11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Aveţi norocul de a atrage alături o persoană care vă seamănă grozav, parcă aţi fi fraţi. Vă completaţi perfect unul pe altul, pentru că priviţi la el ca într-o oglindă. Gândiţi-vă că are aceeaşi viziune în ceea ce faceţi împreună, aveţi acelaşi stil de a glumi, de a vorbi, de a relaţiona, încât e o plăcere să lucraţi în tandem. Nici nu vă vine a crede că puteţi găsi un astfel de om, ca un geamăn perfect în ceea ce aveţi de făcut.

Taur
De felul cum vă priviţi depinde succesul relaţiilor dumneavoastră, ca atare, dacă vreţi ca și ceilalţi să vă placă aşa cum sunteţi, trebuie să vă radieze iubirea de sine pe faţă. Dacă vă vedeţi singur într-o oglindă deformată, dacă vă vedeţi doar lipsurile şi defectele, dacă în permanenţă aţi vrea să schimbaţi ceva, cum aţi vrea ca oamenii să vă preţuiască mai mult? Renunţaţi la autocritică şi acceptaţi-vă!

Gemeni
Sunteţi un pic mai comod în plan sentimental şi aşteptaţi doar să fiţi răsfăţat şi să vi se ofere pe tavă iubire. Partenerul vede că doar vă lăsaţi alintat de gesturile sale de afecţiune, dar vă acceptă atitudinea uşor egoistă. Consideraţi că aţi oferit destul şi acum doar vă scăldaţi în gesturile de tandreţe ale celui din faţă, dar nu uitaţi că o relaţie de succes implică două persoane, două direcţii, doi cai înhămaţi la aceeaşi căruţă.

Rac
Ar putea să vă intre în mediul intim, poate chiar în propria casă, o persoană care nu emite decât energii negative. E o sursă de răutăţi, de judecăţi, de injurii, de săgeţi otrăvite îndreptate către oricine, şi dacă nu faceţi ceva înainte ca efectele sale să se împrăştie peste tot, riscaţi să fiţi atins de otrava sa răutăcioasă. Ţineţi-l la distanţă, evitaţi să-i faceţi confidenţe!

Leu
Nu vă puteţi detaşa de o emoţie din trecut care are încă influenţă asupra dumneavoastră. Vă năpădesc regretele, nostalgiile, amintirile nu tocmai plăcute, şi retrăiţi aproape identic un eveniment din trecut cu un impact emoţional maxim asupra dumneavoastră. Doare încă, nu puteţi uita sau ierta ceva, dar merită să treceţi în revistă cele întâmplate pentru a înţelege, după atâta timp, unde aţi greşit.

Fecioară
Deciziile pe care le luaţi acum îşi vor arăta efectele curând, mai ales asupra corpului fizic. Poate renunţaţi la un aliment care nu vă face bine, iar alegerea făcută se va dovedi a fi foarte înţeleaptă. Poate vă apucaţi de o cură de slăbire şi foarte rapid se vor vedea urmările excelente. Poate vă schimbaţi radical look-ul sau stilul vestimentar, sunt decizii pe care le luaţi de câteva ori în viaţă şi care vor crea o altă imagine a dumneavoastră.

Balanţă
Regretaţi lipsa de cumpătare de care aţi dat dovadă cu ceva timp în urmă, pentru că aţi aruncat, absolut inutil, nişte bani pe fereastră. Aţi crezut că veţi face faţă unor cheltuieli mai mari, v-aţi bazat pe un ajutor financiar sau pe o sumă de bani demult promisă, or nimic din toate acestea nu s-a materializat şi acum vă daţi seama că vă aflaţi pe un teren sensibil. Cântăriţi mai atent fiecare decizie de ordin financiar.

Scorpion
Dacă tot staţi şi analizaţi problema care vă frământă, nu faceţi decât să vă afundaţi mai tare în ea. Nu aceasta e soluţia, ci aveţi nevoie să vă detaşaţi de miezul evenimentelor pentru o vreme. Luaţi o pauză de o zi, două, ca apoi să vă întoarceţi cu alt tonus asupra acestei chestiuni. După un mic răgaz, veţi privi lucrurile cu totul diferit, pentru că acum sunteţi mult prea ataşat de această situaţie, prea împovărat de cele întâmplate.

Săgetător
Sunteţi influenţabil şi toate poveştile care ajung la urechile dumneavoastră vă fac să vă pierdeţi curajul de a duce mai departe ce aţi început. Unii vă vorbesc despre viitorul acestui proiect în cele mai sumbre note, alţii vă fac să vă îndoiţi că faceţi ceea ce trebuie şi cum nu sunteţi foarte ferm pe poziţie, ci de-a dreptul oscilant, după cum bate vântul, sunteţi blocat în neputinţă şi nesiguranţă. Mai lăsaţi lucrurile să se aşeze, pentru că momentan nu aveţi tăria de a trage linie finală.

Capricorn
Sunteţi la începutul unei noi etape din viaţă şi călcaţi destul de nesigur, precum un elev intrat prima oară la şcoală. E normal să aveţi emoţii, e firesc să nu ştiţi încotro mergeţi, dar sunteţi dornic să vedeţi ce urmează. Priviţi ceea ce va veni cu inocenţă şi curiozitate. Sunteţi în faţa unui nou început şi abia aşteptaţi să vedeţi spre ce vă îndreptaţi.

Vărsător
Un hop financiar vă obligă să opriţi orice afacere în derulare până la noi ordine. Posibil să resimţiţi un gol în portofel, peste care veţi trece, dar cât timp nu primiţi bani în plus care să acopere lipsa, nu puteţi merge mai departe în ce v-aţi propus. Poate e vorba de o amânare a unei plăţi, de incapacitatea de a vă achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpăra acum un obiect pentru care aţi făcut deja sacrificii, ca atare e bine să lăsaţi investiţiile pe altădată.

Peşti
Copilul din dumneavoastră cere să fie lăsat să se joace, deci ce-ar fi să uitaţi vârsta din buletin şi să vă comportaţi ca şi cum n-aţi fi trecut de primii zece ani de viaţă? Sigur, e o figură de stil, dar aveţi dreptul să vă distraţi, să zburdaţi, deci lăsaţi deoparte grijile specifice vârstei şi alăturaţi-vă celor mult mai tineri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS