6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi foarte importantă pentru segmentul domestic, deoarece se conturează o etapă nouă. Treburile gospodăreşti le puteți desfăşura uşor şi cu plăcere, iar membrii familiei vă vor susţine în tot ce doriți să întreprindeți. Emotivitatea este accentuată, de aceea fiți prudent şi evitați deciziile majore.

Taur
Relaţiile cu anturajul apropiat sunt excelente, astfel că veți putea obţine informaţii prețioase, ajutor nesperat în chestiuni personale şi profesionale. Tendinţa de a vorbi prea mult şi, mai ales, despre teme pe care le cunoaşteți prea puţin sau deloc vă poate crea neplăceri. Dozați-vă debitul verbal, modulați plăcut tonul vocii şi ascultați cu interes cele povestite de ceilalţi.

Gemeni
Foarte bine aspectat este segmentul financiar. Se conturează îmbunătăţiri financiare prin activitatea desfăşurată la locul de muncă, astfel că puteți primi bani, cadouri deosebite sau favoruri de tot felul.
Trasați-vă planuri de investiţii şi cheltuieli, dar puneți şi ceva bani deoparte.

Rac
Emanați o energie aparte, puternică, dar destul de dificil de gestionat dacă sunteți neatent la semnalele organismului. Fluctuaţiile emoţionale sunt accentuate, de aceea ar fi bine să abordați totul cu răbdare şi încredere că lucrurile se desfăşoară în favoarea dumneavoastră. Se deschide o nouă etapă de viaţă, bazată pe valori şi principii morale noi.

Leu
Intuiţia vă este accentuată, astfel că ar fi bine să vă retrageți în locuri liniştite şi să stați de vorbă, pe îndelete, cu cei apropiați. Informaţiile revelate pe căi neobişnuite, conexiunile mentale pe care le realizați astăzi vă sunt de folos pe termen lung. Aveți grijă însă să vă şi odihniți, pentru că la un moment dat vă puteți simţi copleşit.

Fecioară
Excelentă susţinere primiți astăzi de la şi prin prieteni! Se conturează relaţii noi, proiecte socio-profesionale de anvergură care vor avea efecte pe cel puţin un an de acum încolo. Folosiți-vă intuiţia, ascultați-vă semnalele organismului şi nu vă grăbiți în luarea deciziilor. Dialogurile cu ceilalţi vă obosesc.

Balanţă
Primiți oferte deosebite de a ocupa funcții de conducere, de a prelua sarcini de lucru de mare responsabilitate sau de a vă ocupa de munca unor colegi, pentru a-i coordona sau dezvolta împreună un proiect profesional. Discuțiile și evenimentele zilei sunt bulversante și obositoare în același timp.

Scorpion
O zi importantă pentru relaţiile cu străinătatea, călătorii şi studii. Evenimentele ivite vă vor răsturna planurile făcute până acum. Luați aminte la informaţiile aflate, indiferent din ce sursă. Unele aparent banale ascund de fapt sâmburii viitoarelor acţiuni în care veți fi implicat împreună cu oameni de bună calitate.

Săgetător
Se deschid oportunităţi de câştig de la şi prin alţii. Poate fi vorba despre obţinerea unei moşteniri, a unei subvenţii, rezolvări financiare legate de partaje, datorii sau credite. Bine ar fi să alcătuiți planuri de investiţii pe termen lung, dar şi planuri de economii. Primiți sprijin din partea altora, însă veniturile obţinute din munca proprie vor fluctua mult şi pe termen lung.

Capricorn
Unele relații profesionale se destramă definitiv, altele se conturează la orizont cu efecte pe termen lung. Ceea ce vine din partea altora este de bun augur, însă parcă respingeți totul şi sunteți suspicios. Deschideţi-vă sufletul şi mintea, având încredere că totul se desfăşoară în favoarea dumneavoastră. Sunt momente în care parteneriatele personale şi profesionale vă pot aduce favoruri.

Vărsător
La serviciu este mult de lucru, conturându-se o etapă nouă cu multe sarcini de lucru care se vor desfăşura pe termen lung. Dialogurile colegiale sunt importante, pentru că se vor stabili clar etape de lucru, termene şi condiţii de realizare. Fiți prudent şi cooperant cu toată lumea. Numai lucrând în echipă veți reuşi să obţineți succese remarcabile.

Peşti
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt surse de mare bucurie astăzi. Iubirea se reaprinde, joaca şi activităţile recreative vă solicită interesul şi bine ar fi să vă ocupați pe îndelete de toate acestea. Este posibil ca unii să nu vă răspundă pe măsura a ceea ce le oferiți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS