17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Veselia şi cheful de aventuri de care dați dovadă vă vor face remarcat în anturaj, încă de la primele ore ale zilei. Vreți să vă şi îndrăgostiți, însă nu prea sunteți hotărât. Sunt senzaţii pasagere, astfel că nu se poate pune bază pe ele. Atenţie că prietenii nu privesc cu ochi buni efervescenţa dumneavoastră. Indicat este să vă bucurați de tot ce este în jur şi să îi lăsați pe ceilalţi cu toanele lor.

Taur
O zi potrivită pentru a vă ocupa de familie şi treburile gospodăreşti. O curăţenie generală, o reamenajare de decor sau planuri pentru o locuinţă nouă ar fi binevenite. Pe de altă parte, sunt posibile întâlniri şi dialoguri cu membrii familiei în legătură cu patrimoniul sau, în funcţie de caz, situaţia unor rude.

Gemeni
Se conturează drumuri pe distanţe scurte. Scopurile pot fi diverse, însă se pare că predomină cele în interes personal. Puteți afla informaţii legate de o rudă sau un prieten apropiat ce au probleme. Sunteți tentat să dați o mână de ajutor, dar recomandabil este să analizați cu prudenţă şi discernământ totul.

Rac
O zi excelentă pentru a vă ocupa de cheltuielile zilnice. Se pare că este nevoie să reorganizați bugetul, întrucât banii câştigaţi din munca proprie nu prea sunt de ajuns. Pe de altă parte, recomandabil este să vă gândiți la o discuţie cu şeful în legătură cu activităţile desfăşurate la serviciu şi plata acestora.

Leu
Principalele evenimente de astăzi sunt legate de relaţiile cu ceilalţi şi acţiunile comune cu aceştia. Este o zi bună pentru a pune la punct chestiunile care vă nemulţumesc vizavi de partenerul de viaţă sau de afaceri. Aveți forţă şi strălucire, putându-vă descurca fără probleme. Totuşi, ascultați ce spun și ceilalţi pentru că sunt anumite detalii importante pe care nu le puteți observa.

Fecioară
Ar trebui să vă ocupați doar de suflet. Sunt multe aspecte ale vieţii care trebuie desluşite, însă acest lucru îl puteți face numai retrăgându-vă din forfota cotidiană. Sănătatea este destul de încercată, mai ales pe segmentele abdomen şi picioare.

Balanţă
Sunteți înconjurat de prieteni şi protectori. Vreți nu vreți, sfaturile, informaţiile şi îndemnurile legate de partenerii de amor sau de copii sunt frecvente. Nu prea vă place ce auziți, însă există aspecte pe care le neglijați în aceste tipuri de relaţii. Indicat este să fiți prudent, întrucât se ascund multe neplăceri în spatele relaţiilor cu ceilalţi.

Scorpion
Sunteți hotărât să vă ocupați de aspectele profesionale şi de imaginea în lume. Aveți chef, forţă, curaj, însă vă mai trebuie şi ceva noroc. Se pare că în ultimul timp v-ați cam neglijat îndatoririle sociale în favoarea celor familiale, iar autorităţile de la serviciu au observat asta. O discuţie cu şeful v-ar putea pune pe gânduri, însă acesta are dreptate.

Săgetător
Faceți planuri de călătorii îndepărtate sau căutați să aflați veşti de la cunoştinţele aflate în străinătate. De asemenea, sunt momente favorabile pentru a studia, a învăţa, a susţine interviuri şi probe necesare într-un domeniu profesional. În a doua parte a zilei, vizitați o galerie de artă, un muzeu sau invitaţi-vă prietenii apropiaţi la o piesă de teatru sau la un concert.

Capricorn
Interesantă zi la capitolul financiar, adică banii şi bunurile provenite de la alţii. Cu toate că astrele vă susţin mult mai bine la banii câştigaţi din muncă proprie, vă aruncați privirea la ai altora. Recomandate sunt astăzi achitarea taxelor, facturilor şi verificarea, în funcţie de caz, a relaţiilor cu instituţiile bancare.

Vărsător
Sunteți nevoit să vă implicați şi să dați explicaţii în relaţiile parteneriale. Instabilitatea existentă în acest sector de viaţă vă poate crea neplăceri, dar nu este ceea ce pare. Ar trebui să vă gândiți la o reformulare a personalităţii şi a modului de relaţionare cu ceilalţi.

Peşti
Sunt momente bune pentru a vă ocupa de treburile de la serviciu, mai ales de cele restante. Chiar dacă sunt posibile stări de sănătate fluctuante, dozați-vă eforturile şi orientați-vă către activităţile uşoare. Colegii de muncă nu au acelaşi spor, astfel că s-ar putea să fiți nevoit să lucrați singur. Pragmatismul şi hărnicia de care dați dovadă astăzi vor fi apreciate de şefi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS