13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi toată lumea o să vrea să stea în preajma dumneavoastră! Aveți un magnetism aparte, datorat energiei lui Marte. Bucurați-vă şi profitați de atenţia celor din jur, mai ales la serviciu, ideile pe care le propuneți au mari şanse să fie acceptate de şefi! Ascultaţi sfaturile primite şi nu răstălmăciţi vorbele şi gesturile celorlalţi.

Taur
Vă lovește dorinţa de a călători, probabil pentru a vizita un prieten care locuieşte departe. Evenimentele sociale ar putea dura până seara şi ați putea întâlni nişte oameni interesanţi. Un prieten ar putea avea nevoie de cineva care să îl asculte. Din moment ce sunteți deosebit de sensibil la alţii, sunteți pregătit să auziți o poveste tristă.

Gemeni
Aflați de câteva oportunităţi de a vă creşte veniturile, fie prin locul de muncă actual, fie printr-un nou loc de muncă, sau poate un proiect propriu. Este foarte probabil să vă canalizați o mare cantitate de energie şi inspiraţie în acest scop. Alţii ar putea dori să se implice şi ei şi să vă ajute. Sunteți predispus să vă simţiți energic şi optimist astăzi.

Rac
Toate relaţiile ar putea fi îmbunătăţite astăzi de sensibilitatea crescută la nevoile şi sentimentele altora. Sunteți dispus să ascultați problemele unor prieteni melancolici şi să ajutaţi la rezolvarea acestora. Orice ar fi, fiți sigur că eforturile vor fi apreciate. Veți creşte alături de cei care înseamnă cel mai mult pentru dumneavoastră acum, inclusiv partenerul de cuplu.

Leu
Veți avea grijă de nevoile colegilor şi membrilor familiei. Oamenii din jur ar putea avea nevoie să se bazeze pe perspective despre natura umană, în scopul de a se înţelege pe ei înşişi şi ceilalţi. Simţul realităţii se dovedeşte valoros în această zi. În procesul de împărtăşire a înţelepciunii cu alţii, puneți în lumină unele situaţii emoţionale proprii.

Fecioară
Vă simţiți foarte inspirat intelectual şi creativ şi ați putea discuta despre unele idei și cu alţii. Procesul de comunicare ar putea deschide noi uşi şi duce la unele descoperiri fascinante în orice vreți să faceți în acest moment.

Balanţă
Un prieten apropiat sau un membru al familiei ar putea avea probleme cu banii şi doreşte să se bazeze pe dumneavoastră în afaceri pentru a înţelege situaţia, şi să găsească modalităţi de a face ceea ce trebuie. Ați putea fi de mare ajutor pentru această persoană şi oricine altcineva care ar putea avea nevoie de unele perspective.

Scorpion
Intuiţia sporită v-ar putea duce la unele conversaţii interesante cu alţii, care sunt spulberate de gândurile, sentimentele şi dorinţele dumneavoastră. Vă simţiți mai expresiv decât de obicei. V-ați putea canaliza o parte din acea inspiraţie în scris, vorbit sau o altă formă de autoexprimare.

Săgetător
Un nivel mai ridicat de intuiţie şi inspiraţie decât de obicei v-ar putea spori talentele artistice. O dorinţă puternică pentru a exprima poveştile, imaginile sau muzica care vă inundă mintea v-ar ţine mare parte din zi în izolare, notându-vă gândurile şi ideile. Până la sfârşitul zilei, este posibil să fi petrecut cel mai mult timp liber singur şi încă să fiți foarte mulţumit de rezultate.

Capricorn
Să mergeți mai departe este fraza-cheie astăzi. Ar trebui să vă simţiți foarte optimist şi entuziasmat cu obiectivele pe care le-ați stabilit. Sunteți încrezător că veți reuşi să le atingeți şi totul va merge bine. Această atitudine pozitivă se extinde şi asupra relaţiilor. Aveți starea de spirit ideală pentru a vă încuraja prietenii să îşi atingă visele lor.

Vărsător
Vă simţiți foarte motivat să mergeți mai departe cu ceea ce alţii consideră vise imposibile. „Imposibilul“ nu v-a oprit înainte şi nu vă va opri nici astăzi. Veți lua în considerare toate situaţiile neprevăzute pentru a le face să funcţioneze. Prietenii ar putea fi inspiraţi de viziunea şi determinarea dumneavoastră.

Peşti
O mai bună înţelegere a altor culturi, precum şi curiozitatea pentru oamenii care trăiesc acolo v-ar putea stimula să învățați în continuare despre acele locuri. Prietenii sau grupurile din care faceți parte ar putea fi implicate într-un fel sau altul. Este foarte probabil să vă canalizați mare parte din energie în activităţile intelectuale de astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS