20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Câteva evenimente neprevăzute vă pot face să acumulaţi întârzieri supărătoare. Dacă v-aţi propus să încercaţi o afacere, va sfătuim să nu vă faceţi planuri prea mari, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit. Ar fi bine să lăsaţi pe mâine deciziile importante. Aveţi posibilitatea să luaţi o decizie în privinţa relaţiilor sentimentale, care vă poate schimba viaţa.

Taur
S-ar putea să începeţi o nouă activitate, de pe urma căreia veţi câştiga bine. Pentru ca succesul să fie deplin, vă recomandăm să vă temperaţi spiritul critic. Păstraţi-vă calmul în discuţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă! Spre seară, s-ar putea să aflaţi de la un prieten că o cunoştinţă a avut un accident de circulaţie.

Gemeni
Este posibil ca o rudă mai în vârstă să nu-şi respecte promisiunea de a vă împrumuta o sumă de bani. Nu este cazul să-i faceţi reproşuri. Încercaţi să fiţi mai înţelegător cu cei din jur! Astăzi puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. O rudă mai în vârstă reuşeşte să vă tempereze dorinţa de a obţine venituri riscante.

Rac
În sfârşit, şefii încep să vă aprecieze eforturile din ultima perioadă. S-ar putea ca atmosfera tensionată din jur să vă încurce planurile de afirmare în societate. Vă sfătuim să evitaţi întâlnirile cu prietenii, petrecerile şi deplasările cu maşina. Este posibil să începeţi o nouă etapă în viaţa socială şi pe plan sentimental.

Leu
Dimineaţa s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit mult pe lucruri care nu erau neapărat necesare. Încercaţi să vă stăpâniţi nervozitatea! Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi, în special, partenerului de viaţă.

Fecioară
Este posibil să fiţi implicat într-un scandal la serviciu din cauza bârfelor unei colege. Va recomandăm să vă stăpâniţi şi să fiţi prudent în afirmaţii altfel riscaţi să vă pară rău mai târziu, când neînţelegerile se vor fi lămurit. După-amiază, este posibil să primiţi într-un mod nesperat o sumă importantă.

Balanţă
Azi este recomandabil să evitaţi să conduceţi maşina, fiindcă există pericolul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. În general, aţi face bine să fiţi mai prudent decât de obicei. La locul de muncă şi în afaceri, ar fi bine să nu riscaţi nimic şi să evitaţi speculaţiile. Dimineaţa sunteţi decis să rezolvaţi o problemă de familie, pe care aţi tot amânat-o. Sunteţi nevoit să faceţi câteva drumuri şi cheltuieli destul de mari.

Scorpion
S-ar putea să fiţi tensionat şi irascibil din cauza sarcinilor de serviciu. Aveţi mult de lucru şi vă enervează că nu vă sprijină nimeni. Aveţi grijă să nu faceţi afirmaţii pe care le puteţi regreta mai târziu! După-amiază este posibil să aflaţi că un cunoscut a fost implicat într-un accident. Este o zi favorabilă activităţilor intelectuale şi aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate.

Săgetător
S-ar putea să aveţi o controversă cu şeful direct şi să reacţionaţi impulsiv. Vă sfătuim să fiţi prudent. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult şi să amânaţi activităţile foarte solicitante. Pot avea loc schimbări benefice în relaţiile dumneavoastră sentimentale. Sunteţi comunicativ şi aveţi ocazia să vă împrieteniţi cu o persoană deosebită.

Capricorn
Dimineaţa este posibil să aflaţi că trebuie să plecaţi într-o călătorie de afaceri. Partenerul de viaţă ar putea fi nemulţumit. În general, nu este o zi propice afacerilor. În schimb, sunt favorizate activităţile casnice şi relaţiile cu membrii familiei. Vă simţiţi obosit, chiar epuizat. Este recomandabil să evitaţi deciziile importante.

Vărsător
O dispută cu şefii s-ar putea să se soldeze cu anularea unei delegaţii în care trebuia să plecaţi zilele acestea. Din cauza oboselii, este posibil să resimţiţi o stare accentuată de tensiune. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea şi chiar accidente. Încasaţi o sumă considerabilă de pe urma unei afaceri.

Peşti
Se pare că vă irită problemele care apar din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Comunicarea este esenţială! Numai discutând calm şi pe îndelete puteţi ajunge la un punct de vedere comun. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile celorlalţi şi să fiţi mai maleabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS