11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți multe de făcut pe parcursul zilei, trebuie să vă împărţiți între mai multe treburi banale în timp scurt. Prima preocupare rămâne familia, pentru că aici au loc unele aspecte care necesită atenţie sporită, cum ar fi treburile gospodăreşti, cumpărăturile săptămânale sau o vizită la părinţi.

Taur
Oamenii nu pot fi întotdeauna pe aceeaşi lungime, dar înainte de a-i cataloga drept inamici, gândiți-vă de două ori dacă nu cumva piedicile lor au, totuşi, un rost! S-ar putea să vadă lucrurile din alt unghi şi să vă tragă de mânecă la timp, înainte de a face o greşeală. Oricât de încăpăţânat ați fi, încercați să ascultaţi ceea ce spun ceilalţi, mai ales dacă aduc şi argumente logice suficient de puternice.

Gemeni
Unii se joacă prea mult cu emoţiile dumneavoastră, dar nu trebuie să vă supărați! Aşa e firea lor, mai jucăuşă, mai distrată, fără să-şi dea seama cât de serios priviți chestiunile de suflet. Nu vă jucați nici cu iubirea, nici cu declaraţiile de dragoste, nici cu gesturile de prietenie, pentru că nu ați vrea să fie greşit interpretate.

Rac
Apreciați mult compania celor maturi, pentru că alături de ei vă simţiți cu un pas mai în faţă sau cu un cap deasupra. Simţiți că e motiv de mândrie să fiți primit în astfel de medii, pentru că acolo se află oameni cu mai multă experienţă, care ştiu mai multe şi de la care ați putea învăţa o mulţime de lucruri utile.

Leu
Priviți un pic înapoi, cu luni în urmă, pentru că ați primit atunci o informaţie pe care o puteți valorifica abia acum. V-ați întâlnit cu o persoană care a promis că vă ajută la nevoie, dar nu ați avut ocazia să apelați la ea. E vremea să căutaţi prin vechile cărţi de vizită, prin fostele contacte, prin informaţiile stocate în memorie pentru a scoate la iveală exact cheia problemei.

Fecioară
Nu încercați să le faceți pe toate singur, ci apelați de fiecare dată la cei pregătiţi special pentru a interveni în diversele situaţii cu care vă confruntaţi. S-au inventat atâtea meserii la ai căror reprezentanţi puteți apela la nevoie, mai ales dacă nu aveți cunoştinţe solide în domeniu.

Balanţă
Aveți mai multă încredere în propriile forţe pentru că sunteți mai capabil decât ați putea crede! Fiți sigur că ceea ce faceți e de mare succes, dar ca lumea să aprecieze trebuie, mai întâi, să investiți încredere şi iubire în rodul muncii depuse. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă aveţi şanse să găsiţi.

Scorpion
Bucurați-vă de ceea ce aveți, de lucrurile minunate pe care le-ați obţinut prin efort şi pasiune. Nici nu contează că nu ați ajuns, încă, la potenţialul maxim. În fond mai aveți atâtea de făcut şi de acum înainte! Nu vă spune nimeni să obţineți totul în acest moment al existenţei, dar puteți să vă propuneți să atingeți apogeul de acum înainte!

Săgetător
Revendicaţi-vă dreptul la fericire, fără să ţineți cont de ce spune lumea. Niciodată nu-i veți mulţumi pe toţi, ca atare acum contează doar ce vreți cu adevărat. Investiți energie şi pasiune în ceea ce vreți să primiți de la viaţă, şi nu vă lăsați oprit din elan de cei invidioşi, neputincioşi sau învechiţi, acele persoane care nu pot înţelege dorinţa de a evolua spre un anumit țel.

Capricorn
Vă întoarceți prea des înapoi, la etapele anterioare ale unui proiect care pare să meargă bine, dar vă simţiți mai în siguranţă acolo, în trecut. Eliberați-vă de vremurile de altădată, ce a fost a fost, acum contează mai mult nivelul pe care vă aflați şi, mai ales, cel spre care vă îndreptaţi. Concentrați-vă energia pe ceea ce va să vină, pentru că trecutul şi-a jucat rolul la momentul potrivit.

Vărsător
Dacă ați putea prelungi la nesfârşit starea de bine care vă cuprinde astăzi, ați fi fericit, deci faceți tot posibilul să profitaţi cât mai mult de această stare. O petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune acestei zile şi orele par să nu se mai sfârşească într-o atmosferă veselă. La un moment dat, aveți sentimentul că timpul s-a oprit în loc.

Peşti
Aveți numai de câştigat de pe urma anturajului în care nimeriți astăzi, de parcă ați intra într-un mediu de oameni inteligenţi, experimentaţi, înţelepţi, care cunosc foarte bine domeniul pe care deocamdată îl tatonați. Stați cu urechile pâlnie la tot ce au ei de transmis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS