17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Beneficiați de multă energie, aşa încât este indicat să vă ocupați pe îndelete de treburile importante. Combativitatea este la cote înalte. Fiți prudent, încercați să evitaţi conflictele şi alternați munca cu odihna. Dozați-vă eforturile şi nu puneți la suflet chiar totul. Membrii familiei vă sunt alături, astfel că ar fi bine să vă bazați pe sprijinul lor.

Taur
Fiți cât mai retras şi discret în anturaj. Sufletul are nevoie de odihnă şi introspecţie. Sunt posibile stări neplăcute, dar evitați consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. S-ar putea să descoperiți diverse lucruri tăinuite demult, legate de colegii de serviciu. Încercați să nu dați frâu liber primului impuls de a rupe relaţii vechi.

Gemeni
Prietenii şi protectorii sunt subiectele favorite de astăzi. Se pare că primiți multă susținere din partea acestora, dar vi se şi cere un fel de plată. Unele relaţii mai vechi se pot strica definitiv. Evitați conflictele, comunicați strictul necesar şi discerneți cu atenţie ce relaţii doriți să păstrați în continuare în viața dumneavoastră.

Rac
Interesantă zi la capitolul carieră. Sunt posibile discuţii contradictorii cu un şef, de aceea fiți prudent şi ascultați cu atenţie ce vi se spune. Există varianta îmbunătăţirii statutului social sau, în funcţie de caz, pot apărea şi neplăceri. Familia vă este alături, dar nu cum ați dori.

Leu
Puteți aborda relaţiile cu străinătatea şi studiile pe termen lung. Demersurile pentru călătoriile în afară graniţelor ţării pot cunoaşte turnuri neaşteptate. Dacă sunteți nevoit să călătoriți, verificați atent toate detaliile şi plecați doar dacă este absolut necesar. Gândirea şi comunicarea sunt defectuoase, aşa încât evitați semnarea actelor importante.

Fecioară
Chestiunile financiare continuă să vă atragă atenţia. Este vorba despre banii şi bunurile comune cu ceilalţi. Veți avea succes în achitarea datoriilor, dar şi în alcătuirea planurilor de investiţii. Totuşi, fiți prudent, întrucât discordia se află în acest sector de viaţă şi activitate şi vă poate crea neplăceri greu de estimat şi controlat.

Balanţă
Sunteți nevoit să vă ocupaţi de chestiuni ce privesc viaţa de cuplu. Relaţia cu partenerul de viaţă este destul de dinamică şi se recomandă multă prudenţă. Se pot strica definitiv relaţii vechi. Dacă sunteți implicat în proiecte sau colaborări, s-ar putea să apară disensiuni între colaboratori. Există nemulţumiri în acest sector, de aceea este bine să verificați permanent situaţia etapelor de lucru.

Scorpion
Relaţiile colegiale devin tensionate, dar nu se recomandă să răspundeți la provocări. Se pot accentua problemele de sănătate legate de cap şi de aparatul uro-genital. Ocupați-vă de treburile uşoare şi odihniți-vă mai mult. O discuţie secretă cu cineva din anturajul apropiat vă va lămuri multe necunoscute.

Săgetător
Cheful de distracţii şi aventuri vă face remarcat în anturaj. Relaţiile sentimentale sunt tensionate şi se pot rupe definitiv. Fiți prudent şi încercați să evitaţi conflictele cu cei dragi. Copiii şi problemele lor alcătuiesc un alt subiectul principal al zilei. Spre seară, ocupați-vă de un hobby.

Capricorn
Sunt momente bune pentru a vă ocupa de curăţenie generală, reparaţii curente sau puteți plănui achiziţionarea unor bunuri. Verificați sursele de foc din spaţiul locativ. Mentalul cotidian se află într-un con de umbră, recomandabilă fiind evitarea deciziilor majore şi discuţiile ample. Organizați o întâlnire cu familia, care are atâtea lucruri interesante de povestit.

Vărsător
Întâlnirile sau dialogurile cu rudele şi prietenii apropiaţi pot fi frecvente, dar tensionate. Gândirea şi comunicarea sunt defectuoase, astfel că unii vă pot percepe greşit, dar şi dumneavoastră pe ei. Componenta educaţională este accentuată de către astre. Vă puteți înscrie la forme de şcolarizare pe termen scurt sau puteți finaliza unele vechi.

Peşti
Se întrezăresc cadouri, recompense sau se poate rediscuta remuneraţia primită la locul de muncă. Tentaţia cheltuielilor extravagante este la cote înalte. Fiți prudent şi cheltuiți strictul necesar. Recomandabil este să verificați bugetul de venituri şi cheltuieli. Energia vitală fluctuează destul de mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS