13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți vise şi intuiţii puternice, răsuciți pe toate părţile amintirile pe care le aveți din copilărie și faceți curăţenie în ele. Este o zi care determină o nouă cale de evoluţie profesională, un nou statut social. Puteți fi luat în vizorul şefilor pentru o avansare. Puteți începe noi activităţi în viaţa de familie.

Taur
Zona de interes este cea a obiectelor de artă sau a obiectelor de cult, unde ați putea începe activităţi de comerţ. O susţinere morală în această direcţie primiți de la unul dintre bărbaţii din familie. Mai este posibil să vă simţiți brusc atras de călătorii sau studii diverse şi să porniți în căutarea unor cursuri sau a unor locuri în care ați putea să vă potoliți setea de cunoaştere.

Gemeni
Sunteți, în continuare, supus unor trăiri interioare profunde, aveți o nouă viziune asupra vieţii şi a morţii. Viziunile şi visele sunt accentuate şi pot avea efect de tămăduire la nivel profund. Pe de altă parte, puteți cunoaşte o evoluţie pozitivă în zona finanţelor.

Rac
Este o zi în care încrederea în forţele proprii capătă noi dimensiuni. Aflați cine sunteți cu adevărat şi în ce fel vă puteți canaliza energiile. Aveți o claritate a gândirii care vă poate încuraja să începeți noi acţiuni cu mari şanse de succes, mai ales dacă implică expunere socială. Dacă încă nu sunteți „luat cu acte“, puteți avea parte de o cerere bruscă în căsătorie, la care nu mai sperați.

Leu
Perioada de autoizolare şi de solitudine care începe, chiar dacă doar mentală, vă oferă noi trăiri mistice profunde. Creşte comunicarea cu îngerii păzitori sau aveți revelaţia faptului că sunteți ocrotit fie de entităţi superioare, fie de oameni cu poziţii înalte. Capacitatea de a pătrunde şi de a vedea dincolo de realitatea imediată este din ce în ce mai mare, fapt care vă ajută să intuiți paşii următori.

Fecioară
Faceți curăţenie în lista de prieteni. Fie îi scoateţi de tot din telefon, fie îi regrupați sub titulatura de „cunoştinţe, amici, unii sau alţii“. Ultima perioadă v-a adus confirmări legate de profunzimea relaţiilor pe care le aveți cu anumite persoane.

Balanţă
Nivelul pe care l-ați atins în carieră este unul care nu doar că vă prieşte, dar vă şi aduce nişte avantaje nesperate. Această stare de bine din zona statutului social vă oferă prilejul de a vă concentra pe nevoile din familie şi cămin. Vreți o schimbare în acest sector: fie vă hotărâți să plecați de la mama de-acasă, fie, dacă sunteți deja pe cont propriu, vă doriți o schimbare de domiciliu.

Scorpion
Un prieten vă poate ajuta să faceți lumină în starea de confuzie pe care o aveți vizavi de cultura spirituală după care v-ați ghidat viaţa. Vă poate oferi o nouă perspectivă asupra credinţelor pe care le împărtășiți. Aveți posibilitatea să vă reevaluați relaţiile pe care le aveți cu prietenii şi modul în care ați cooperat cu partenerul de viaţă.

Săgetător
Trăirile emoţionale sunt de natură sexuală şi vă pot răvăși întreaga existenţă. Este posibil să faceți o pasiune faţă de un şef sau să tânjiți după acea persoană care v-a dat universul peste cap. În ambele situaţii, un echilibru poate veni din zona carierei, implicarea cu trup şi minte într-un proiect fiind un colac de salvare, dar nu o soluţie.

Capricorn
Retrăiți emoţiile şi reevaluați sentimentele ce vă leagă de persoana de lângă. Ideal este să o faceți fără judecată şi doar să observați modul în care vă afectează fie atitudinile partenerului, fie vorbele pe care le spune fără să le gândească. Ați putea avea surpriza să observați că şi el este într-o perioadă de incertitudini legate de propria persoană.

Vărsător
O zi în care discreţia şi retragerea din mediile agitate sunt recomandate cu prisosinţă. Puteți să deveniți conştient de faptul că orice acţiune are efecte imediate sau pe termen lung în societate. Neînţelegerile cu subordonaţii v-ar putea crea o stare de disconfort fizic şi ați putea avea simptome uşoare de răceală.

Peşti
Doriți să faceți transformări pe termen lung în ceea ce priveşte parteneriatele în care v-ați desfăşurat activitatea până acum. Ați putea fi în situaţia de a scăpa de un „balast“ emoţional pentru a putea începe un nou drum. Chiar dacă este un drum diferit de cel pe care ați mers până acum, este unul care vă aduce mult succes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS