Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec

În aceste zile primiți, prin intermediul unor situaţii sau oameni din viaţa dumneavoastră, o conştientizare mai profundă a înţelepciunii. Experienţele de până acum s-au cristalizat în această formă rafinată de înţelepciune, iar asta vă ajută să priviți cu alţi ochi, şi mai ales să înţelegeți contextele în care vă regăsiți acum. Asta vă conferă un sentiment de încredere şi de siguranţă în ceea ce priveşte alegerile pe care le aveți de făcut sau căile de urmat.

Taur

Chiar şi în situaţiile ce pot părea fără soluţie, vă descurcați cu uşurinţă, iar această carte vă indică faptul că ați parcurs o etapă în care multe dintre abilităţi v-au fost „testate“. Indiferent de ceea ce se întâmplă, deveniți din ce în ce mai capabil să valorificați energiile creative care vă sunt la dispoziţie şi să vă puneți în practică ideile. Pe de altă parte, folosiți-vă intenţia pentru a purifica energia din casă.

Gemeni

Cu toate că sunteți cuprins de o stare de nerăbdare şi de abia aşteptaţi să vedeți anumite rezultate, acum nu este momentul potrivit pentru a pune presiune şi a forţa, cu tot dinadinsul, apariţia acestora, căci e posibil să ratați anumite etape importante. Faceți un pas înapoi, respirați şi aveți răbdare ca seminţele plantate să germineze în ritmul lor. Pe de altă parte, acum e o perioadă benefică pentru a observa tendinţa de a controla cursul lucrurilor.

Rac

Universul vă încurajează să păşiți în visul vieţii. Lucruri minunate sunt gata pentru a fi explorate și primiți un imbold discret în direcţia potrivită. Ieşiți cât mai des în natură, căci efectul vindecător al acesteia vă poate reînsufleţi energia şi perspectivele, şi gândiți-vă la aceste momente petrecute în aer liber ca fiind o investiţie ce vă aduce la final un profit uriaş.

Leu

Dacă intenționați să forţați lucrurile să se întâmple după cum vă este voia sau în ritmul pe care-l credeți potrivit, e posibil nu doar să nu obţineți succesul dorit, ci şi să dați de unele complicaţii cărora nu sunteți pregătit să le faceți faţă. Încetiniți ritmul, relaxați-vă, respirați şi fiți atent la ce este în acest moment în jur. Din acest spaţiu puteți alege ce şi cum să credeți, vă puteți activa inspiraţia şi vă puteți creşte vitalitatea.

Fecioară

Atenţia către detalii se poate îndrepta în această săptămâna mai ales asupra căminului, unde se impune o curăţenie în care să eliminați toate obiectele vechi ce vă aduc aminte de evenimente nu tocmai plăcute. Toate aceste emoţii, gânduri, sentimente ataşate de lucrurile din trecut vă ţin blocat într-o energie ce nu vă permite să faceți schimbările dorite.

Balanţă

Există posibilitatea de a fi pus în situaţia în care experienţa valoroasă să fie cerută pentru a fi sursă de inspiraţie pentru alţii. Poate că poziţia de lider nu vă este total necunoscută, însă acum vi se cere să împărtăşiți din propriile bătălii câştigate sau pierdute, locurile şi bucuria descoperite de-a lungul timpului. Important este să fiți autentic ca să-i puteți duce şi pe ceilalţi în lumină, ghidat fiind de propria înţelepciune. De asemenea, este posibil să vi se ceară să divulgați unele aspecte ale trecutului.

Scorpion

Fiind un om de succes, nu vă este la îndemână să cereți ajutor, deşi de asta aveți nevoie în situaţia în care vă aflați. Sunteți pe cale să faceți o schimbare ce vă aduce expansiune, însă dacă simţiți că cineva apropiat vă poate da o mână de ajutor pentru a avea mai multă uşurinţă, nu ezitați să cereți acest lucru.

Săgetător

O analiză atentă a persoanelor din anturaj vă poate aduce lucruri demne de luat în seamă. Puteți descoperi că unele relaţii sunt doar de convenienţă şi se bazează mai ales pe favoruri pe care le faceți sau le primiți pentru a le menţine vii. De dorit ar fi să aduceți echilibrul în aceste relaţii şi să găsiți punţi de legătură mai solide, căci e posibil ca în unele cazuri să se profite de pe urma dumneavoastră. Rămâneți atent şi fiți conştient de cum se înclină balanţa între a da şi a primi în aceste situaţii.

Capricorn

Posibilităţi nelimitate vă stau la dispoziţie, iar atenţia trebuie să fie îndreptată cu precădere către ce gânduri, sentimente şi credinţe aveți, căci acestea vă creează realitatea. Energia acestei săptămâni vă susţine în a materializa cu uşurinţă ţelurile propuse şi chiar să observați care este calea cea mai uşoară pentru a vă pune în practică unele idei care sunt încă la stadiul de vise.

Vărsător

În orice situaţie tensionată v-ați afla în aceste zile, mesajul transmis este că lupta nu este o soluţie care în final să vă aducă rezultatele pe care le aşteptaţi. Mai degrabă relaxați-vă şi renunţați la nevoia de a controla circumstanțele pentru că nu puteți cuprinde în totalitate imaginea de ansamblu. Adresați-vă întrebări pentru a afla care este adevărul ce stă la baza conflictelor şi astfel veți descoperi răspunsul pe care îl căutaţi.

Peşti

Orice prejudiciu sau daună creată vreunei persoane din apropiere, în ultima perioadă, se cere a fi soluţionată pe cale amiabilă acum, cu onestitate. În această categorie intră şi o atitudine egoistă ori desconsiderarea altora sau chiar unele resentimente faţă de cei care v-au rănit la un moment dat în trecut. Iertarea şi renunţarea la vechile răni sunt instrumente puternice şi cu rezultate imediate.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

1 octombrie 2016

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec Nu le ştiți chiar pe toate, ca atare n-o faceți pe grozavul într-o situaţie în care ați avea mai mult de câştigat dacă spuneți sincer: nu ştiu! Întrebați, aveți alături oameni mult mai experimentaţi, care o să ştie să
30 septembrie 2016

Horoscop

Berbec Vreți să fiți lăsat să decideți singur ce aveți de făcut, de aceea sunteți pregătit sufleteşte să dați startul unei acţiuni noi în care veți investi tot ce aveți mai bun. Inteligenţă, curaj, idei, creativitate, energie, chef de muncă,

Sumarul ediției de sâmbătă, 25 iunie 2016

Actualitate

» Sănătatea şi Internele au lansat algoritmi şi protocoale pentru medicina de urgenţă
» Scrimă – CE 2016: România a câștigat medalia de bronz în concursul masculin pe echipe la sabie
» Sindicaliștii de la CEO, plimbare la mare pe banii companiei falimentare care concediază 2.000 de oameni
» Jonathan Hill, reprezentantul Marii Britanii în Comisia Europeană, a demisionat
» Mașinile parcate neregulamentar vor fi din nou ridicate. Ce spune proiectul de hotărâre MAI
» Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori, la Slatina
» Mai multe tipuri de lapte şi produse lactate din Bulgaria au fost interzise spre comercializare în România
» Lanţ uman pe traseul Craiova-Piteşti: Oamenii cer construirea unei autostrăzi
» Meteorologii mențin și azi codul galben de caniculă
» Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin a fost inspectat de reprezentanţii UEFA în vederea omologării pentru meciuri din Liga Europa
» Ministrul Sănătăţii a hotărât să amâne ordinul prin care se recalcula preţul la medicamente pentru a asigura accesul pacienţilor la tratamente
» Impact Brexit pe piaţa din România: Costul creditelor în lei creşte cu 12% într-o singură şedinţă
» Britanicii divorţează de Uniunea Europeană
» Cartea de weekend: [email protected] de Tatiana Jilavu
» Restaurantele Craiovei de altădată

Dolj

» Tânără în stare gravă după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni
» Ion Prioteasa, un nou mandat de preşedinte la CJ Dolj
» Directoare de la „Filantropia“, condamnată la Judecătoria Craiova
» Cum îi afectează pe doljeni referendumul din Marea Britanie
» Craiova s-a îmbrăcat în ie

Gorj

» Se lucrează la zidurile de sprijin în Defileul Jiului
» A început Festivalul „RomânIA Autentică“

Sport

» Fotbal / Cetate a câştigat, dar Şirineasa a promovat
» Baschet: Antrenorul Vladimir Vuksanovic, încă doua sezoane la SCM-U Craiova
» Handbal: SCM a mai adus două jucătoare străine
» Selecție pentru Europene în curtea antrenorului Joița
» Nume noi la CS Podari
» Tractorul Cetate îşi joacă ultima şansă
» Duminică este Adunarea Generală la AJF Dolj

Magazin

» Horoscopul săptămânii viitoare
» Bancul zilei

Opinii

» Brexit: Posibile efecte politice asupra României
» Brexit: căderea din Europa și păcatul originar

Top