16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În prima parte a zilei, socializați cu eleganță şi vă puteți folosi de anumite relaţii pentru a deschide noi culoare de creativitate. Simţiți nevoia să vă eliberați de gândurile obsesive şi încercați să vă puneți în slujba celorlalţi, să fiți mai atent cu ei, la nevoile lor şi la stările lor sufleteşti.

Taur
Astăzi există posibilitatea să intrați în posesia unor sume de bani restante, de la care aproape că v-ați luat gândul că le veți mai recupera. Aşa că puteți începe planurile pentru o călătorie de vacanţă cât mai departe de casă. Este o zi bună pentru a vă implica şi în activităţile de rutină care au capacitatea de a vă deconecta de la frământările legate de schimbările din zona muncii.

Gemeni
La serviciu sunteți plin de inspiraţie creatoare şi oferiți soluţii şi în situaţiile aparent fără ieşire. Dacă hotărâți să vă petreceți ziua în mijlocul prietenilor, veți străluci. Orice provocare vă vine în zona carierei se disipează imediat ce vă amintiți că vă puteți folosi de intuiţia remarcabilă. O schimbare în bine se produce şi în zona căminului pentru că, se pare, ați trecut testul răbdării.

Rac
Începe să se vadă luminiţa de la capătul tunelului, cel puţin când vine vorba de familie, cămin şi, pe plan secund, alte parteneriate pe termen lung. În ciuda îndoielilor care încă persistă, sunteți destul de ferm şi de hotărât să începeți să construiți planuri pe termen lung. O femeie apropiată vă susţine în hotărârile luate.

Leu
Este o zi foarte bună pentru comunicare, pentru relaţiile de prietenie şi pentru inițiative pe termen lung, având la bază idei inovatoare, revoluţionare şi neconvenţionale. Puteți găsi soluţii frumoase şi pentru proiectele în care sunteți implicat. Continuați să străluciți şi să aveți inspiraţie, iar intuiţia vă oferă posibilitatea de a rezolva un puzzle al cunoaşterii fenomenelor spirituale.

Fecioară
Aveți sentimentul că munca depusă nu a fost în zadar, că sunteți recompensat cu adevărat pentru eforturile pe care le-ați depus la locul de muncă. Puteți avea parte de o promovare în carieră sau de onoruri la nivel de expunere publică.

Balanţă
Aveți parte de o zi în care vă lăsați cuprins de sentimente înălţătoare, sincere, de iubire necondiţionată. Şi aveți posibilitatea să le şi manifestați cu toată forţa interioară. Aveți revelaţia faptului că, pe cât de mult vă iubiți, pe atât de mult puteți să oferiți celorlalţi.

Scorpion
Primiți o ofertă să fiți îndrumător sau profesor, să ţineți nişte cursuri pe specializarea pe care o aveți, lucru care vă ajută să vă cunoaşteți mai bine. O colegă de serviciu vă susţine moral în hotărârile pe care le luați privind noile proiecte creative în care vă implicați. Vă poate sfătui şi în cazul în care hotărâți să schimbați meseria sau locul de muncă.

Săgetător
E posibil să primiți o veste care vă va schimba total optica despre viaţă. Fie este o veste din străinătate care vă va aduce un impuls creativ, fie un bărbat vă ajută să vă reconstruiți imaginea publică şi cariera. Este o zi în care simţiți că Universul este de partea dumneavoastră, chiar dacă rezultatele nu le puteți atinge cu mâna.

Capricorn
Este o zi în care vă manifestați gratitudinea faţă de prieteni, în special, şi în general faţă de oamenii care vă sunt în jur şi care v-au fost alături când ați avut mai mare nevoie. De asemenea, este o zi în care relațiile de parteneriat devin pline de viaţă şi de energie, lucru care vă dă puterea să vă redescoperiți, să construiți şi să reuşiți să vă faceți remarcat.

Vărsător
Puteți avea sentimentul că eforturile pe care le-ați depus în ultima perioadă pentru dezvoltarea personală nu au fost în zadar. Vă este mult mai simplu să găsiți resurse pentru a vă implica în activităţile zilnice şi soluţii pentru problemele de serviciu. Căutările metafizice continuă şi vă pot spori încrederea în forţele proprii.

Peşti
Astăzi puteți scăpa de fricile care v-au măcinat atâta vreme, de obsesiile legate de propria persoană şi de iluzia că nu sunteți îndeajuns de bun pentru cei din jur. Aveți trăiri spirituale şi mistice profunde care vă pot schimba modul de abordare al religiei. Este o zi în care vă puteți redescoperi izvoare de creaţie pe care le credeați de mult secate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS