extenuare! Şi mâine este o zi.

Peşti
Ar fi bine să nu vă faceţi un program strict pentru azi, fiindcă există riscul să nu îl puteţi respecta. În prima parte a zilei, cu ocazia unui drum scurt, este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă care vă oferă sfaturi utile în legătură cu o afacere. Vă sfătuim să nu vă pripiţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS