7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Relaţiile parteneriale sunt în prim-plan astăzi. Chiar este posibil, în cadrul unor colaborări, să se modifice termenii şi condiţiile de desfăşurare sau altele să se finalizeze fără prea multe explicaţii. Într-un anume fel, membrii familiei vă susţin toate demersurile, fie că este vorba despre partenerul de viaţă sau despre relaţiile profesionale.

Taur
Aveți mult de lucru la serviciu, dar inspiraţia nu vă lipseşte. Cineva din anturajul apropiat, posibil de sex feminin, vă va oferi o mână de ajutor când vă aşteptaţi mai puţin. Trebuie doar să vă stabiliți priorităţile şi să acceptaţi ajutorul altora. Pe de altă parte, aveți grijă şi de sănătate, pentru că există riscul accentuării unor afecţiuni ale rinichilor şi segmentelor capului.

Gemeni
În cadrul relaţiilor sentimentale există destul de multă tensiune. Vi se poate reproşa faptul că sunteți foarte preocupat de propria persoană în ultima vreme. Secretul ameliorării disonanţelor cu cei dragi constă în a le oferi mici cadouri sau chiar să le vorbiți despre planuri de vacanţă.

Rac
Ar fi minunat să vă aranjați programul de astăzi astfel încât să petreceți mai mult timp cu membrii familiei sau să vă ocupați de activităţi casnice. Aveți idei bune, spor în toate, iar cei dragi vă susţin în orice vreți să faceți. Singurele tensiuni pot apărea la locul de muncă. Şefii vă vor solicita din plin, de aceea fiți prudent.

Leu
Este rost de discuţii importante cu prieteni şi cunoştinţe. Totuşi, ar fi bine să ascultaţi mai mult şi să vorbiți cât mai puţin. Pe de altă parte, nu toate cele aflate astăzi sunt utile şi adevărate. S-ar putea să fiți nevoit să faceți câteva drumuri pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale.

Fecioară
S-ar putea să primiți ceva bani de pe urma activităţii profesionale pe care o desfăşurați. De asemenea, vin veşti importante legate de condiţiile de muncă, despre colegi sau despre modificarea sarcinilor de lucru de la serviciu. Totuşi, nu puneți bază pe cele aflate sau discutate acum, pentru că este loc suficient pentru răsturnări de situaţie spectaculoase.

Balanţă
Ziua este favorabilă dialogurilor cu şefii şi cu reprezentanţii instituţiilor oficiale, care vă sunt de folos în segmentul socio-profesional. Pentru că stările de sprit sunt fluctuante, fiți prudent şi evitați reacţiile exagerate, discuţiile ample şi asumarea unor responsabilităţi care vă depăşesc. E o zi excelentă pentru a revizui o traiectorie de viaţă sau profesională.

Scorpion
Este bine să fiți discret, retras şi să meditați în tihnă la evenimentele şi situaţiile în care sunteți implicat. Sunt posibile discuţii secrete cu persoane erudite sau cu cele aflate în străinătate. Evitați să vă divulgați planurile şi opiniile, mai ales cele care privesc segmentul profesional. E necesară discreţia în tot ce faceți.

Săgetător
Relaţiile cu prietenii sunt în vizor. Dialogurile cu aceste persoane vă pot oferi idei şi soluţii bune legate de investiţii financiare sau materiale. Cei dragi vă reproşează faptul că sunteți prea mult departe de ei, dedicându-vă în special relaţiilor sociale. Ar fi bine să vă împărţiți echitabil timpul, resursele materiale şi nevoile, atât cu prietenii, cât şi cu cei dragi.

Capricorn
Este multă animaţie în segmentul profesional. Sunteți solicitat atât de colegi, cât mai ales de şefi. Există şansele schimbării poziţiei în cadrul unui grup de lucru. De asemenea, puteți primi responsabilităţi noi. Fiți atent la tot ce se petrece la serviciu şi selectați situaţiile, colaborările, relaţiile care vă sunt utile.

Vărsător
O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale sau pentru a vă planifica un curs necesar la locul de muncă. Aveți susţinerea colegilor, însă e posibil să întâmpinați rezistenţă din partea celor dragi, în ceea ce priveşte intenţiile şi alegerile făcute. Aşadar, e nevoie de diplomaţie, răbdare şi tact pentru a negocia cu toată lumea şi a menţine armonia.

Peşti
Îndreptaţi-vă atenţia şi eforturile spre domeniul financiar. Sunt momente bune pentru a achita facturi, a relaţiona cu instituţiile bancare, a vă ocupa de acte, documente legate de bani şi bunuri. Fiți prudent şi lăsați emotivitatea deoparte, în orice astfel de demers. În acelaşi timp, fiți dispus să cereți sprijin când aveți nevoie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS