6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Când vedeți ce bine evoluează un proiect, e normal să vreți şi mai multe şi să ajungeți şi mai repede la scopurile propuse. Vă grăbiți, începeți să suflați mai tare în pânze pentru că sunteți nerăbdător să culegeți laurii victoriei finale. A fost un proces îndelungat, ați muncit mult să ajungeți aici, iar acum se pare că sunteți pe ultima sută de metri. La câtă răbdare ați avut până acum, ar trebui să vă mai domoliți energia.

Taur
Varietatea oamenilor, personalităţile atât de diverse cu care intrați în contact vă fac ceva mai tolerant cu lumea, descoperind că nu-i puteți schimba pe ei, orice ați face. Trebuie să le mai treceți cu vederea micile defecte pentru că, la urma urmei, nimeni nu e perfect. Contactul cu oamenii e cea mai bună lecţie a iertării pentru că, dacă puneți la suflet orice fleac, orice vorbă, orice atac, vă faceți rău.

Gemeni
Exact acel lucru de la care nu mai aşteptați nimic şi pe care îl trecuseți pe linie moartă poate reveni spectaculos în prim-plan, cu o energie nouă! Vă dă chef de schimbare, deci nu vă mulţumiți cu rutina, cu monotonia, cu banalul, pentru că nu vă caracterizează. Luați taurul de coarne şi aprindeți din nou scânteia unor iniţiative personale aducătoare de succes. Nu sunteți genul care aşteaptă minuni de la altul.

Rac
Familia este sursa principala de energie pozitivă. Cât timp primiți de la cei dragi atâta iubire necondiţionată şi, mai presus de toate, atâta înţelegere, sunteți capabil de orice pentru binele lor. Pot avea loc evenimente cu totul speciale în sânul familiei, ceea ce vă apropie mai mult, leagă şi mai frumos relaţiile dintre voi, arătând lumii un exemplu de viaţă de familie reuşită.

Leu
Vă gândiți la ceva anume, dar nu vă opriți la o singură variantă! E un moment în care vi se dă voie să emiteţi cât mai multe variante ale aceluiaşi scop, pentru că se poate ajunge la el din mai multe direcţii. Nu există o singură cale de a accede la acel mare vis, ci vă aflați pe tărâmul tuturor posibilităţilor. Nu vă cramponați de o singură idee, nu vă mulţumiți cu o singură opţiune, ci aveți curajul să explorați şi să inventați mai multe scenarii.

Fecioară
Vă simțiți reținut și înfrânat în dorința de a face mari fapte de vitejie în sectorul financiar. Banii ar putea veni greu, cu întârziere și în cantități reduse, iar puținul de care dispuneți pare destul de dificil de gestionat eficient. Dacă aveți o relaţie specială cu animalele, vă veți dedica lor în totalitate, pentru că primiți de la ele acea energie pozitivă de care aveți nevoie.

Balanţă
Dați dovadă de totală încredere faţă de planurile pe care le dezvoltaţi pas cu pas. Nici urmă de îndoială, nici un semn de întrebare cu privire la direcţia în care mergeți şi cu asemenea atitudine succesul nu e departe! Chiar dacă nu ați ajuns încă acolo unde doreați, vorbiți despre planul visat ca şi cum ar fi deja împlinit, scopul atins, şi e perfect aşa pentru că, de fapt, chiar vizualizați rezultatele finale. Şi când sunteți atât de sigur pe ele, mai e doar o chestiune de timp!

Scorpion
Cel mai bine ar fi să tratați orice provocare cu un dram de modestie şi de cumpătare! Cenzurați-vă fiecare reacţie, ca nu cumva să dați drumul prea tare la robinetul de energie, de impulsivitate. E nevoie să reprimați orice manifestare în exces, pentru că ce-i prea mult strică. Nimic din ce depăşeşte normele fireşti nu vă e în avantaj, deci nu cheltuiți peste măsură.

Săgetător
Ascultați foarte atent ce vă transmite conştiinţa, pentru că ea înţelege cel mai corect situaţia de faţă. Dacă simţiți că ceva vă trage de mânecă să nu faceți un anumit pas, respectați acest semnal de alarmă, pentru că vine din interior, care priveşte lucrurile dintr-un unghi diferit decât ar vrea inima. Poate v-ați dori acel lucru, dar nu vi se dă voie şi dacă nu aveți acces la resursele de energie, e şi normal să bateți pasul pe loc.

Capricorn
Banii au şi un rol festiv, pentru că îi puteți cheltui acum pentru un adevărat motiv de sărbătoare. Efectele cumpărăturilor pe care le faceți azi sunt maxime, bucură la culme pe cei care primesc ceea ce aveți de oferit, pentru că sunteți generos şi vă place să vedeți bucuria celor care deschid cadourile. Nu vă uitaţi la bani dacă în joc e fericirea unor persoane pe care le îndrăgiți şi sunteți pregătit să le oferiți totul.

Vărsător
Nu glumiţi cu nervii prietenilor, pentru că unii vor interpreta greşit spiritul jucăuş şi vor crede că-i luaţi peste picior. Sancţionaţi cu multă ironie pe cei pe care-i prindeţi cu cioara vopsită, pentru că nu puteţi tolera minciuna şi ipocrizia. Cum descoperiţi că cineva umblă cu minciuna, cum l-aţi taxat, şi o veţi face într-un mod amuzant, ca să nu naşteţi conflicte, numai că nu toată lumea va înţelege corect umorul acid.

Peşti
Maniera de a vă comporta față de persoana iubită ar putea lăsa de dorit, de vreme ce vă lăsați antrenat cu uşurință de furie și frustrări acute. În plus, un soi de sinceritate brutală, lipsa de maniere ori îndrăzneala necizelată ar putea ofensa pe unul dintre părinți. Vă bucurați, se pare, și de un tonus fizic excelent, ritmul zilei ar putea curge dinamic și extrem de activ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS