21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți hotărât să faceți curăţenie în toate relaţiile de prietenie şi, chiar dacă mai oscilați, razele astrelor vă vor împinge puternic de la spate să faceți ce trebuie. Pare neclar cine vă este prieten sau cine ar fi interesat şi pentru o relaţie sentimentală. Reţineți că este vorba doar de relaţiile de prietenie, iar cele sentimentale au intrat într-un con de umbră.

Taur
Este posibil să vă fi săturat de felul în care vă tratează şefii sau colegii şi v-ați hotărât să luați atitudine. Sigur că ați ajuns aici pe forțele proprii, dar acum este o perioadă favorabilă pentru a remedia situaţia. Ba chiar s-ar putea să obţineți un post mai bun sau ceilalţi să înceapă să vă privească cu ochi buni.

Gemeni
Dorința de a vă apropia de laturile spirituale ale vieţii este la cote înalte astăzi. Era şi momentul să vă schimbați atitudinea faţă de spiritualitate, să vă puneți în ordine concepţiile religioase sau să vă reevaluați sistemul valorilor morale. Relaţiile cu străinătatea sunt alt subiect important. Ori plecați undeva departe de graniţele ţării ori vă întoarceți acasă, poate chiar definitiv.

Rac
Chestiunile financiare ce vizează banii sau bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Puteți achita diverse datorii, cum ar fi taxele, impozitele, creditele. Este un moment de sfârşit, dar totodată pot apărea situaţii financiare noi, de bun augur. Un cadou surpriză este pe aproape.

Leu
Relaţiile parteneriale, colaborările şi proiectele vă atrag atenţia în mod special. Sigur că există nemulţumiri, mai ales în privinţa partenerului de viaţă, însă dreptatea este pe undeva pe la mijloc. Discuţiile aprinse pot fi frecvente. Încercați să vă abţineți şi să nu luați decizii pripite. Poate sunt relaţii ce ar mai trebui păstrate, chiar dacă aveți tendinţa de a le rupe pe toate.

Fecioară
Rezolvați sarcinile ce îşi așteaptă rândul demult, însă fiți cu băgare de seamă. Aveți chef de muncă, însă colegii nu au. Ba, mai mult, vă pot crea neplăceri, în urma cărora vă veți hotărî să vă modificați stilul de lucru sau de relaţionare cu cei din jur.

Balanţă
Zi minunată pentru relaţiile sentimentale şi distracţii. S-ar putea spune că obţineți un succes amoros şi de aici şi euforia caracteristică. Indiferent că este vorba despre o relaţie care se termină sau care începe, aveți încredere că lucrurile vor fi aranjate de astre, exact cum vă doriți.

Scorpion
Casa şi familia sunt la mare cinste, iar în ultimul timp ați neglijat aceste segmente. De aceea, vreți să recuperați timpul piedut. Puteți să vă ocupați de reparaţii, reamenajări sau chiar să vă gândiți la o nouă locuinţă. În a doua parte a zilei, organizați o reuniune cu membrii familiei. Sunt posibile dispute sau reproşuri, dar oferiți-le ocazia de a demonstra că au sau nu dreptate.

Săgetător
Este o zi dedicată drumurilor pe distanţe scurte și ar trebui să aveți la îndemână un plan de vizitare a rudelor sau prietenilor apropiaţi. Pe de altă parte, fiți pregătit pentru o întâlnire specială sau o conversaţie interesantă cu aceştia. O veste neaşteptată s-ar putea să vă facă să vă gândiţi la reconfigurarea relaţiilor cu cei dragi.

Capricorn
Pragmatismul dumneavoastră se va face remarcat de la distanţă. Ar trebui să faceți un bilanţ al veniturilor câştigate din muncă proprie, deoarece se întrezăresc vremuri tulburi. Sunt posibile cadouri sau recompense mărunte, dar de folos. Se pare că astrele vă vor da un imbold puternic în vederea schimbării scării valorilor morale şi materiale.

Vărsător
Aveți energie, chef de tot şi toate, dar, mai ales, vreți să vă ocupați de propria persoană. Ceilalţi vă pun beţe în roate, nu sunt de acord cu felul de a fi, iar de aici şi până la scandal, e doar un pas. Fiți prudent, ascultați părerile celorlalţi şi abia după aceea decideți ce veți face. Trasați noi direcţii de urmat şi propuneţi-vă altă atitudine faţă de cei din jur.

Peşti
Este bine să vă retrageți din forfota cotidiană şi să vă ocupați în tihnă de suflet. Mentalul profund este răscolit, dar nu vă îngrijorați, pentru că veți reuşi să vă lămuriți anumite chestiuni vechi, legate de parteneriate, colaborări şi persoanele implicate. Sunt posibile gânduri neplăcute. Concentrați-vă pe esenţa lucrurilor şi priviți realitatea cu mai mult curaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS