5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi în care ar fi bine să vă ocupați de chestiunile financiare ce vizează banii altora: taxe, impozite, datorii sau relaţii cu instituţiile bancare. La locul de muncă sunteți prins în activităţi ce implică banii firmei sau instituţiei și descoperiți anumite nereguli. Remediați lucrurile, chiar dacă asta presupune şi ceva neplăceri colegiale.

Taur
Nu aveți chef să vă implicați în discuţii sau activităţi de grup, însă va trebui să vă alăturați celorlalţi. Se pare că este un moment bun pentru a lămuri anumite chestiuni legate de parteneriatele sau colaborările în care sunteți implicat. Unele se află aproape de final, astfel că o verificare atentă a ceea ce ați realizat până acum ar fi binevenită.

Gemeni
Sunteți hotărât să rezolvați toate sarcinile de lucru restante de la serviciu. Aveți spor şi chef de muncă, dar pe ceilalţi nu-i interesează. Pe de altă parte, vă gândiți serios să vă selectați relaţiile de colaborare. În a doua parte a zilei, oboseala îşi va spune cuvântul. Stările de sănătate fluctuează destul de mult, aşa încât fiți prudent.

Rac
Amintirile fostelor iubiri, dorinţele vechi de distracţii şi aventuri vă însoţesc întreaga zi. Fiți prudent şi concentrați-vă! Chiar dacă starea de spirit vi se poate schimba uşor, cu puţin efort vă puteți păstra farmecul nativ. Creativitatea este la cote înalte şi ar trebui să dați frâu liber imaginaţiei.

Leu
Relaţiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, de aceea fiți prudent şi grijuliu cu ceilalţi. S-ar putea ca un membru al familei să vă ceară ajutorul. Pe de altă parte, gândurile zboară către ţinuturi îndepărtate, în care ați dori să vă mutaţi. Balansul între siguranţa locurilor natale şi plăcerea de a călători va fi la ordinea zilei.

Fecioară
Drumurile scurte vă dau de furcă. Dialogurile sau întâlnirile cu rudele vă pot oferi informaţii alarmante legate de patrimoniul familiei sau de starea de sănătate a cuiva drag. Pregătirea educaţională este alt subiect principal al zilei. Atenţie în toate demersurile, deoarece tendinţa de a fi prea combativ este destul de mare şi vă poate crea neplăceri.

Balanţă
Banii sunt subiectul principal al zilei, în special cei câştigaţi din muncă proprie. O mărire de salariu, o primă sau un cadou cât de mărunt sunt lucruri binevenite, dar mai ales binemeritate. Drămuiți-vă veniturile cu discernământ, pentru că sunt posibile pierderi serioase. Tentaţia de a vă avânta în investiţii este la cote înalte, dar bine ar fi să rămână la stadiul de tentaţie.

Scorpion
Ar fi bine să vă dozați eforturile şi să vă ocupați numai de treburile personale sau profesionale. Sunt posibile stări de spirit neliniştitoare. Senzaţia că lucrurile se desfăşoară prea încet este accentuată, însă este subiectivă. Încetiniți ritmul şi observați ce se petrece în jur. Aveți încredere că totul este un film, în care jucați un rol important pentru evoluţia dumneavoastră.

Săgetător
O zi în care oboseala este accentuată, fie pe fondul treburilor de la serviciu, fie pe fondul unei sănătăţi precare. Fiți prudent, discret şi evitați provocările celorlalţi. Ocupați-vă de treburi uşoare şi la nevoie cereți sfaturile şi ajutorul celor dragi şi de încredere. Tensiunile nervoase pot degenera în conflicte serioase pe termen lung, de aceea este bine să vă controlați stările de spirit.

Capricorn
Se pare că este un moment bun de a face o selecţie drastică în acest sector de viaţă. Unele legături pot lua sfârşit, pentru a face loc altora noi, bazate pe seriozitate şi sentimente oneste. S-ar putea să nu scăpați uşor de unii aşa-zişi prieteni, dar fiți vigilent şi nu uitați că aparenţele înşală.

Vărsător
Se vor evidenţia aspectele privitoare la cariera profesională. Poate nu aveți studii suficiente pentru a avansa, pentru a vă menţine poziţia socială sau ați lăsat pe seama altora îndatoririle personale. Imaginea în ochii celorlalţi nu este prea grozavă şi ar trebui să luați aminte.

Peşti
O zi în care procesele mentale sunt îngreunate. Este bine să vă controlați reacţiile, să evitaţi luarea deciziilor şi discuţiile ample. Sunt posibile răsturnări de situaţie spectaculoase în relaţiile cu străinătatea sau în planurile de studii şi călătorii. Recomandate sunt activităţile culturale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS