Horoscop

Autori


Berbec

Ziua vă aduce o mare dorinţă de interiorizare. Ocupați-vă de activităţi uşoare şi încercați să stați mai mult cu cei apropiați. Partea psihică este destul de bulversată, astfel că bine ar fi să discutaţi cu o persoană apropiată sufletului. Există aspecte legate de forul interior pe care reuşiți greu să le descifrați, iar un ajutor din partea cuiva este potrivit stărilor actuale.

Taur

Prietenii vă înconjoară cu multă dragoste. Profitați de acest lucru, deoarece puteți afla lucruri interesante legate de proiectele în care sunteți implicat. Este o zi excelentă pentru a lămuri anumite divergențe ce trenează între dumneavoastră şi cineva apropiat. Prudenţa şi discernământul trebuie folosite întrucât senzaţiile cald-rece predomină.

Gemeni

Latura socio-profesională vă interesează în mod special astăzi. Vă propuneți să vă îmbunătăţiți această zonă, însă totul trebuie făcut cu prudenţă şi discernământ. Primul pas ar fi să vă revizuiți atitudinea faţă de mediul social înconjurător. Animozităţile persistă, aşa încât nu este momentul marilor schimbări.

Rac

În prima parte a zilei vă ocupați de activităţile de rutină, pentru ca în a doua parte să vă ocupați de cele plăcute sufletului. Recomandabil este să vă planificați activităţi culturale, cum ar fi vizitarea galeriilor de artă, procurarea unui abonament la teatru, la concerte, călătorii în străinătate, participarea la cursuri cu teme artistice sau de dezvoltare personală.

Leu

Aspectele financiare legate de banii altora sunt evenimentele marcante ale zilei. Vă ocupați cu succes de taxe, impozite, credite sau relaţii cu instituţiile financiare. Pot apărea schimbări de situaţie, de aceea se recomandă prudenţă. Aveți răbdare, deoarece astrele vă vor trimite curând ajutoare în această zona.

Fecioară

Vă displace să vă ocupați de taxe şi cheltuieli cotidiene, mai ales că restricţiile domină, deocamdată, acest sector de viaţă. Însă sunt posibile cadouri, recompense şi chiar promisiuni serioase de îmbunătăţire a veniturilor din muncă proprie. După-amiază gândiți-vă valorile morale.

Balanţă


Chiar dacă aveți senzaţia că nu avansați într-un proiect sau colaborare, nu este așa, deoarece curând lucrurile vor intra pe un făgaş mai bun. S-ar putea ca în a doua parte a zilei să fiți invitat la o reuniune de afaceri sau să aveți o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă. Există scopuri şi idei divergente între dumneavoastră şi ceilalţi.

Scorpion

Se conturează mult de lucru la serviciu. Activităţile se aglomerează, dar selectați-le pe cele importante. Nu vă faceți griji, pentru că animozităţile se vor risipi şi veți reuşi să vă descurcați cu bine. Dozați-vă eforturile şi nu faceți munci fizice care să vă solicite organismul prea mult. Folosiți doar remedii naturiste şi evitați pe cât posibil vizitele sau dialogurile medicale.

Săgetător

Contrastul dintre una bună şi una mai puţin bună dă farmecul evenimentelor de peste zi. Ați putea să folosiți domeniile artistice pentru a vă linişti şi echilibra sufletul. Contemplarea unui album de artă, lecturarea unei cărţi cu temă spirituală sau vizionarea unui film bun sunt cele mai indicate activităţi.

Capricorn

S-ar putea să fiți nevoit să faceți diverse servicii pentru un membru al familiei care se află în suferinţă. Indicat este să vă planificați cu atenţie tot ce aveți de făcut acasă. Reparaţiile majore din spaţiul locativ, în funcţie de caz, amânați-le pentru altă zi. După-amiază, recomandate sunt activităţile casnice şi întâlnirile cu membrii familiei.

Vărsător

O discuţie cu o rudă sau cu un prieten apropiat dezvăluie lucruri interesante. Pe de altă parte, intervin aspecte legate de educaţie. Necesitatea de a vă instrui într-un anumit domeniu de viaţă este la ordinea zilei. Vizate sunt dezvoltarea personalităţii, relaţiile cu ceilalţi, arta sau un alt domeniu la care vă gândiți de mult.

Peşti

Interesantă zi şi plină de evenimente. Debordați de energie, vreți să rezolvați o mulţime de lucruri, dar pe rând. Chiar dacă vă implicați în activităţile cotidiene, gândurile vă duc la propria persoană. Recomandabil este să vă uitaţi într-o oglindă şi să fiți sincer. Trebuie să faceți anumite modificări în comportament sau poate şi în aspectul fizic.Comenteaza acum

Alte stiri

18 iulie 2018

Bancul zilei

Ştiind că mă ţin toată ziua de bancuri, şeful meu mi-a trimis un sms: – Trimite-mi o glumă bună. – Acum lucrez, şefule, o să-ţi trimit mai târziu, i-am scris. – Ha-ha-ha, fantastic! Mai trimite-mi una! mi-a răspuns. *** Cum
13 iulie 2018

Bancul zilei

O bunicuţă cu nepoţica merg la mare. La plajă se aşază lângă un bătrân venit şi el cu nepotul. După un timp, cei doi încep să se joace şi ei în nisip. Şi amândoi erau goi. La un moment dat,
12 iulie 2018

Bancul zilei

– Dragă, cum se numea hotelul unde am fost anul trecut în concediu? – Nu mai ţin minte, dar stai să mă uit pe prosoape. *** Familia Popescu e în drum spre litoral. La un moment dat, doamna Popescu, mama,

Sumarul ediției de marţi, 28 iunie 2016

Actualitate

» Studentă din Craiova la Oxford: „Brexit-ul îi va afecta în special pe cei tineri“
» Nicola Sturgeon, premierul Scoţiei, se va întâlni cu liderii UE pentru a discuta despre posibilitatea ca Scoţia să rămână în UE, separat de Marea Britanie
» Unde pleaca oltenii in vacanta?
» Locurile la scolile profesionale, ocupate pe jumatate
» Cu gunoiul la nas
» Exerciţiu antitero la Craiova
» Alocația de susținere a familiei nu va mai fi condiționată de plata taxelor și impozitelor locale
» CCR: Valeriu Zgonea a fost schimbat legal de la şefia Camerei Deputaţilor
» Deputații europeni cer un Brexit rapid, pentru a pune capăt incertitudinii și o reformă profundă a UE
» Guvernul Statelor Unite ale Americii va dona Jandarmeriei Române patru câini specializați în detectarea explozibililor
» Parlamentul European cere activarea “imediată” a procedurii de ieșire a Marii Britanii din UE
» Lira şi euro cresc, dolarul scade în a treia sesiune după Brexit
» RAR va elibera clienților actualul model al Cărții de Identitate a Vehiculului
» După Brexit, britanicii au depus de 5 ori mai multe cereri de obținere a cetățeniei în Suedia

Publireportaj

» CJ Dolj va distribui alocaţiile pentru elevi şi preşcolari cu cerinţe educaţionale speciale

Dolj

» Dispare cazierul judiciar
» Fostă funcționară la Poștă, condamnată cu suspendare
» „In memoriam Elisa Brătianu“, la Galeriile Cromatic
» Craiovenii, cu gunoiul sub nas
» „Pensionul“ cu gratii de la Pelendava
» Străzi campioane la gropi pe suta de metri
» Mariana Piţigoi Mărăcine: „Ajut pe toţi cei care îmi bat la casa sufletului“
» Întreruperi energie electrică de mâine
» “Reţeaua Şcolilor Sigure”, proiect derulat de Asociatia Vasiliada
» Examen de licenţă la Facultatea de Teologie din Craiova
» Craiova: Urmărire ca-n filme a unui şofer care nu avea permis de conducere
» Olteancă de 17 ani cercetată pentru furt

Gorj

» Scandal la palatele romilor din Meteor
» Mitropolitul Olteniei, la slujba de resfinţire a Bisericii “Adormirea Maicii Domnului” din Filia Buduhala
» Gala Premiilor Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu
» Dolj: Acțiunile polițiștilor rutieri continuă
» Gorj: Demolare cu scandal în cartierul de rromi Meteor

Olt

» Olt: Se continuă lucrările de efectuarea a marcajelor rutiere pe străzile recent asfaltate

Mehedinţi

» Razie pe şoselele din Mehedinţi
» Mehedinţi: Măsuri pentru protejarea mediului
» Poliţiştii mehedințeni caută un bărbat de 83 de ani dispărut de acasă
» Furtuna a făcut prăpăd în Drobeta Turnu Severin

Sport

» Turnee la Bistrița și Craiova pentru handbaliste
» Narcis Răducan nu se grăbește să transfere
» Semnele de întrebare de la CSU
» Virusul Zika a băgat-o în sperieți pe Simona Halep
» Fotbal / Emil Săndoi a preluat echipa Concordia Chiajna
» Steluţa Luca, noul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Handbal
» Fotbal / Șoavă a strigat catalogul
» Fotbal / Vladimir Screciu: Dulapul meu este plin cu pozele lui Oblemenco, decupate din ziare

Bani & Afaceri

» Ce firme au făcut cele mai multe angajări în 2016

Sanatate

» 4.000 de pacienţi înscrişi pe listele pentru transplant

Educatie

» Concurență pe locurile de la școlile profesionale din Segarcea și Plenița

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top